Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از کوین دسک، برخی از کشورهای خاورمیانه به دنبال امکان عقد قراردادهای نفتی با بیت کوین هستند. ولی اکثر رهبرانی که در کنفرانس سالانه اقتصاد در داووس گردهم آمده بودند نسبت به این کار خوشبین نیستند.

 احمد هیکان مدیرعامل شرکت قالا در مصر گفت نسبت به بیت کوین خوشبین نیست چون این ارز مجازی ساختار قانونی برای معاملات عمده را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر کشورها و شرکت های انرژی بخواهند از بیت کوین استفاده کنند ،این کار حداقل یک دهه طول می کشد.

 نمایندگانی از عمان، امارات متحده عربی و عربستان هم همین نظر منفی را نسبت به بیت کوین به عنوان یک سرمایه دارند و معمولاً آن را راهی برای قمار می دانند. ولی وقتی از آنها در مورد استفاده از بیت کوین برای قراردادهای نفتی با توجه به فشار شدید اقتصادی آمریکا بر صادرکنندگان انرژی مثل ایران و عراق سوال شد، یک سیاستمدار عمانی پاسخ داد:« بستگی دارد چه کسی این  سوال را بپرسد».

وقتی دونالد ترامپ اروپا را مجبور کرد با عرضه کنندگان «نامهربان» انرژی معامله نکند، مسئله تحریم های آمریکا بیش از پیش در این منطقه مورد توجه قرار گرفت. رئیس جمهور عراق طی یک سخنرانی در روز چهارشنبه اعلام کرد عراق حق دارد با شرایط خودش با همسایه هایش رابطه داشته باشد.

 مدیرعامل گروه تجاری الخالی عربستان، این عقیده را رد کرد که قراردادهای نفتی با بیت کوین بتواند جایگاه خود را پیدا کند. وی با اشاره به تلاش ها برای دور شدن از دلار آمریکا و بستن قراردادهای نفتی با یورو گفت:« ما 30 سال است داریم تلاش می‌کنیم. تا زمانی که بیت کوین مثل بازاربورس قانونی نشود این اتفاق نمی‌افتد».

 بدر جعفر، کارآفرین و بازرگان اماراتی و مدیر عامل شرکت نفتی کرسنت پترولیوم گفت:« رهبران و تاجران دنیا هنوز به ارز مجازی اعتماد ندارند. اگر قرار باشد قراردادهای نفتی با ارزی غیر از دلار بسته شوند، عوامل سیاسی مربوط به روسیه و چین پیش‌برنده آن خواهند بود».

به زودی یک ارز دیجیتال راه اندازی خواهد شد که به عرضه کنندگان انرژی که خواهان دوری از دلار هستند یک سیستم جایگزین ارائه می دهد.دنی دنگ، رئیس گروه بلاک چین چین گفت ارز مجازی بر پایه بلاک چین این کشور که قرار است در 2020 توسط بانک مرکزی چین در مقیاسی محدود عرضه شود، می‌تواند پشتوانه‌ای برای بازارهای انرژی باشد.

وی گفت:« بیت کوین یک اکوسیستم بسیار بزرگ دارد ولی هنوز هم نمی‌تواند از پس میزان تجارت کالایی مثل نفت بر بیاید. تاجران نفت و گاز از شیوه ای استفاده می‌کنند که باید با سیستم های مالی پشتیبانی شود. مناطقی مانند ایران احتمالا از بیت کوین و سایر سیستم‌های پرداخت استفاده می کنند. ولی سایر کشورهایی که این مشکل را ندارند نقش مهمی در پرداخت با ارز مجازی بازی می‌کنند».

 تمام تاجران و دیپلمات ها از چین گرفته تا عمان معتقد بودند که دلار در آینده نزدیک همچنان بر بازارها تسلط خواهد داشت ولی جایگزین های آن در راه هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۸۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت

وزیرکار از تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در دستور کار دولت است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از دغدغه های جامعه کارگری همواره بحث قراردادهای کاری بوده است. مطابق گزارش ها بیش از 96درصد قراردادهای کاری موقت هستند و همین موضوع باعث دلسردی و ناراحتی کارگران از شرایط کاری شده است. چرا که قراردادهای موقت به همراه خود عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی را به دنبال دارد.

نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت موضوعی است که رهبر انقلاب نیز در دیدار با کارگران با اشاره به آن تاکید کردند "امنیت شغلی از وظایف مسئولان است". ایشان گفتند "اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال جامعه نیز خوب می شود".

امنیت شغلی، موضوعی است که جامعه کارگری سال‌هاست با آن دست به گریبان است. قراردادهای کوتاه مدت، و آینده نامعلوم شغلی باعث شده است که برخی از کارگران دلسرد شوند. به روایت آمار، در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کاربه صورت موقت هستند و مشکلاتی مانند عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. طی سال های اخیر بخش زیادی از گلایه کارگران بابت امنیت شغلی و دستمزدها بوده است.

قراردادهای کوتاه مدت و تهدید به عدم تمدید قرارداد و اخراج، از عوامل مهمی هستند که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و یا کارخانه ها تمایلی نشان بدهند.

بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای شرکت  یا مرکز تولیدی را به شکل پروژه در اختیار پیمانکاران قرار می‌دهند. پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. در این میان برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می‌کنند. حتی برای اینکه با شکایت کارگران مواجه نشوند، بااستخدام کارگران اتباع کارها را به آنها می دهند و به این ترتیب همه سود پروژه به جیب خودشان می‌رود.  

سیدصولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این خصوص گفت: دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است.

وی درباره دائمی شدن قرارداد کارگران، گفت: موضوع دائمی شدن قراردادها در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است و ان‌شاءالله هر وقت نوبت‌اش شود، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی‌ در مورد بیمه کارگران، اظهار کرد: در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را انجام داده‌ایم و پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد و ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که افزایش بیش از  35درصدی اعمال شد یعنی تقریبا نسبت به سال 1402حدود 9درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد.

مرتضوی بیان کرد: امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس/ مشکلات سامانه خودنویس رفع می‌شود
  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه «خودنویس»
  • رشد ۴۱ درصدی قراردادهای ثبت شده در سامانه خودنویس
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • اتفاق جالب در معاملات روز گذشته کپشیر!
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید