Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از نویسندگان و شاعران با حضور در مناطق سیل‌زده جنوب استان سیستان و بلوچستان با اهالی این منطقه دیدار کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، در برنامه روزهای پنج‌شنبه و جمعه (۳ و ۴ بهمن‌ماه) اسماعیل امینی، محمدرضا بایرامی، رضا امیرخانی، شهریار عباسی، غلامرضا طریقی و مهدی قزلی با سفر به روستاهای جنوب استان سیستان و بلوچستان همچون کلانی، اورکی، فرلان، درگان‌ها، کهیری و زرآباد با ساکنان این مناطق دیدار و گفت‌وگو کردند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهدای کتاب و نوشت‌افزار به کودکان این روستاها، از برنامه‌های گروه اعزامی بنیاد به این مناطق بود. در این سفر، فرایند راه‌اندازی کتابخانه در روستای کلانی (مرزی‌ترین روستای ایران) آغاز شد.

همچنین همه کتاب‌های بخش شعر کودک و نوجوان جشنواره شعر فجر به کتابخانه بهار روستای رمین چابهار اهدا شد.

پیش‌تر، بنیاد شعر و ادبیات داستانی طی فراخوانی از اهالی فرهنگ، ادبیات و عموم مردم درخواست کرده بود که کتاب‌ها و اقلام فرهنگی را برای اهدا به مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان به نشانی بنیاد ارسال کنند.

قرار است کتاب‌های داوری‌شده در جایزه ادبی جلال آل احمد و جشنواره شعر فجر، همزمان با برگزاری اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر برای توزیع در مناطق مختلف استان به اداره کل ارشاد سیستان و بلوچستان تحویل داده شود.

همچنین غلامرضا طریقی حق‌الزحمه دبیری خود در بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر را به آسیب‌دیدگان سیل اخیر استان سیستان و بلوچستان اهدا کرد.

سراینده آثاری چون: «شلتاق»، «جهان غزلی عاشقانه است»، «با یاد شانه‌های تو» و «ایمان بیاورید» که دی‌ماه سال جاری از سوی محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان دبیر بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب شده بود، شنبه (پنجم بهمن‌ماه)، چک ۵۰ میلیون ریالی- دریافتی از سوی دبیرخانه این رویداد ادبی- را به سیل‌زدگان روستای کلانی از توابع شهر دشت‌یاری استان سیستان و بلوچستان اهدا کرد.

سردبیر پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی که روزهای پنج‌شنبه و جمعه به همراه جمعی از نویسندگان و شاعران برای همدلی و همراهی با هم‌وطنان آسیب‌دیده از سیل به مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان سفر کرده بود در این‌باره گفت: در جریان این سفر و در گفت‌و گو با هم‌قطاران قبیله قلم این باور در من تقویت شد که مردم شریف استان سیستان و بلوچستان شایسته شرایط فرهنگی بسیار بهتری هستند.

طریقی افزود: اگر چه در شرایط کنونی عمده‌ترین نیاز هم‌وطنان عزیزمان در این استان مربوط به حوزه اسکان، خوراک و پوشاک است اما اعتقاد دارم هر کس باید در حیطه وظایف ذاتی و حرفه‌ای خود به موضوع سیل یا هر پدیده بحران‌زای دیگر واکنش نشان دهد.

این شاعر و ترانه‌سرا در ادامه بیان کرد: در جریان دیدار دوروزه با اهالی دوست‌داشتنی استان سیستان و بلوچستان از نزدیک شاهد آن بودم که کودکان و نوجوانان این استان تا چه اندازه از دیدار با نویسندگان و شاعران خوشحال می‌شدند.

طریقی ادامه داد: کودکان و نوجوانان سیستانی در شرایط بحرانی و محدودیت‌های دسترسی ناشی از محاصره شهرها و روستاهای‌شان آن‌چنان نسبت به کتاب‌های اهدایی شعف نشان می‌دادند که به نظرم رسید این هدیه ناچیز ممکن است برای راه‌اندازی کتابخانه این روستای مرزی گامی کوچک به شمار آید؛ اما بیش از آن‌که ردی فرهنگی در خاطر عزیزان آسیب‌دیده از سیل بر جای بگذارد می‌تواند یادگاری ارزشمندی برای من باشد. به بیان دیگر این سفر باعث شد احترام همواره‌ من به مردم این استان با عشق درآمیخته شود. به همین دلیل از این پس با دو بال ارادت و عشق از سیستان و بلوچستان خواهم سرود.

همچنین سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد در توییتی درباره مراسم پایانی چهاردهمین جشنواره «شعر فجر» نوشته است: اولین جشنواره فجر در روز شنبه ۱۲ بهمن برگزار می‌شود: اختتامیه جشنواره شعر فجر. استان سیستان و بلوچستان میزبان شاعران ایران‌زمین است تا با ترانه و ترنم، مهر همدلی را بسرایند و اشک و غبار از دیده‌ها و چهره‌ها بزدایند. درانتظار این دیدار خواهم بود. سپاس بیکران از دبیران و داوران

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره شعر فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • دیدار استاندار با خانواده معزز شهدای حادثه تروریستی سیب و سوران در حوزه سیستان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان