Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات عامل ایمیدرو بر ضرورت حمایت از صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی به منظور توسعه بخش معدن کشور، تاکید کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، ​خداداد غریب پور در جلسه اتاق فکر معدن و صنایع معدنی با محوریت صندوق بیمه فعالیت های معدنی که جعفر سرقینی معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، محمد باقر عالی رییس هیات عامل ایدرو، محمد رضا بهرامن رییس خانه معدن ایران،‌ اردشیر سعد محمدی مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس و محمد مسعود سمیعی نژاد مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارسیان حضور داشتند، افزود: با توجه به نیاز روزافزون صنایع معدنی به مواد خام و به دلیل اینکه بخش استخراج مواد معدنی در ابتدای زنجیره تولید است، تقویت ناوگان استخراج و حمل مواد معدنی در معدن مورد توجه قرار گرفته که این موضوع افزایش سرمایه صندوق تا یک هزار میلیارد تومان را توجیه پذیر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: حضور در برنامه اکتشافات جدید و تامین تجهیزات اکتشاف و حفاری، توسعه ناوگان حمل و نقل در معادن و همچنین تقویت نقش حمایتی صندوق در طرح احیا معادن کوچک از جمله وظایف صندوق خواهد بود.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه برای ارتقای صندوق بیمه فعالیت های معدنی حتی یک هزار میلیارد تومان نیز سرمایه کافی نیست افزود: در گام نخست سرمایه این صندوق را امسال به  350 میلیارد تومان و در سال آینده آن را به 500 افزایش خواهیم داد و برای این اقدام نیازی به کمک های دولتی نداریم و خود از پس تامین منابع لازم آن بر می آییم 

غریب پور با اشاره به نقش واسطه ای و تضامینی صندوق بیمه میان بانک و سرمایه گذار اعلام کرد: اگر قرار باشد برای بخش معدن کشور تغییری به وجود آید نیازمند حمایت از این صندوق است.

وی با بیان معدنکاران خرد در 4هزار معدن غیرفعال به شدت نیازمند حمایت و تامین مالی هستند ادامه داد:  اکنون نظایر معادن بزرگی همچون چادر ملو ؛گل گهر و سنگان و دیگرمعادن روی زمینی بسیار کم شده است و اکتشاف معادن نیامند عمق بیشتری که مستلزم تامین مالی هستند است.

رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: ما دو رویکرد در ایمیدرو داریم که به صندوق نیز در این زمینه برای انجام آن ماموریت داده ایم؛ یک موضوع سنگ های تزیینی و ایجاد  بازارچه هایی برای آن و دیگری موضوع سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی است.

وی افزود: درزمینه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در حالی ایجاد بازارچه ای در اصفهان هستیم و معتقدیم در این زمینه با 100هزار تومان هم می توان برای هر یک نفر نیز ایجاد شغل کرد .

رفع مشکلات معادن از طریق کمیته احیای کوچک مقیاس 

غریب پور با اشاره به رفع مشکلات معادن از طریق کمیته احیای کوچک مقیاس گفت: این کمیته اکنون در اختیار صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی است که خوشبختانه عملکرد صندوق بیمه معادن در آن بسیار خوب است و در این زمینه ما به صندوق اعتماد کرده و به سرعت به سمت افزایش سرمایه پیش می رویم.چرا که  اگر بانک ها نیز با صندوق قراردادی را می بندند به لحاظ منابع آن است و ما باید این منابع را در اختیار صندوق قرار دهیم.

وی در قسمتی دیگر از سخنانش به همکاری سازمان نظام مهندسی و صندوق بیمه در عملیات کارشناسی معادن اشاره کرد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کمیته مالی طرح اجرا و فعال سازی معادن کوچک در اختیار صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی است، بیان کرد: صندوق بیمه یک نهاد مطمئن برای توسعه معادن کشور است و این مجموعه علاوه بر اجرای برنامه های خود، می تواند در نوسازی ناوگان حمل و نقل معادن موثر واقع شود.

تقدیر سرقینی از ایمیدرو در افزایش سرمایه صندوق بیمه

در این نشست جعفر سرقینی معاون معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت معدن و تجارت با اشاره به نقش ایمیدرو در افزایش سرمایه صندوق سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، از تلاش های این سازمان در به ثمر رسیدن برنامه افزایش سرمایه صندوق تشکر کرد.

وی تصریح کرد: اکنون صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی می تواند برای تحقق اهداف آتی، بر روی افزایش سرمایه تا سقف هزار میلیارد تومان تمرکز کند.

سرقینی درباره جایگاه قانونی صندوق بیمه معدنی گفت: تاسیس این صندوق و همچنین نظام مهندسی معدن در قانون معادن مصوب سال 77 پیش بینی شده بود که جا دارد از مسوولان وقت همچون مهندس محلوجی،‌ نیلی و جهانگیری تشکر کرد.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت ابراز امیدواری کرد که با افزایش سرمایه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی شاهد افزایش کارایی و اثربخشی این نهاد در توسعه معادن خصوصی باشیم.

محمد رضا بهرامن رییس خانه معدن ایران نیز در این نشست با اشاره به خدمات صندوق بیمه معدن گفت: طی سال های اخیر شاهد رشد و تنوع بخشی در خدمات این نهاد به معدنکاران بوده ایم.

وی تاکید کرد: رشد جایگاه صندوق سبب ارتقای بخش معدن خواهد شد از این رو حمایت از جایگاه صندوق به نفع جامعه معدنکاری ایران می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معدن وزارت صنعت معدن و تجارت صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی

مدیر کل شیلات هرمزگان در دیداری با فرماندار جاسک در راستای ارتقای تعامل و همکاری و رفع موانع تولیدات شیلاتی در این شهرستان، گفت: پنج هزار صیاد در این شهرستان فعالیت دارند و فعالیت های شیلاتی به عنوان محورهای توسعه جاسک حائز اهمیت است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جاسک، مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شهرستان جاسک با نزدیک به 900 شناور صیادی و بیش از پنچ هزار نفر صیاد نقش اساسی در صید و صیادی استان هرمزگان دارد، گفت: این شهرستان سهم قابل توجهی از صید و صیادی هرمزگان را به خود اختصاص داده است.

مسعود بارانی با اشاره به استقبال از سرمایه گذاران حوزه شیلات افزود: با توجه به تعاملات خوب و سازنده بین مجموعه شیلات هرمزگان و فرمانداری شهرستان جاسک آینده خوبی برای فعالیت های شیلاتی این شهرستان پیش بینی می شود.

وی با اشاره به شکوفایی و پیشرفت در تمام زمینه های شیلاتی در این شهرستان گفت: ایجاد اشتعال زایی، افزایش درآمد ساحل نشینان، ارزآوری و گسترش صنعت در بخش های آبزی‌پروری و صادرات از مهمترین برنامه های شیلات هرمزگان در این منطقه است.

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه شیلات محور سرمایه گذاری و توسعه استان است گفت: این مهم نیازمند توجه و حمایت همه جانبه از فعالیت ها و ظرفیت های شیلات هرمزگان در سطح ملی و استانی است.

ضرورت جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی

فرماندار شهرستان جاسک نیز با اشاره اینکه شهرستان جاسک ظرفیت مناسبی برای توسعه شیلاتی دارد گفت: شیلات هرمزگان با انجام فعالیت های آبزی پروی، صیادی،صنعتی و... نقش مهمی در توسعه این شهرستان دارد.

مهرانی همچنین با بیان اینکه شهرستان جاسک ظرفیت خوبی برای تبدیل به قطب شیلاتی دارد تصریح کرد: باید در راستای تحقق شعار سال از ظرفیت های شیلاتی استان با جذب سرمایه‌گذار توانمند و بومی، حمایت از صید اصولی و پایدار و ارتقای تولیدات شیلاتی حداکثر استفاده را ببریم.

وی تاکید کرد: نگاه ویژه به شیلات و توجه داشتن به مباحث اشتغال ساحل نشینان در شهرستان بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه