Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@05:10:31 GMT

بیماران نگران کمبود انسولین قلمی نباشند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۶۹۰۹

بیماران نگران کمبود انسولین قلمی نباشند

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: اگر اطلاعات افراد در سازمان‌های بیمه گر خود مبنی بر ابتلا به دیابت ثبت شده باشد، می‌توانند بر حسب نیاز، انسولین قلمی را دریافت کنند.

کیانوش جهانپور گفت، کمبودی در انسولین قلمی وجود ندارد و این دارو در داروخانه‌های منتخب سراسر کشور به بیماران مبتلا به دیابت توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره موارد مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر کمبود انسولین قلمی بیان کرد: با توجه به تفاوت قیمت انسولین قلمی بین ایران و کشورهای همسایه و رشد قیمت آن در سال‌های اخیر، شامل توزیع کنترل شده و مدیریت شده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: کمبود انسولین در بازار با قاچاق به کشورهای همسایه

وی ادامه داد: انسولین قلمی حتی بیش از نیاز دو تا سه ماه کشور تامین و دپو استراتژیک شده و به صورت کنترل شده در ۴ تا ۵ هزار داروخانه منتخب در سراسر کشور توزیع می‌شود. فهرست این داروخانه‌های منتخب قبلا منتشر شده و افراد برای آگاهی از داروخانه‌هایی که انسولین قلمی دارند، می‌توانند با شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس بگیرند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: اگر اطلاعات افراد در سازمان‌های بیمه گر خود مبنی بر ابتلا به دیابت ثبت شده باشد، می‌توانند بر حسب نیاز، انسولین قلمی را دریافت کنند. بنابراین دغدغه‌ای برای تامین و توزیع انسولین قلمی وجود ندارد و اگر افراد نتوانستند این دارو را در داروخانه‌ای که مراجعه کردند دریافت کنند، می‌توانند با شماره تلفن ۱۹۰ که به صورت ۲۴ ساعته پاسخگو است، تماس بگیرند و از مکان داروخانه‌ای که این دارو را دارد آگاه شده و داروی خود را دریافت کنند.

جهانپور افزود: از طرفی فروش آزاد انسولین قلمی یا بیش از نیاز افراد یا فروش به افرادی که اسامی آنها در سامانه به عنوان بیمار مبتلا به دیابت ثبت نشده باشد، مقدور نیست.

سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: از طرف دیگر، تولید داخلی انسولین قلمی در دستور کار قرار گرفته و در ماه‌های ابتدایی سال ۹۹ امیدواریم که تولید دو برند انسولین قلمی در کشور انجام شود.

 غلام حسین مهرعلیان مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو نیز پیش از این در همین رابطه گفته بود: بیماران هیچ نگرانی بابت تامین انسولین قلمی مورد نیاز خود نداشته باشند، زیرا به اندازه کافی تامین و توزیع شده است. انسولین به تناسب میزان مصرف از ابتدای فروردین تا آبان سال جاری توزیع شده است. حتی در آبان ماه برای جلوگیری از ایجاد کمبود، میزان بیشتری به نسبت ماه‌های گذشته به بازار دارویی عرضه شده است تا نیاز بازار را پوشش دهد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، همزمان با سفر رئیس جمهور به جنوب تهران، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منطقه ۱۸ رفت و با برپایی میز خدمت در دیدار چهره به چهره، پای صحبت ساکنان این منطقه نشست.

دکتر عین اللهی در حاشیه این دیدار، کمبود برخی دارو‌ها، پوشش بیمه‌ای دندانپزشکی و مسائل درمانی اتباع را از جمله مسائلی برشمرد که در این دیدار ساکنان منطقه ۱۸ تهران مطرح کردند.

وزیر بهداشت با اشاره به موضوع کمبود برخی دارو‌های خاص گفت: در این منطقه داروخانه‌هایی را که داریم فعال هستند، اما نیاز داریم که تقویت شوند.

دکتر عین اللهی افزود: داروخانه‌هایی مانند ۱۳ آبان که در برخی مناطق وجود دارد باید در این منطقه هم تاسیس کنیم تا مردم بتوانند دارو‌های خاص را راحت‌تر تهیه کنند.

وزیر بهداشت همچنین گفت: نمونه برخی دارو‌های خارجی را شرکت‌های دانش بنیان تولید کردند، اما برخی افراد همچنان اصرار دارند که از دارو‌های خارجی استفاده کنند که این موضوع نیاز به فرهنگ سازی دارد با این وجود اگر متخصصان تاکید کنند برخی دارو‌ها را باید وارد کنیم، حتما تامین می‌کنیم.

دکتر عین اللهی در ادامه گفت:بیمارستان یافت آباد مرکز درمانی این منطقه است که به صورت خیریه اداره می‌شود قرار است از این بیمارستان بازدید کنیم و کمبود‌هایی که دارد، شناسایی و به برطرف شدن این کمبود‌ها کمک کنیم.

وزیر بهداشت درباره برخی مسائلی که مردم درباره پوشش بیمه‌ای دندانپزشکی مطرح کردند هم گفت:در وزارت بهداشت بنا این است که شمار مراکز دولتی دندانپزشکی را زیاد کنیم و تا امروز ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی ایجاد کردیم، اما بیشتر شدن شمار این مراکز را در دستور کار داریم.

دکتر عین اللهی افزود:همچنین سعی داریم مراکز دولتی دندانپزشکی را دو یا سه شیفته کنیم تا از دندانپزشکان بیشتری استفاده کنیم و تنها راهی که می‌توان خدمات دندانپزشکی را افزایش دهیم، افزایش تعداد مراکز است.

وزیر بهداشت همچنین گفت: دنبال این هستیم که برخی قسمت‌های دولتی را برون سپاری کنیم و اگر افرادی آماده هستند، قرارداد همکاری ببندند، آماده هستیم امکانات را در اختیار آنها قرار دهیم که با امکانات و تعرفه دولتی به مردم خدمت رسانی کنند.

دکتر عین اللهی همچنین گفت: یکسری مسائلی را که شهروندان منطقه ۱۸ مطرح کردند خارج از مسائل پزشکی و بهداشتی بود که به قسمت مربوطه منتقل می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند