Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: روز «نیویورک‌تایمز» روز شنبه در گزارشی به بدرفتاری مأموران آمریکایی با دانشجویان ایرانی که با روادید قانونی برای ادامه تحصیلات وارد خاک این کشور شده بودند، اشاره کرده و نوشته است که واشنگتن چندین دانشجوی ایرانی را از ورود به آمریکا منع کرده است.

به نوشته نیویورک‌تایمز، به دنبال شدت گرفتن دور تازه تنش‌ها در روابط ایران و آمریکا، دستکم از ماه آگوست (مرداد) به این سو ۱۶ دانشجوی ایرانی از فرودگاه‌های مختلف آمریکا به ایران بازگردانده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه سپس نحوه برخورد مأموران مرزبانی آمریکا با شماری از این دانشجویان را روایت کرده است.

در این گزارش، «رامین» دانشجویی که قصد ادامه تحصیل در دوره دکترا در دانشگاه «فلوریدا» را داشت، به افسردگی خود پس از ورود به بازداشتگاه‌های آمریکا اشاره کرده است. این دانشجوی ایرانی با اشاره به سئوال‌های بی‌مورد مأموران فرودگاه و دستور به بازگشت وی به تهران گفت به دلیل نبودن پرواز بازگشت مجبور به اقامت ۶ ساعته در سلول سردی شده و سپس با دستبند و زنجیر به اداره مهاجرت آمریکا در «جورجیا» انتقال داده می‌شود و افسران این مکان به او دستور می‌دهند به صورت عریان مقابل آن‌ها بایستد.

این دانشجوی ایرانی به تألمات روحی ناشی از اقدامات افسران آمریکایی و ضرر و زیان مادی ۶ هزار دلاری بابت تامین هزینه سفر به آمریکا اشاره کرد.

«حمید» دیگر دانشجوی ایرانی که در ۱۱ ژانویه (شنبه ۲۱ دی) از فرودگاه بین‌المللی شیکاگو به ایران باز گردانده می‌شود، گفت که پس از ورود به فرودگاه شیکاگو در بدو امر ۱۹ ساعت در یک سلول نگهداری می‌شود. مأموران سپس از عقاید او در باره تحولات سیاسی ایران سئوال کرده و سپس سئوال‌هایی درباره هواپیمای حادثه‌دیده اوکراینی پرسیده می‌شود. حمید در ادامه به رفتار ناپسند ماموران آمریکایی و رفتار تحقیرآمیز آن‌ها با خود اشاره کرد.

«ریحانه» دختر ۳۵ ساله ایرانی که قصد حضور در دانشکده «هاروارد» را داشت، ۱۸ سپتامبر (۱۸ شهریور) به فرودگاه لوگان انتقال داده شد. وی به سئوالات ماموران فرودگاه درباره انفجار در عربستان پاسخ داده است. ریحانه به بازجویی ۹ ساعته از خود اشاره کرد.

«پگاه»، ۲۸ ساله که قصد داشت در دانشگاه «نیوهمپشایر» به تحصیلات خود ادامه دهد نیز در یکم آگوست (شنبه ۱۱ مرداد) به ایران بازگردانده شد. وی که از شیراز عازم بوستون شده بود، می‌گوید در بدو ورود با وی بدر رفتاری شد و مأموران حین انگشت‌نگاری بر سر او فریاد کشیده و تلفن و لپ تاپ او را نیز مصادره کردند. وی اشاره کرد که هنگام درخواست خوراکی مختصر، یک مأمور آبنباتی را به سوی وی با حالتی ناپسند پرتاب کرد.

«آرش» و «صبا» زوج ایرانی نیز در ۱۳ ژانویه (دوشنبه ۲۳ دی) از فرودگاه لوگان به ایران فرستاده شدند. آرش به دلیل کار کردن در ایران و در شرکتی که نامش شباهت با یک شرکت دیگر تحت تحریم‌ها داشت متهم به دروغگویی شده و به اجبار خاک آمریکا را ترک می‌کند.

«بهزاد» ۳۲ ساله که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه «ماساچوست» را داشت نیز در ۱۹ آگوست (چهارشنبه ۲۹ مرداد) بعد از ورد به خاک آمریکا به فرودگاه لوگان بازگردانده شد. وی نیز به بازجویی شدید و ۸ ساعته ماموران اشاره کرده و گفت پس از این که مأموران متوجه فعالیت او در یک شرکت مرتبط با امور نفتی در ایران شدند، ادعا کردند که قانون تحریم‌ها علیه ایران نقض شده است. ماموران آمریکایی بدون توجه به توضیحات او دستور بازگشت بهزاد به ایران را صادر کردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: نیویورک تایمز توهین ایرانی ها آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است، افزود: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

وی با بیان اینکه قطعاً اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود، گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماماً به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند، گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

وی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزئین می‌کند.

پورثانی افزود: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است، گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

کد خبر 6088472 علی قدمی

دیگر خبرها

  • نیویورک تایمز: ارتش اسرائیل به عمد امدادگران را هدف قرار می‌دهد
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • سرکوب جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی در آمریکا
  • نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست