Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@04:36:08 GMT

سر و کله دبیاسی از کجا پیدا شد؟

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۰۶۹۸

سر و کله دبیاسی از کجا پیدا شد؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید تا چند ماه قبل "جیانی دبیاسی" یک مربی کمتر شناخته شده در فوتبال ایران بود، اما با قرار گرفتن نام او در زمره مربیان مدنظر باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال، حالا او تبدیل به پرونده عجیبی در فوتبال ایران شده که سوالات زیادی را به دنبال داشته است.

این ابهامات در حالی افزایش یافته که سرپرست و سخنگوی فدراسیون فوتبال هرگونه مذاکره با این مربی را رد کردند، اما اکنون این مربی ایتالیایی نه تنها ادعای فدراسیون فوتبال را رد کرده، بلکه مدعی است تنها توافق بر سر جزییات قرارداد با ایران مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*سر و کله دبیاسی از کجا پیدا شد؟

در واقع بعد از اتفاقاتی که بر سر توافق استقلال و دبیاسی رخ داد و این مربی در یک قدمی نیمکت استقلال به علت آنچه گفته شد که او در حد و قواره استقلال نیست، از استقلال دور شد تا مجددا با پیشنهاد یک تیم بزرگ‌تر یعنی تیم ملی ایران مواجه شود، آن هم با نتایجی که اخیرا به همراه تیم‌های خود به دست آورده است.

وقتی چند روز قبل نام جیانی دبیاسی به جای برانکو ایوانکوویچ در کنار نام علی دایی و امیر قلعه‌نویی به عنوان گزینه‌های مربیگری تیم ملی قرار گرفت، این سوال مطرح شد که آیا برخلاف گفته مهدی تاج که در دوران ریاست بر فدراسیون فوتبال گفته بود به علت نبود زمان کافی و جلوگیری از اتلاف وقت به سراغ گزینه‌های داخلی یا خارجی آشنا به فوتبال ایران خواهند رفت، برنامه این فدراسیون برای مربی جدید تغییر کرده است یا خیر؟

*دبیاسی از ایرانی‌ها سبقت گرفت

در حالی که رسانه‌های ایتالیایی با عناوینی مانند «توافق ایران و دبیاسی در ۴۸ سال آینده» و «دبیاسی در آستانه هدایت تیم ملی ایران» و ... خبر از یک اتفاق عجیب در ایران می‌دادند که کسی در جریان آن نبود.

بدتر از همه فدراسیون فوتبال که روز پنج شنبه با صراحت اعلام کرد هیچ مذاکره‌ای با این مربی انجام نداده است تا به نوعی جو رسانه‌های ایران را که در التهاب احتمال انتخاب دبیاسی به عنوان یک گزینه دور از انتظار بود را آرام کند، اما دبیاسی در آخرین مصاحبه خود به نوعی درباره پیشنهاد ایران صحبت کرد که گویا طرفین بخش زیادی از صحبت‌های خود را انجام دادند و در انتظار دست یافتن به یک توافق هستند.

*در فدراسیون چه خبر است؟

بدون شک فدراسیون فوتبال بدون دلیل تا این حد قاطعانه مذاکره با دبیاسی را تکذیب نمی‌کرد و ظاهرا در روز‌هایی که اطرافیان فدراسیون فوتبال مذاکرات خود را با این مربی ایتالیایی آغاز کردند، فدراسیون در غفلت به سر می‌برد و ظاهرا در پروسه انتخاب مربی هیچ‌کاره است.

مبنای هیچ کاره بودن فدراسیون فوتبال نیز اتفاقی است که در اطراف تیم ملی رخ می‌دهد. قطعا دبیاسی بدون اینکه با او مذاکره‌ای شود، چنین چیزی را در رسانه‌ها مطرح نمی‌کرد و رسانه‌های ایتالیایی نیز با کسب اطلاع از او بدون شک خبری را درباره مذاکره با ایران مطرح نمی‌کردند.

در نتیجه طرح ادعا‌های این چنینی از سوی فدراسیون فوتبال و دبیاسی که در تناقض آشکار با همدیگر است، این فرضیه را مطرح می‌کند که یکی از طرفین دروغ بزرگی می‌گوید یا در جریان اتفاقی که در حال رخ دادن است، نیست.

*مربی ایرانی و جلوگیری از اتلاف وقت چه شد؟

مسلم این است که فدراسیون فوتبال بعد از مشکلات موجود در انتقال دستمزد ویلموتس و در ادامه مشکلاتی که برای استراماچونی و کالدرون به وجود آمد، تصمیم خود را با اطلاع از زمان کوتاه تا شروع دور برگشت بازی‌های تیم ملی در انتخابی جام جهانی گرفت و روی مذاکره با مربیان ایرانی و همینطور برانکو متمرکز شد.

گزینه اصلی یعنی مربی کروات سابق تیم ملی برخلاف انجام مسابقات طی ماه‌های گذشته بار‌ها هرگونه مذاکره را رد کرد، اما فدراسیون بی‌تفاوت به این صحبت‌ها بود تا اینکه طرفین به علت وجود مشکلات از سوی فدراسیون فوتبال بیخیال این اتفاق شدند. حتی برانکو بعد از توافق با عمان، زبان به گلایه از فدراسیون فوتبال ایران گشود.

با این حال فدراسیون به سوی مربیان کارنامه‌دار و با سابقه ایرانی رفت که مشکلی هم از بابت پرداخت دستمزد آن‌ها نداشت که در این این مورد هم به بن‌بست رسیده و ظاهرا فشار‌هایی خارج از فدراسیون مانع از نهایی شدن انتخاب سرمربی می‌شود.

شاید یکی از دلایلی که این روز‌ها نام دبیاسی بیش از هر زمان دیگری بر سر زبان‌ها افتاده، مربوط به فدراسیون فوتبال نیست و کسانی که با این مربی مذاکره می‌کنند، مستقل از فدراسیون فوتبال هستند و قدرت بیشتری نسبت به مدیران حاضر در فدراسیون فوتبال دارند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی تیم ملی فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست

سزار لوئیس منوتی، یکی از بزرگ‌ترین اسطوره‌های تاریخ فوتبال آرژانتین، در سن ۸۵ سالگی درگذشت.

به گزارش تابناک ورزشی؛ قهرمان جهان در سال ۱۹۷۸ میراثی فراموش‌نشدنی در فوتبال از خود به جای گذاشت. مرد روزاریو و یکی از مهم‌ترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین و جهان، اگرچه به‌عنوان یک فوتبالیست دوران حرفه‌ای خوبی داشت اما به‌عنوان مربی به شکوه خود رسید و بهترین روزهای عمرش را در آن بازه سپری کرد.

"ال‌فلاکو" که کشورش را برای نخستین‌بار قهرمان جام جهانی کرد، اولین سرمربی بود که دیگو مارادونا را به تیم ملی فراخواند و همچنین مربی او در بارسلونا هم بود. منوتی طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، یکی از اعضای کادر اجرایی تیم ملی آرژانتین بود.

 منوتی دوران مربی‌گری را با هدایت نیوولز آغاز کرد و سپس قهرمانی با اتلتیکو هوراکان در سال ۱۹۷۳ او را به تیم ملی آرژانتین رساند. او می‌دانست چگونه تیم ملی را به سبک خود بسازد و همین کار را هم کرد. او تیمی هجومی ساخت که در سال ۱۹۷۸ قهرمان جام جهانی شد و بر بام فوتبال جهان ایستاد. 

پس از ناامیدی در سال ۱۹۸۲ و حذف از جام جهانی، او به بارسلونا پیوست و در آنجا سه عنوان قهرمانی به‌دست آورد. منوتی همچنین در دو دوره هدایت بوکا جونیورز را برعهده داشت. سه دوره هم در ایندیپندنته حضور داشت و تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۷ در باشگاه‌های اتلتیکو مادرید، ریورپلاته، پنیارول، تیم ملی مکزیک، سمپدوریا، روزاریو سنترال، پوئبلا و تکاس هم مربی‌گری کرد.

او که همیشه مردی محترم در فوتبال آرژانتین بود، در چند وقت اخیر خود را وقف حضور در مدیریت و مشورت در خصوص روند تیم ملی کرده بود. او یکی از حامیان لیونل اسکالونی بود که درنهایت منجر به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ شد.

این مربی آرژانتینی پرافتخار روز یکشنبه در سن ۸۵ سالگی درگذشت.او دریک ماه گذشته به دلیل مشکلات خونی در بیمارستان بستری بود. او بخش قابل توجهی از تاریخ فوتبال را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود در ساعات آینده باشگاه‌های زیادی به این اتفاق تلخ واکنش نشان دهند.

دیگر خبرها

  • وعده مهدی تاج؛ از فصل آینده هر تماشاگر با کد ملی روی صندلی خودش می نشیند!
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • گزینه جدید لیست بایرن: اریک تن هاخ!
  • معمار فوتبال آرژانتین درگذشت + عکس
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • مهاجمی مثل من دیگر در فوتبال ایران پیدا نمی‌شود | در مورد بازی با استقلال من تصمیم گیرنده نیستم
  • گواردیولا: هنوز هم عاشق بایرن مونیخ هستم!
  • جانشین فغانی در داوری ایران مشخص شد