Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@07:56:24 GMT

آماده‌باش ستاد مدیریت بحران شهرداری آستارا

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۱۱۴۵

آماده‌باش ستاد مدیریت بحران شهرداری آستارا

شهردار بندر آستارا از آماده‌باش ستاد مدیریت بحران شهرداری این شهر برای مقابله حوادث ناشی از بارش برف خبر داد.

جواد معیتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد : نیروهای  شهرداری آستارا با بهره‌گیری از همه امکانات، ماشین‌آلات و نیروها خدمات شهری از روزهای گذشته در آماده‌باش کامل برای مقابله با حوادث ناشی از بارش برف احتمالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دو دستگاه لودر، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه بیل میکانیکی، یک دستگاه بابکت، پنج دستگاه ماشین پرس، پنج دستگاه خودروی کامیون، سه دستگاه خودروی خاور، خودروهای حمل زباله و زنجیر چرخ در زمان بارش برف در مسیرهای مختلف شهر آماده خدمت‌رسانی هستند.

شهردار آستارا اضافه کرد : برای این تعداد خودرو حدود دو هزار لیتر سوخت خریداری شده تا در مواقع لزوم مورد استفاده قرار گیرد.

معیتی به تهیه لباس‌های گرم به ویژه خرید بادگیر و چکمه برای نیروهای شهرداری آستارا اشاره کرد و گفت: مکان‌هایی در شهر به عنوان گرمخانه برای اسکان افراد بی‌خانمان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به شاخه‌زنی درختان پر خطر خاطرنشان کرد: چوب‌هایی بلندی تهیه و آماده شده تا در مواقع بارش برف درختان را پاک‌سازی و از آسیب احتمالی به آن‌ها جلوگیری کنیم.

شهردار آستارا اظهار کرد: انهار  به طور کامل لای‌روبی و پاک‌سازی شده تا در موقع بارش برف دچار انسداد نشود.

معیتی با بیان اینکه از سال‌های گذشته در حدود ۴۰ تن  نمک و شن خریداری شده است و اضافه کرد : نمک‌ها بسته‌بندی و در پنج نقطه شهر جاسازی شده تا در زمان بارش برف مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: برای خدمات‌رسانی بهتر  سازمان حمل و نقل شهرداری آستارا هماهنگی‌های لازم را با اتحادیه تاکسی‌رانی و مدیران آژانس انجام داده و یک دستگاه مینی‌بوس نیز در زمان بارش برف آماده خدمات‌رسانی به شهروندان است.

شهردار آستارا گفت: سامانه تماس ۱۳۷ و تلفن‌های گویای شهرداری آستارا برای پاسخ‌گویی شبانه‌روزی به شهروندان در حال آماده‌باش است.

معیتی تاکید کرد: در زمان بارش احتمالی، معابر اصلی، مسیرهای منتهی به مراکز درمانی و محل‌های خرید مردم باید باز نگه داشته شود و همه نیروها زمینه‌های آرامش و شادابی هر چه بیشتر شهروندان را فراهم کنند.

به گزارش ایمنا، شهر بندر مرزی آستارا با ۵۱ هزار و ۵۷۹ نفر جمعیت در غرب استان گیلان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

کد خبر 407481

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان مدیریت شهری شهرداری بارش برف و باران ستاد مدیریت بحران آستارا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • افزایش ۲۶ درصدی بارش در اردستان نسبت به سال آبی جاری
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام