Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان از انتقال ۲۶۷ مادر باردار پرخطر از مناطق آسیب دیده و متاثر از سیل سیستان و بلوچستان به مراکز درمانی خبر داد. ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۶ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

عباسعلی ارجمندی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: همزمان با بارندگی‌های اخیر در استان سیستان و بلوچستان و جاری شدن سیلاب در شهرها و روستاهای این استان 267 مادر باردار پرخطر از مناطق آسیب دیده و متاثر از سیل و آبگرفتگی به مراکز درمانی منتقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: این مادران باردار توسط اورژانس هوایی به مراکز درمانی سیستان و بلوچستان انتقال یافتند.

وی از فعالیت 687 تیم امدادی، عملیاتی، جهادی، اورژانس و مردمی در اقدامات و فعالیت‌های خدماتی در مناطق سیل زده خبر داد و افزود: در سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان 21 گروه پزشکی جهادی به غیر از گروه‌های پزشکی ارتش و سپاه نیز برای کمک رسانی آمده بودند که با یک میلیارد تومان اقلام دارویی به مردم مناطق سیل زده امدادرسانی کردند و همه مناطق 14 شهرستان سیل زده را پوشش دادند.

اعزام 2 بالگرد سپاه برای خدمت رسانی به سیل زدگان بشاگردی/توزیع 4 تن آرد توسط بالگردهای سپاهفرمانده کل سپاه پاسداران از مناطق سیل زده شهرستان بشاگرد بازدید کردمعاون وزیر صنعت: ذخیره کالاهای راهبردی 2 برابر سال گذشته است/ وزارت صمت به سیل زده ها کمک می‌کند

مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان با اشاره بر اینکه هزار و 542 روستای جنوب استان درگیر سیلاب بوده است عنوان کرد: در جریان این سیل 156 هزار و 751 نفر بسته امدادی و غذایی گرفته اند همچنین 8 هزار بسته غذایی یک ماهه نیز بین سیل زدگان توزیع شده است.

ارجمندی بیان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) اولین ستادی بود که محموله 4 تنی خود را برای سیل زدگان استان ارسال کرد و می‌توان گفت این ستاد در امر امداد رسانی به سیل زدگان پیشتاز بوده است در واقع تا این لحظه  35 هزار و 627 خانوار از طریق ستاد بحران، هلال احمر، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و گروه‌های خودجوش تحت پوشش قرار گرفته اند.

انتهای پیام/394/ ع
 

R7843/P/S6,65/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند

 غلامرضا رضایی در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد ضمن بیان ظرفیت‌های این دانشگاه، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز بیان کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را مورد بحث و بررسی قرار دهند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
دکتر ابراهیم نعیمی افزود: باید مدیران، هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاش‌شان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

سیستان و بلوچستان رنگین کمان فرق و مذاهب

سوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش گفت: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • انتقال مادر باردار از ارتفاعات جیرفت با بالگردبه بیمارستان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • نیاز به فرآورده های خونی افزایش یافته است