Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@18:46:09 GMT

بازگشت احمدی‌نژادی‌ها؟!

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۷۸۲۸

بازگشت احمدی‌نژادی‌ها؟!

فرارو- در حالی که از میان چهره‌های ثبت نام شده و تأیید صلاحیت شده‌ در انتخابات از چهره‌هایی چون رضا تقی‌پور، سیدشمس‌الدین حسینی، علی نیکزاد، محمود بهمنی، فریدون عباسی، محمدحسن طریقت‌منفرد، صادق خلیلیان و فاطمه جوادی به عنوان چهره‌های احمدی‌نژادی یاد می‌شود اغلب این چهره‌ها جز نیکزاد، بهمنی و عباسی در فهرست ۱۵۹ نفره شورای ائتلاف قرار گرفتند تا احتمال حضور یاران احمدی‌نژاد در انتخابات آتی قوت بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش فرارو، این در حالی است که نزدیکان احمدی‌نژاد فعالیت انتخاباتی او را در انتخابات مجلس رد می‌کنند و حتی ذکر اسامی تحت عنوان چهره‌های منتسب به احمدی‌نژاد را نیز موج رسانه‌ای می‌دانند.
در این باره علی‌اکبر جوانفکر  چهره نزدیک به احمدی‌نژاد در گفتگو با فرارو درباره حضور برخی چهره‌های نزدیک به احمدی‌نژاد در فهرست شورای ائتلاف و در انتخابات آتی گفت: «ما در این باره اصلاً اظهار نظری نمی‌کنیم و دخالتی نداریم. ما به اظهارنظر دیگران و اینکه چه کسی چه چیزی را گفته کاری نداریم و در مسایل انتخاباتی هم اظهارنظر نمی‌کنیم.»   این در حالی است که اغلب تحلیلگران حضور نیرو‌های نزدیک به احمدی‌نژاد را در انتخابات آتی حرکت با چراغ‌های خاموش می‌دانند و آن‌ها را نیز یکی از طیف‌های اصولگرایان در انتخابات آتی مجلس برمی‌شمرند. در انتخابات مجلس یازدهم موفقیت از آن احمدی‌نژادی‌ها است داریوش قنبری فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده سابق مجلس در گفتگو با فرارو اظهار کرد: طیف نیرو‌های وابسته به احمدی‌نژاد در انتخابات شرکت کردند و در غیاب اصلاح طلبان تعداد زیادی از آن‌ها در انتخابات مجلس این فرصت را دارند که به مجلس آینده راه پیدا کنند. هنگامی که مشارکت در انتخابات حداقلی باشد امکان موفقیت طیف راست بیشتر است. در این میان، نامزدهای نزدیک به احمدی‌نژاد، افرادی دارای نفوذ و منابع قابل توجه هستند که برای حضور در انتخابات مهم است. همین منابع نیز به آن‌ها کمک می‌کند تا در انتخابات آینده موفق شوند. البته طیف اصولگرا این طور وانمود می‌کند که به شکل یکدستی در انتخابات حضور دارد و از وحدت وانسجام درونی نیز برخوردار است.   قنبری با بیان این‌که وحدت و انسجام درونی در اصولگرایان وجود ندارد، افزود: «حداقل سه جریان در میان اصولگرایان وجود دارند و برای انتخابات آینده فعالیت می‌کنند. این سه جریان وقتی به موازات هم پیش می‌روند و در آستانه انتخابات وحدتی بین آن‌ها ایجاد نشده است بیانگر این است که اصولگرایان به سادگی نمی‌توانند به وحدت و انسجام دست پیدا کنند.»   قنبری درباره تقسیم‌بندی درونی اصولگرایان افزود: «اصولگرایی را خیلی نمی‌توان به دسته‌های نو و قدیمی تقسیم کرد. چون اصولگرایی بر مبنای اندیشه محافظه‌کاری استوار است و با نوگرایی نسبت چندانی ندارد.»
وی با اشاره به تقسیم‌بندی‌هایی چون اصولگرایان تکنوکرات و بنیادگرا گفت: «شاید هم این تقسیم بندی مناسب‌تر باشد. هر چند اصولگرای تکنوکرات به برخی نمی‌چسبد. از این رو بهتر است آن‌ها را به دو طیف ارتدوکس و عملگرا تقسیم کرد. اصولگرایان ارتدوکس، افراطی‌تر هستند اما عملگرا‌ها حاضر به تغییر مسیر هستند و تغییرات تاکتیکی را نیز می‌پذیرند.»
وی با اشاره به این‌که طیف عملگرایان فرصت‌طلب هستند، گفت: «این طیف سعی می‌کنند از فرصت‌ها بیشترین استفاده را کنند و در مقابل طیف رادیکال قرار دارند که خلوص فکری را مبنا قرار می‌دهند. در مجموع طیف اصولگرایان عملگرا در قالب قالیباف و احمدی‌نژاد در رقابت با طیف ارتدوکس‌تر و محافظه‌کارتر همچون جبهه پایداری هستند و در مجلس آتی به نظر می‌رسد نوعی دسته‌بندی بین این دو یعنی عملگرایان و ارتدوکس‌ها به وجود بیاید.اختلاف بر سر کرسی‌های مجلس از همین الان میان اصولگرایان پیدا شده است.   قنبری گفت: طیف اصولگرا به این امید بسته بودند که مشارکت ضعیفی در این انتخابات وجود داد و آن‌ها در انتخابات آتی برنده خواهند شد. حالا هم در غیاب اصلاح‌طلبان، مشارکت زیادی در انتخابات نخواهد بود مگر اینکه شورای نگهبان از میان نامزد‌های رد صلاحیت شده اصلاح‌طلب تعدادی را برگرداند که در این صورت شرایط عوض خواهد شد.
وی افزود: در شرایط کنونی که اصلاح‌طلبان در انتخابات زیاد ثبت نام نکردند و همان تعداد نامزد‌های آن‌ها نیز رد صلاحیت شدند؛ اصولگرایان شرایط را به نفع خود ارزیابی می‌کنند. همین هم موجب شده تا در این جریان رقابت برای موفقیت در انتخابات پیش رو از حالا پیدا شود. از یک طرف طیف احمدی‌نژاد و قالیباف و از طرفی هم نیرو‌های تندرو و افراطی در قالب جبهه پایداری تلاش می‌کنند.
این نماینده سابق مجلس گفت: البته آن‌ها در برخی حوزه‌ها نامزد‌های مشترک هم دارند یعنی طیف پایداری، احمدی‌نژادی‌ها و حامیان قالیباف در تعدادی از حوزه‌ها نامزد واحد و در دیگر حوزه‌ها نامزد‌های مستقل خود را دارند. به هر حال امکان موفقیت طیف احمدی‌نژاد در میان سایر طیف‌های اصولگرا خیلی بالاست. هر چند آمار دقیقی از نیرو‌های وابسته به تیم احمدی‌نژاد که در انتخابات ثبت نام کردند ندارم. ولی برخی چهره‌های شاخص آن‌ها را می‌بینم و این نشان می‌دهد طیف احمدی نژاد در حد وسیعی در انتخابات ثبت نام کردند.
وی افزود: مجلس یازدهم قطعاً شامل چند قطب بین اصولگرایان است. در واقع در نبود اصلاح‌طلبان رقابت بین خود اصولگرایان شکل می‌گیرد. اما اسم این رقابت نیست و اصلاً رقابت تلقی نمی‌شود. همه نیرو‌های وابسته به یک طیف فکری نمی‌توانند با هم  رقابت جدی داشته باشند. رقابت رایج بین احزاب و جناح‌های سیاسی شکل می‌گیرد و رقابت بین یک دیدگاه واحد معنا ندارد. قابت درون اصولگرایان، نوعی رقابت درون گروهی است که رقابت سیاسی و حزبی تلقی نمی‌شود. بلکه این یک رقابت درون خانوادگی بر سر تصاحب قدرت است که در آینده شدیدتر هم خواهد شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات مجلس احمدی نژاد اصولگرایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۷۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدی نژاد عازم مجارستان شد

رئیس دولت‌های نهم و دهم برای شرکت در یک نشست علمی و تخصصی عازم مجارستان شد.

به گزارش کانال تلگرامی دولت بهار، محمود احمدی نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم، به منظور شرکت در یک نشست علمی و تخصصی پیرامون «ارزش‌های مشترک در محیط زیست جهانی» امروز عازم بوداپست پایتخت مجارستان شد.

این سفر در پاسخ به دعوت رسمی گرگلی دلی رئیس «دانشگاه ملی لودوویکای» مجارستان انجام شده است.

این نشست علمی از ۱۷ الی ۲۱ اردیبهشت در بوداپست برگزار می‌شود و طی آن، احمدی نژاد به عنوان میهمان ویژه در باره اهمیت و ضرورت مقابله با تهدید‌ها و آسیب‌های وارده به محیط زیست سخنرانی می‌کند.

دانشگاه ملی لودوویکای بوداپست، فعالیت آموزشی خود را به طور متمرکز در حوزه خدمات عمومی و مدیریت دولتی به انجام می‌رساند و ریاست آن توسط رئیس جمهور مجارستان منصوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با۵۰-۶۰ رای وارد مجلس می شوند /برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • روزنامه دانشگاه آزاد: نمایندگان مرحله دوم تهران با50-60 رای وارد مجلس می شوند/ برای اصولگرایان کیفیت مجلس مهم نیست؛ دعوا بر سر رئیس مجلس است
  • تصاویری جدید از محمود احمدی نژاد در خارج از کشور درحال خوش و بش کردن
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • تصویری قدیمی از بوسه بر پیشانی احمدی‌نژاد روی باند فرودگاه
  • ببینید | اسکورت سنگین محمود احمدی‌نژاد به محض ورود به بوداپست مجارستان
  • تصاویر اسکورت محمود احمدی‌نژاد در سفر خارجی
  • احمدی نژاد به مجارستان رفت + عکس
  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها