Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز نمونه جمع‌آوری شیر قزوین گفت: در مجموعه ما اکنون در کل حدود ۷۰ نفر مشغول به کار هستند و گاهی هم شیرهای خام جمع‌آوری شده را به تبریز، گیلان، ارومیه، زنجان، اراک و تهران صادر می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، تولید و اشتغال دو کلیدواژه مهم است که ارتباط مستقیم باهم دارند چراکه با به چرخش درآمدن چرخ تولید است که نیروی کار جذب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت دام و لبنیات از جمله بخش‌هایی است که علاوه بر تامین امنیت غذایی کشور نیز یکی از فرصت‌های خوب برای ایجاد اشتغال است؛ کشور ما خوشبختانه باتوجه به برخورداری از ظرفیت‌های متعدد، بستر بسیاری از فعالیت‌های تولیدی است.

علی حسنی متولد سال ۱۳۵۳ یکی از فعالان حوزه صنعت شیر در قزوین است که به عنوان واحد نمونه جمع‌آوری شیر در استان معرفی شده است.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ما ، اظهار کرد: از سال ۱۳۸۰ در تعاونی گاوداران تاکستان شروع به فعالیت کردم اما از سال ۱۳۸۲ به بعد که یکی از شرکت‌های بزرگ لبنیات کشور در قزوین نمایندگی فروش محصول راه‌اندازی کرد، درخواست همکاری دادیم که خوشبختانه استقبال خوبی از سوی آن‌ها صورت گرفت.

حسنی افزود: با تجربه‌ای که من در تعاونی گاوداران تاکستان کسب کرده ‌بودم با نمایندگی این شرکت شروع به فعالیت کردیم که این شرکت از همه لحاظ مانند مالی، تجهیزات و حتی موقعیت مکانی از ما حمایت کرد و این حمایت‌ها سرآغاز خوبی برای شروع کار شد.

وی بیان کرد: ابتدا در بوئین زهرا یک مرکز کوچک راه‌اندازی کردیم و سپس در منطقه ارداق، آبیک، خاکعلی و قزوین به طور همزمان در عرض تقریبا یک سال شروع به کار کردیم.

مسئول مرکز نمونه جمع‌آوری شیر قزوین ابراز کرد: به جز واحد مرکزی که در قزوین مستقر بود نیز مابقی واحدها اجاره‌ای بودند که متاسفانه فقط توانستیم واحد ارداق را حفظ کنیم و کار مداوم انجام دهیم.

وی بیان کرد: بعد از منطقه ارداق توانستیم مرکزی که در قزوین راه‌اندازی شده بود را گسترش دهیم و هدف ما این بود که شیرهای خرد یا همان کوچک را جذب و جمع‌آوری کرده و تحویل شرکت تولیدکننده لبنیات دهیم.

حسنی اضافه کرد: ابتدا کار را در روستاها و جمع‌آوری شیر از این مناطق شروع کردیم که به لحاظ پراکندگی و کیفیت، کار با آن‌ها بسیار دشوار بود که سپس کار را با واحدهای دامداری صنعتی و نیمه صنعتی ادامه دادیم.

این مدیر نمونه حوزه تولید عنوان کرد: با دامداری‌ها که شروع به کار کردیم به جهت گسترش کار و شناخته شدن در بازار نیز تعداد دامداری‌ها که با ما همکاری کردند افزایش یافت؛ به طوری که در اوایل کار دامداری‌ها ۲۰۰ الی ۳۰۰ کیلو شیر تحویل می‌دادند اما اکنون روزانه ۲ الی ۳ تن شیر تحویل می‌دهند.

وی تاکید کرد: اکنون ۱۰۰ واحد دامداری روزانه مقدار ۱۷ الی ۲۰۰ تن شیر را تحویل می‌دهند و در کل شعاع ۵ تا ۱۰۰ کیلومتری در استان تحت پوشش ما است.

حسنی تصریح کرد: اکنون مالکیت با صنایع شیر است و این مجموعه از نظر تجهیزات برودتی، حرارتی، آزمایشگاهی بروز هستیم و از همه نظر مانند حمل، نگهداری و آزمایشاتی که باید انجام گیرد، تکمیل هستیم.

وی اذعان کرد: باتوجه به بازدیدهای دوره‌ای از دامداری‌ها و ارائه آموزش‌ به آن‌ها باعث شده بسیاری از مشکلات حل شود؛ همچنین می‌توان گفت ارتباط موثر ما با دامداران و موقعیت مکانی خوبی که داریم، می‌تواند عامل بسیار مهمی در موفقیت ما باشد.

مسئول مرکز نمونه جمع‌آوری شیر قزوین ادامه داد: به دلیل حمایت‌هایی که شرکت تولیدکنندگان محصولات لبنی از ما دارند، دامداران با اعتماد کامل شیرها را به ما تحویل می‌دهند و همچنین دریافت حجمی به میزان ۱۰۰ تن شیر در روز یکی دیگر از عوامل موفقیت این مجموعه است.

وی ابراز کرد: در مجموعه ما اکنون در کل حدود ۷۰ نفر مشغول به کار هستند و گاهی هم شیرهای خام جمع‌آوری شده را به تبریز، گیلان، ارومیه، زنجان، اراک و تهران صادر می‌کنیم.

این تولیدکننده قزوینی بیان کرد: مشکل مهمی که در کار ما وجود دارد بحث نقدینگی است؛ زیرا کارخانجات پول را با تاخیر تحویل می‌دهند و اهرم اصلی در این میان یعنی نقدینگی به طور منظم طی نمی‌شود.

وی در ادامه گفت: جهاد کشاورزی در خصوص صدور مجوز و هماهنگی با دامپزشکی همکاری‌های لازم را مهیا کرده اما حمایت‌های مالی از این بخش نشده است و اکنون دامداران با مشکل اصلی نقدینگی روبرو هستند.

این مدیر نمونه تصریح کرد: دامداران جو، ذرت و سویا را به صورت نقدی خریداری می‌کنند و گاهی هم بار خریداری شده یک ماه تا ۴۵ روز طول می‌کشد تا به دست دامداران برسد.

حسنی در پایان یادآور شد: اگر مشکل نقدینگی حل شود به جذب دامدار بسیار کمک خواهد شد، اما متاسفانه دولت در این اوضاع اقتصادی نامساعد نتوانسته کمکی کند درحالی که اگر شرایط خوبی فراهم شود بدون شک پیشرفت خواهیم کرد.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست حامد افشاری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های شهرقدس/ملاردو صفادشت با مسئولان ادارات و مدیران شهرک‌های صنعتی و صاحبان صنایع در عرصه کسب‌وکار با محور بررسی راهکار‌های تعامل و همکاری دانشگاه با صاحبان صنایع اجرای رویداد صدرا در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حامد افشاری در این نشست اظهار کرد: دانشگاه آزاد متعلق به مردم است و حضور فعال صنایع می‌تواند یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور و حتی جهان را ایجاد کند.

وی افزود: نمونه بارز این تلاش و شعار ما می‌توانیم در عملیات غرورآفرین وعده صادق بود. ۲۵ سال پیش نمی‌توانستیم حتی یک سیم‌خاردار تولید کنیم؛‌ اما اکنون توانایی کشور به جایی رسید که جزء قدرتمندترین کشور‌های موشکی دنیا شده؛ بنابراین در بحث علمی هم می‌توانیم در خیلی از حوزه‌ها نقش‌آفرینی کنیم و نه تنها در عرصه علمی؛ بلکه در عرصه بین‌المللی می‌توانیم نقش‌آفرین باشیم که همه اینها احتیاج به خودباوری دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد‌های شهرقدس/ملاردو صفادشت گفت:‌ در منطقه غرب استان تهران ظرفیت‌هایی شامل صنایع، دانشگاه و بنگاه‌های اقتصادی وجود دارد و با توجه به اینکه اکنون مشکل  کشور بحث امید است. با وجود اینکه نسبت به گذشته و دوران قبل از انقلاب رفاه و امکانات رفاهی نسبت به دوران قبل از انقلاب بیشتر شده؛ رسانه‌های غربی همیشه سعی در ایجاد ناامیدی و پوچ‌گرایی برای نسل جوان داشتند و همیشه باعث نگرانی مردم در منطقه و درباره آینده بودند که چه خواهد شد.

افشاری عنوان کرد: مهم‌ترین کار دانشگاهیان ایجاد امید، خودباوری و عمل کردن به شعار ما می‌توانیم و تحقق وعده‌های رهبری در شعار سال است. درصدد هستیم تا رویداد‌هایی نظیر رویداد صدرا را در حوزه اشتغال و کارآفرینی دانشجویان نظیر داشته باشیم و برنامه‌های تنظیم‌شده را در آینده نزدیک اجرایی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • اعلام تعهد اشتغال زایی امسال در استان سمنان
  • چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟
  • رتبه اول و دوم استان مرکزی در جذب تسهیلات و اشتغال‌زایی