Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، توافق نامه همکاری چند جانبه در توسعه زیست بوم کسب و کارهای فناوری فرهنگی با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور؛ وزرای تعاون، فرهنگ و ارشاد و گردشگری، دانشگاه پیام نور، بنیاد ملی توسعه فناوری های فرهنگی و صدا و سیمای جمهوری ایران منعقد شد.

براساس ابلاغ این تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور، مجری توسعه زیست بوم کسب و کارهای فناوری فرهنگی کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مواد این توافق نامه به شرح زیر است:

حمایت مادی و معنوی در راستای توسعه زیست بوم کسب و کارهای فناورانه خلاق و فرهنگی از طریق مراکز نوآوری فناوری فرهنگی.

همکاری در تدوین، تبیین هدایت  و نظارت بر اجرای آموزش های الکترونیکی و برقراری همایش، سمینار و کنفرانس موردنیاز برای ارتقای سطح دانش فعالان و تسهیل و زمینه سازی حضور فعالان ایرانی در دوره‌های علمی و آموزشی خارجی.

 تدوین هدایت و نظارت بر اجرای کانال ارتباطی میان فعالان با یکدیگر من جمله سرمایه گذار و بهره بردار داخلی و خارجی.

تدوین کدهای لازم برای تسهیل، تسریع نظام‌مند سازی کسب و کارهای نوپا و یکپارچه، هوشمند و یکسان سازی رویه های مربوط به صدور مجوز یا نحوه و استمرار فعالیت یا اعطای تسهیلات با بهره برداری از توانمندیهای عمومی و بومی یا حمایت از مالکیت مادی و معنوی مربوطه و یا اختصاص فضای فیزیکی با تمام موارد مطرح در بند(ه) و ارائه به نهادهای ذی صلاح از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیئت دولت و مجلس برای تصویب ابلاغ و اجرا.

هماهنگی و اتصال اجزای سیستم برای ایجاد هماهنگی در جهت شناسایی نهادها و دستگاه‌های عمومی حکومتی، حاکمیتی و مالی موثر و مذاکره با آنان برای بسترسازی تامین زیرساخت‌ها و اعطای تسهیلات، ارائه فرصت های تبلیغاتی، بسته های حمایتی یا هر اقدام دیگر لازم و مقتضی متناسب برای نیل به هدف و اجرای موضوع این توافقنامه.

 شناسایی و دسته بندی فرصت ها و آسیب ها و نیز  تقویت و رفع آنها و ارائه مشاوره های تخصصی و فنی و علمی و اقتصادی و حقوقی به ویژه از طریق راه اندازی مرکز حدایت، شتابدهی و نوآوری و صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر تخصصی فناوری فرهنگی.

هدایت و توسعه مولفه های زیست بوم توسعه کسب و کار نوپای فناوری فرهنگی.

این اقدام، در ادامه برنامه های راهبردی دانشگاه پیام نور در تقویت مراکز نوآوری، افزایش سهم و جایگاه دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری کشور است.

 براین اساس برگزاری تمام دوره های توسعه کسب و کارهای فناوری فرهنگی به دانشگاه پیام نور در سراسر کشور واگذارشده است که باتوجه به کاهش رشد دانشجوی کشور می تواند درآمد پایداری برای دانشگاه در سال های اتی ایجاد کند.

 پیش از این با عملیاتی شدن تفاهم نامه با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری و انتخاب ۷ دانشگاه پیام نور استانی به عنوان پایلوت، تسهیلات مالی با کارمزد ۶ درصد در اختیار فعالان دانشگاهی در حوزه کسب و کارهای نوپا مصوب شد.

کد خبر 4835485 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سورنا ستاری دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه پیام نور دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها وزارت بهداشت سازمان سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه تهران دانشجویان آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصور غلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار