Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با صدور بیانیه‌ای با تأکید بر امنیت کامل کشور ایران برای میزبانی از گردشگران، از آمادگی ایران برای پذیرایی از گردشگران جهان خبر داد.

به گزارش حوزه سفر و گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی‌اصغر مونسان با صدور بیانیه‌ای با تأکید بر امنیت کامل کشور ایران برای میزبانی از گردشگران، از آمادگی ایران برای پذیرایی از گردشگران جهان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل بیانیه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به شرح زیر است:

«جهان امروز به دلیل تحولات و پیشرفت‌های سریع فناورانه و صنعتی، بیش‌ازپیش درگیر تحولات و فراز و نشیب‌های شتابان و غافلگیر کننده است. انسان عصر کنونی نیز به همین سیاق متأثر از زندگی پرهیاهوی شهری و ماشینی است و روح او نیازمند پالایش و آسودگی است.

 در چنین فضایی، آنچه به‌روزهایمان رنگ و بوی آسایش و آرامش، نشاط و شادمانی، همدلی و همراهی می‌دهد و تجربه‌هایی ماندگار و خاطره‌انگیز از هم‌زیستی مسالمت‌آمیز به‌جا می‌گذارد سفر و گردشگری است. در حقیقت گردشگری را می‌توان شکل بسط یافته و جهانی‌شده‌ رفت‌وآمدهای دوستانه و فامیلی دانست که محور و محتوای آن را مفاهیمی همچون مهربانی، تعامل و همکاری تشکیل می‌دهد. در عصر پرفرازونشیب امروز، گردشگری به‌سان نسیمی روح‌بخش جانمان را تلطیف می‌کند و همه‌ ما مردمان جهان را فارغ از تیره و نژاد، ملیت و زبان، آرا و عقاید، به هم پیوند می‌دهد.

دولت جمهوری اسلامی ایران در سایه‌ی باور عمیق و عملی به این نگرش و رویکرد، تمام توان و بضاعت خود را برای ایجاد شرایطی درخورِ پذیرایی از گردشگران جهان به کار بسته است و از همین رو شاهد رشد چشم‌گیر امکانات و زیرساخت‌های گردشگری در کشورمان هستیم.

در این زمینه با اقدامات تشویقی همچون لغو روادید با کشورها، ویزای 90روزه فرودگاهی، خدمات ویژه و استاندارد اقامتی و پذیرایی، تعریف مسیرها و بسته‌های جذاب گردشگری و ارائه ارزان‌ترین و ایمن‌ترین تورهای سفر به ایران با لحاظ آخرین استانداردهای بین‌المللی، موفق به افزایش 53درصدی گردشگران ورودی شدیم که بالاترین رشد در میان تمام کشورها محسوب می‌شود.

این در حالی است که بررسی گزارش رقابت‌پذیری مسافرت و گردشگری انجمن جهانی اقتصاد نشان می‌دهد ایران در شاخص رقابت‌پذیری قیمت‌ها نیز رتبه اول در جهان را دارد و طی چند سال اخیر به‌عنوان پدیده‌ای نوظهور در عرصه‌ی گردشگری بین‌المللی توجه دولت‌ها را به خود معطوف کرده است.

حتی اگر تمام آنچه گفته شد را نادیده بگیریم، بازهم جاذبه‌های منحصربه‌فرد و بی‌بدیل سرزمین ایران، وسوسه‌ سفر به دیار تاریخ، تمدن و طبیعت را در دل هر گردشگری در هر گوشه‌ی جهان برمی‌انگیزد. سرزمین ایران باوجود 24 اثر ثبتی در فهرست میراث جهانی یونسکو، ۳۴هزار اثر ثبت‌شده‌ی ملی و 600 موزه فعال، برخورداری از بالاترین ضریب امنیت، پایین بودن هزینه‌های سفر، ارائه تسهیلات ویژه به گردشگران، روحیه کم‌نظیر مهمان‌نوازی مردمان، داشته‌های بی‌شمار تاریخی و طبیعی، امکانات بی‌بدیل و منحصربه‌فرد بوم گردی و گردشگری طبیعت، بسته‌های متنوع گردشگری در شاخه‌های تاریخی فرهنگی، ورزشی و کوهستان، دریایی و ساحل، غذا و سلامت، آیین‌های زیبا و جذاب، جلوه‌های متنوع در عرصه تولیدات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، ظرفیتی شگرف برای میزبانی از گردشگران جهان دارد.

قدمت و غنای تمدنی و تاریخی، کثرت آثار بی‌بدیل و دیدنی، آب‌وهوای چهارفصل، جلوه‌های متنوع فرهنگی و وجود قومیت‌های مختلف با آداب‌ورسوم متفاوت، ایران را به گنجینه گران‌بهایی از میراث مادی و معنوی و در زمره 10 کشور برتر دنیا ازنظر جاذبه‌های گردشگری، فرهنگی و طبیعی قرار داده است. کوهستان‌های سربه‌فلک‌کشیده، یخچال‌های طبیعی و آتش‌فشان‌های خاموش، جنگل‌های بکر و دامنه‌های سرسبز، دریاچه‌ها، چشمه‌ها و آبشارهای زلال و روان، سواحل زیبا و جزایر شگفت‌انگیز، سراچه‌های تاریخی و بناهای قدیمی، شهرها و روستاهای جهانی، صنایع‌دستی بومی و هزار رنگ، دست‌پخت‌های لذیذ سنتی و نوشیدنی‌های طبیعی گوارا و شفابخش، و صدها و هزاران جاذبه دیگر، جُنگی از انگیزه‌های بی‌شمار سفر به ایران است.

با چنین ویژگی‌ها و مزیت‌هایی، شهرهای زیبا و امن ایران روزانه میزبان هزاران گردشگر از کشورهای مختلف جهان است که پس‌ازاین تجربه ناب و به‌یادماندنی، عزم خود را برای سفری دوباره به این بهشت آسیا جزم و هم‌سفران تازه‌ای نیز با خود همراه می‌کنند.

در آغازین ماه سال نو میلادی و واپسین ماه‌های سال خورشیدی ایرانی که به استقبال سال جدید می‌رویم، از گردشگران سراسر جهان دعوت می‌کنم فرصت تجربه متفاوت سفر به سرزمینِ تاریخ و تمدن به‌ویژه در فصل دل‌انگیز بهار را از دست ندهند.

مهمانسرایی به وسعت ایران و آغوشی گرم به گشودگی قلب تمام ایرانیان آماده پذیرایی از گردشگران تمام کشورهاست.»

انتهای پیام/4145/

منبع: آنا

کلیدواژه: سفر علی اصغر مونسان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۴۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • کارخانه‌ای به وسعت یک جهان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد