Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی- مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل فراخوان جذب واحد‌های فناور را منتشر کرد.

به گزارش ایکنا از اردبیل، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، واحد‌های فناور در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل که از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده است، در فراخوانی اقدام به جذب واحد‌های فناور در حوزه‌های گیاهان دارویی و گردشگری سلامت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مرکز رشد از اساتید، دانشجویان، دانش آموختگان دانشگاه، فناوران، مخترعین و کارآفرینان، شرکت‌های فناور، واحد‌های تحقیقی بخش خصوصی، علاقمندان و فعالان حوزه گیاهان دارویی خواست در صورت داشتن ایده فناورانه قابل دفاع، داشتن تیم کاری تخصصی و داشتن برنامه کاری مناسب می‌توانند با گذر از شرایط مورد نظر، در این مرکز استقرار یافته و از خدمات بهره‌مند شوند.
بر اساس این فراخوان، مرکز رشد پس از پذیرش ایده‌ها و واحد‌های فناور اقدام به ارائه خدمات استقرار و امکانات لازم اداری، خدمات فنی و تخصصی آزمایشگاهی، مشاوره‌های تخصصی و خدمات آموزشی مستمر، همکاری در جهت اخذ تسهیلات مالی، خدمات نمایشگاه هی و حضور در جشنواره‌های تخصصی، حمایت‌های حقوقی و قانونی، اعطای فضای وب سایت و فروشگاه‌های الکترونیک خواهد نمود.
علاقمندان می‌توانند به آدرس اردبیل، شهرک کارشناسان، میدان شفاء، ساختمان جهاددانشگاهی استان اردبیل مراجعه نموده و یا اطلاعات لازم را از سایت: www.impard.acecr.ac.ir دریافت کنند.
گفتنی است بستر سازی برای تجاری کردن دستاورد‌های تحقیقات، کمک به اقتصاد مبتنی بر فناوری گیاهان دارویی، حمایت از نوآوری و خلاقیت نیرو‌های محقق و فناور جوان و ایجاد زمینه کارآفرینی از اهداف مهم مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قرآن مرکز رشد جهاد دانشگاهی گیاهان دارویی واحد فناور اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۷۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه