Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

دکتر محمدمهدی گویا روز شنبه در آیین آغاز طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در بندرعباس اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته بیش از بیست سال است که بیماری فلج اطفال در کشور وجود ندارد اما کشورهای همسایه ما همچنان با این بیماری درگیر هستند.

به گزارش ایرنا وی افزود: اجرای سالیانه واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال در مناطق پرخطر این بیماری از جمله اقدامات مهمی است که در جهت ریشه کنی این بیماری در کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گویا با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در اجرای این طرح، گفت: سلامت یک مقوله همگانی است و طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال نیز یک مسئله همگانی است که همه باید در اجرای آن مشارکت داشته باشند.

وی تصریح کرد: هر گونه کوتاهی در برنامه‌های سلامت محور موجب ایجاد خطر در زمینه شیوع بیماری های واگیر خواهد شد و به همین منظور طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در چهار استان کشور که در همسایگی با کشورهای در گیر با این بیماری قرار دارند، انجام می شود.

اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال دفاع از حیثیت سلامت است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان نیز در این مراسم با اشاره به تلاش های دولت در جهت بهبود شاخص های بهداشت و درمان در جامعه، گفت: اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال یک اقدام بزرگ و ارزشمند در حوزه بهداشت می باشد و دفاع از حیثیت سلامت است.

سعید ناجی تصریح کرد: حوزه سلامت به دنبال سعادت بشری است و تصمیم جامعه بین‌المللی در ریشه کنی بیماریهای واگیر در جهت تحقق این موضوع است.

سازمان بهداشت جهانی در چهل و یکمین اجلاس خود در ژنو ریشه‌کنی بیماری فلج اطفال را به تصویب رساند و تمام کشورها را موظف کرد تا سال ۲۰۰۰ این ویروس را ریشه‌کن کنند.

این مصوبه موجب شد در سال ۲۰۰۱ فقط در سه کشور افغانستان و پاکستان و نیجریه این بیماری را گزارش دهند و در ۱۲۵ کشور این بیماری به طور کامل حذف شد.

ایران به عنوان یکی از ۲۷ کشور منطقه، درخشان‌ترین کارنامه در زمینه ریشه‌کنی فلج اطفال را دارد.

مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال از شنبه پنجم بهمن ماه در هرمزگان آغاز شده و تا هشتم همین ماه ادامه دارد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: واکسیناسیون فلج اطفال بیماری های واگیر صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان

براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است. - اخبار اجتماعی -

شهنام عرشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال 1400 به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی  به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و 100 هزار کودک 9 ماه تا 7 سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

شناسایی 79 مبتلا به وبا در سال گذشته/کاهش چشمگیر آمار بیماری

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع  غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی 9 ماه تا 30 سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر 600 هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد 8491 مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال 1402 شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد 8310 مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد 612 مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در 21 استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت 556 مورد ایرانی، 55 مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که 358 مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال 1401 باشد.

شرایط سنی استفاده از واکسن‌های "پنوموکوک" و "روتاویروس" برای کودکان اعلام شد

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه 1402 به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR  نوبت اول ( 12 ماهگی ) و نوبت دوم ( 18 ماهگی) بالاتر از 95 درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • ️پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • حساسیت فصلی کودکان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال
  • رزمایش واکسیناسیون ۲۵۰ هزار راس دام در استان فارس برگزار شد