Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی بر لزوم ورود بیش از پیش نهادهای دانشگاهی و پژوهشی مانند جهاددانشگاهی به حوزه تحقیقات دفاع مقدس تأکید کرد.

احیامحمد امیری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در نشست کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس که که در محل جهاد دانشگاهی واحد خراسان شمالی در ششم بهمن ماه برگزار شد، اظهار کرد: در کشورهای دیگر اگر رویدادی رخ بدهد، تحقیقات و نوشته‌های زیادی از آن اتفاق ثبت می‌شود حال آنکه شاید آن رویداد دستاورد خاصی نداشته است اما دفاع مقدس در کشور ما و در دنیا دستاوردهای بسیار زیادی داشته است که قابل شمارش نیست اما تحقیقات در این زمینه کافی نیست و باید افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: سپاه، ارتش، ناجا و همه نهادها در دفاع مقدس پیشگام بوده‌اند و ملت ایران نیز همراهی ‌کردند که اگر این همراهی خالصانه ملت ایران نبود، موفقیت‌های چشمگیر نیز حاصل نمی‌شد و از همین جهت نیاز است که در حوزه تحقیقات و پژوهش فعالیت‌های جدی‌تری انجام شود.

وی ادامه داد: تمام دستگاه‌های اداری و اجرایی در دفاع مقدس سهم داشته‌اند، اما گاهی اوقات مستندسازی و جمع‌آوری آثار به گونه‌ای بوده که به درستی در اختیار نسل بعدی قرار نگرفته است و مردم ما نمی‌دانند که دستگاه‌های مختلف چه نقشی در دفاع مقدس داشته‌اند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان‌شمالی بیان کرد: دفاع مقدس تنها جنگی بود که در آن جنگ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و...صورت گرفت و ما این جنگ تمام عیار را به سربلندی به اتمام رساندیم.

امیری افزود: پس از موفقیت‌های مختلف در دفاع مقدس، دنیا به عظمت و توانمندی ملت ایران پی‌بردند و ما نیز باید به خوبی این اسناد و آثار را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

وی گفت: دفاع مقدس دوران پرافتخاری برای ملت ایران بود و ۳۶ میلیون جمعیت در آن نقش داشتند، این ارزش متعلق به یک گروه خاصی نیست و از حوادث تاریخی بود که اتفاق افتاد و در جریان آن توانستیم انقلاب اسلامی را به دنیا صادر کنیم.

محسن رحمانی، سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی و دبیر کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس خراسان شمالی نیز در این جلسه اظهار کرد: این کمیته در حوزه‌های اسناد و مدارک دفاع مقدس و پژوهش و تحقیقات کاربردی ماموریت دارد.

وی ایجاد ظرفیت و قابلیت تشخیص و تأیید اصالت اسناد، مدارک و محصولات فرهنگی مرتبط با دفاع مقدس، توسعه ادبیات مرجع، توسعه مرکز داده مرتبط، ثبت و تدوین تجارب علمی و عملی و استفاده از فناوری‌های نو در نگهداری و حفظ پایدار آثار، اسناد و مدارک و منابع و اشتراک‌گذاری آن را از امور لازم به پیگیری در حوزه اسناد و مدارک دفاع مقدس دانست.

رحمانی مدیریت دانش، تولید محتوا، حمایت از فعالیت‌های علمی و پژوهشی مرتبط، توسعه منابع علمی، پژوهشی و کتابخانه‌ای دفاع مقدس و آموزش و انتقال مفاهیم و ارزش‌ها و ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و مقاومت را از جمله امور مرتبط به حوزه پژوهش و تحقیقات کاربردی این کمیته ذکر کرد.

وی ادامه داد: باید با هم‌افزایی دستگاه‌ها، نهادها و دانشگاه‌ها، در این حوزه کارهای ماندگار انجام شود.

وی همچنین بر لزوم انتقال و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس به دانش‌آموزان و دانشجویان تاکید کرد و افزود: این قشر از سرمایه‌های انقلاب اسلامی هستند و باید ارزش‌های دفاع مقدس به‌خوبی به آنها منتقل شود.

بنا به این گزارش، ستاد دفاع مقدس خراسان شمالی به ریاست استاندار در این استان تشکیل شده که دبیری کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس آن به سرپرست جهاددانشگاهی استان محول شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری دفاع مقدس جهاد دانشگاهی خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۵۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران کشور بعدازظهر شنبه همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) در دومین‌کنگره ملی شهدای مازندران و یادواره ۴۰۰ شهید روحانی استان با محوریت آیت الله شهید هاشمی نژاد در مصلای آیت الله جباری (ره) بهشهر اظهار کرد: آنچه دفاع ما را مقدس کرد تکیه بر ارزش‌ها و معنویت و اصول انسانی است.

وی افزود: حوزه‌های علمیه با هوشیاری و بصیرت در میدان بیان و روشنگری و عمل و تبیین وارد کار باشد و با زبان و خون و با جان به میدان بیاورد و از انقلاب و اسلام دفاع کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران یادآور شد: یادواره شهدا و جلسات شهدا زنده کننده و کسب حیات است.

وی با اشاره به کشتار مردم بی دفاع غزه توسط رژیم غاصب یادآور شد: کنسولگری ما را مورد حمله قرار آمدند و سردار زاهدی و یارانش را به آرزوی شهادت رساندند و فکر نمی‌کردند که ما نه تنها قدرت و موشک داریم بلکه اراده زدن و بکارگیری این قدرت را داریم و از خاک جمهوری اسلامی مستقیم مراکز نظامی آنان را مورد حمله قرار دادیم.

حجت الاسلام حاجی صادقی گفت: در این عملیات نه تنها بر رژیم غاصب بلکه بر استکبار پیروز شدیم.

وی افزود: با وجود نیروهای مسلح و رهبر شجاع و بصیر و حکیم و مسلط و فرمانده الهی که تمام فرماندهان امامت و رهبری را معجزه الهی می‌دانند، صفحه جدیدی در تاریخ رقم زده شد.

حجت الاسلام حاجی صادقی اظهار کرد: در عرصه نظامی و امنیت دشمن غلطی نمی‌تواند بکند و در عرصه اقتصادی با همکاری دولت و مجلس شاهد شکوفایی خواهیم خواهیم امروز حوزه‌ها باید با روحیه جهادی وارد شوند و نگذاریم ارزش‌ها و الگوها و ذائقه تغییر کند و آگاهی‌ها به آگاهی دشمن‌محدود شود و تعلقات از جنس دنیا باشد.

وی گفت: با وجود نیروهای مسلح و رهبر شجاع و بصیر و حکیم و مسلط و فرمانده الهی که تمام فرماندهان امامت و رهبری را معجزه الهی می‌دانند، صفحه جدیدی در تاریخ رقم زده شد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران خاطر نشان کرد: در عرصه نظامی و امنیت دشمن غلطی نمی‌تواند بکند و در عرصه اقتصادی با خماری دولت و مجلس شاهد شکوفایی خواهیم و امروز حوزه‌ها باید با روحیه جهادی وارد شوند و نگذاریم ارزش‌ها و الگوها و ذائقه تغییر کند و آگاهی‌ها به آگاهی دشمن‌محدود شود و تعلقات از جنس دنیا باشد.

وی گفت: آنچه دفاع مقدس ما را مقدس کرد تکیه بر ارزش‌ها و معنویت و اصول انسانی است.

به گفته حاجی صادقی، حوزه‌های های علمیه با هوشیاری و بصیرت در میدان بیان و روشنگری و عمل و تبیین وارد کار باشد و با زبان و خون و با جان به میدان بیاورد و از انقلاب و اسلام دفاع کند.

امام جمعه بهشهر هم در سخنانی اظهار کرد: جامعه برای قرآنی بودن و زندگی کردن باید به علم رجوع کنیم و علم دین را مورد توجه قرار دهیم.

حجت الاسلام سیدعربعلی جباری افزود: تربیت شاگردان فراوان توسط امام صادق در توسعه تشیع مهم بود.

وی گفت: امام صادق در عصر خود از فرصتی که در اختیار داشت بهترین استفاده را کرد و تحول اساسی ایجاد کرد و ما هم باید با الگوبرداری از سیره و روش این امام‌همام، اثرگذار و تحول آفرین باشیم.

کد خبر 6096453

دیگر خبرها

  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • دستاوردهای ایران، همرده با کشورهای پیشگام در حوزه‌ جنگ‌افزارسازی است
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی