Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سلامت ــ کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت وزارت بهداشت به آتش کشیدن کتاب پزشکی هاریسون توسط یک روحانی مدعی طب اسلامی را محکوم و اعلام کرد:‌ اقدام اندیشه‌سوز اخیر، برساخته دست اسلام‌نمایان و مدعیانی است که فرسنگ‌ها از پیام عقلانیت‌مدار رسول اعظم(ص) و مکتب دانش پرور اسلام به‌دورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا، به نقل از مفدا؛ کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت وزارت بهداشت، به آتش کشیدن کتاب پزشکی هاریسون توسط یک روحانی مدعی طب اسلامی را محکوم کرد.

در متن اعتراض کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت، آمده است:

 باسمه‌تعالی

قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَالَّذِینَ لَا یَعْلَمُونَ. (سوره زمر، آیه 9)

علم و دانش با تاریخی به درازای پیدایش اولین فرهنگ‌ها و تمدن‌های بشری و با پویایی و سیر تدریجی در جریان تکاملی هزاران ساله خود، همواره با یورش‌ها، کینه‌ورزی‌ها و ژاژخایی جاهلان کوته‌بین، متحجران سطحی اندیش و بی‌فرهنگ و شیادان کاسب از دکان خرافه‌فروشی و عوام فریبی مواجه بوده است. چه مغزها و اندیشه‌ها، کتابخانه ها و کتاب‌ها و دستاوردها و آثار علمی پربار و گران‌سنگ که از دم تیغ جهالت جاهلان گذشته و در آتش عداوت آنان سوخته است.

چه بسیار اسکندرها، چنگیزها، نازی‌ها، طالبان و دواعش و ... که اقدامات نابخردانه‌شان با سوزاندن و نابودی میراث علمی و تمدنی به عنوان برگی تیره در صفحات تاریخ ثبت شده و تاریخ همواره از آنان به زشتی و نفرت یاد می‌کند و خاطره‌شان آه از نهاد هر دانش‌ورزِ نیک اندیش ـ در هر زمان و مکان به گستره اندیشه بشریت ـ به در می‌آورد؛ کسانی که میراث اندیشگانی بشر، طعمه آتش عقلانیت ستیز و رشک‌ورزانه‌شان قرار گرفته و این تلخکامی و افسوس آن‌جا فزونی می‌یابد که شوربختانه در عصر ادعای کمال عقلی بشر، این جهالت همچنان باقی است و ساحت علم از دست پلید و آلوده اینان امان ندارد.

اقدام اندیشه‌سوز اخیر، برساخته دست اسلام‌نمایان و مدعیانی است که فرسنگ‌ها از پیام عقلانیت‌مدار رسول اعظم(ص) و مکتب دانش پرور اسلام به‌دورند و تعصب‌شان، بزرگ ترین دشمن این دین علم پرور است. دینی که عقل‌ورزی و دانش‌اندوزی را سرلوحه آموزه‌های خود قرار داده و علم‌آموزی را فریضه‌ای برای هر مسلمان در اقصی نقاط عالم قرار داده است.

ساده‌اندیشی از تمدن نوین اسلامی

این کم مایه‌گان با فهمی ناقص از اسلام و کژاندیشی و ساده‌اندیشی از تمدن نوین اسلامی، متعصبانه و عوام فریبانه، نکات مثبت علوم نوین را نادیده گرفته و با مطلق اندیشی و بی‌توجه به رویکرد فراگیر و چند جانبه‌نگر و فارغ از مقتضیات زمان و مکان در پدیده های عرفی و تغییربردار، برداشت‌های متحجرانه خود را به نام دین و مقدسات به خورد مردم داده؛ منافع میلیاردی از این عوام فریبی به جیب می‌زنند.

امروزه که علوم و مباحث سلامت انسان حتی در اروپا و آمریکا، فراتر از رویکرد پوزیتیویستی و با عبور از محدوده بُعد جسمانی با رویکردی کل‌نگر و فراگیر به جنبه های روانی، اجتماعی، روحی و معنوی انسان توجه کرده، لازم است در راستای بومی سازی مباحث انسانی پزشکی با رویکردی روشمند و اجتهادی به پیش فرض های جهان بینی و انسان شناسی اسلامی و گفتمان توحیدی توجهی عمیق و روزآمد داشت تا با اجتهاد پویا و گفتگوی مشارکتی و مطالعات میان رشته‌ای و سپس آزمودن نظریات حاصله، از ظرفیت‌ها و آموزه های دینی در موضوع سلامت انسان، به ویژه در مباحثی مانند بهداشت، تغذیه، سبک زندگی، سلامت روانی ـ اجتماعی و روحی حداکثر استفاده به عمل آید.

دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت بر اساس وظایف محوله از سوی شورای‌ توسعه فرهنگ قرآنی شورایعالی انقلاب فرهنگی، در پی آن است تا ضمن بهره‌برداری روشمند از آموزه‌های اسلامی در حوزه سلامت، با احترام به دستاوردهای دانش بشری، ملزومات ایجاد نظام حکمرانی علمی در موضوع میان رشته‌ای دین و سلامت را به منظور کمک به حل مسائل جامعه در ابعاد مختلف سلامت مهیا سازد و تحقق این مهم را جز با گفت‌وگوی مشارکتی میان صاحب‌نظران علوم انسانی، علوم سلامت و علوم روشی، میسر نمی‌داند. لذا ضمن تأکید بر لزوم و ضرورت هم‌افزایی دانشی مستمر و میان رشته ای در زمینۀ مطالعات اسلام و سلامت، با تقبیح و محکوم نمودن اقدام موهن مدعیانطب موسوم به اسلامی، از مراجع ذیربط خواستار برخورد قانونی با این اقدام نابخردانه است. بی‌شک در دورۀ تمدنی جدید از وظایف حکومت‌هاست که با وجود احترام به آزادی اندیشه، مانع عوام فریبی و تهدید سلامت جامعه از سوی جاهلان، شیادان و سوءاستفاده کنندگان از مقدسات و اعتقادات مردم شوند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مالک رحمتی روز شنبه، هشتم اردیبهشت ماه در همایش شورا‌های استان به کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری امور به نهاد‌های مردمی تاکید کرد و افزود: هر گونه وظیفه استانداری و فرمانداری‌ها که قابل واگذاری و تفویض اختیار به شوراهاست باید ضمن بررسی، واگذار شود و در این راستا نیز برای موفقیت در نظام مدیریتی با هر نسبت و محتوایی نیاز به اتحاد، انسجام، تعامل و همکاری مدیریتی وجود دارد و در نبود آنها، بهترین برنامه‌ها نیز به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد.

وی توصیه‌هایی به اعضای شورا‌های شهر و روستا در جهت عملکرد بهتر کرد و ادامه داد: اعضای شورا‌های اسلامی شهرها، بخش‌ها و روستا‌ها باید از نگاه‌های بخشی و کوتاه مدت به امور توسعه پرهیز کنند و برای موفقیت بهتر، به صورت بلند مدت و همه جانبه فکر کنند و آینده‌نگر باشند، همچنین باید منافع شخصی، گروهی و سازمانی را در گروه منافع عمومی و مردم ببینند و از نگاه‌های سلیقه‌ای پرهیز کنند.

وی اظهار کرد: شورا‌های اسلامی باید نسبت به افزایش قیمت مسکن و اجاره‌ها حساس باشند و در کنار سایر متولیان مسکن، در زمینه تامین مسکن نیازمندان تلاش کنند و در این راستا نیز با داشتن روحیه تعامل، تعاون و همکاری بیش از پیش، داشتن قاطعیت و شجاعت در حفظ بیت المال، اعمال حداقل افزایش در عوارض، صدور پروانه و امور ساخت و ساز برای جلوگیری از بروز التهاب در بازار مسکن فعالیت مستمر داشته باشند.

رحمتی، گردشگری را مردمی‌ترین بخش صنعت دانست و گفت: برنامه‌ریزی برای مقوله گردشگری و بوم گردی، نشاط عمومی و ورزش همگانی و قهرمانی، ارایه مشوق‌های مورد نیاز در کنار مشوق‌های قانونی در طرح جوانی جمعیت، نهادینه کردن شفافیت مالی و پاسخگویی در شورا‌ها و شهرداری ها، هویت بخشی به بخش‌ها و روستا‌ها و زیباسازی محیطی و معماری شهری با استفاده از نماد‌های ملی و استانی ضروری است.

وی تصریح کرد: شورا‌های اسلامی باید فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی برای جوانان و نوجوانان برای مقابله با توطئه و خباثت‌های دشمنان را برنامه‌ریزی کنند، همچنین شورا‌ها باید برنامه‌های ویژه برای نقش آفرینی بانوان در نظام اداری، مدیریتی و توانمندسازی روستاییان با محوریت جذب سرمایه گذار برای تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید ارائه کنند.

وی به نقش اساسی و تعیین کننده مردم در اداره جمهوری اسلامی تاکید کرد و افزود: امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدا درصدد حاکمیت و نقش تعیین کننده مردم در سرنوشت خود بودند که در این راستا نیز اراده مردم از رهبری تا شورا‌های روستا حاکم است و این بزرگ‌ترین پدیده و دستاورد این نظام و انقلاب اسلامی است.

 استاندار آذربایجان‌شرقی، عملکرد مسئولان را حافظ دستاورد مردم سالاری دینی و انتخابات دانست و افزود: امروزه بزرگ‌ترین حامی مردم سالاری در عالم واقعی نظام جمهوری اسلامی ایران است در حالیکه کشور‌های غربی دم از دموکراسی می‌زنند.

وی به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: فرمانداران، شورا‌ها و هر فردی که دارای تریبون و نقش تاثیرگذاری بر مردم دارد باید مانند دور اول انتخابات مردم را برای انتخاب اصلح‌ترین و بهترین نماینده از حوزه‌های انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، شبستر و میانه دعوت کنند.
جبارعلی ذاکری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز به توسعه و بهره‌گیری از سامانه‌ها برای پیشبرد اهداف تاکید کرد و گفت: طرح هادی توسعه مناطق روستایی و شهری تدوین شده است ولی در اجرا به مشکل برمی‌خورند و دلیل این امر این است که با طرح‌های جامع تفصیلی پیش نمی‌رویم و در این راستا با بهره‌گیری از سامانه‌ها می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم و امیدواریم امسال شاهد راه‌اندازی آن باشیم.

داوود عباسی، فرماندار شهرستان مرند نیز در این همایش به نگاه تحولی مدیریت و موضوعیت امورات استانی در نگرش و فرآیند‌ها تاکید کرد و گفت: امروزه در روستا نگاه تولیدی به مصرف کننده تغییر پیدا کرده که ما باید این نگرش را تغییر دهیم.

وی به اجرایی طرح تکام در روستا‌ها تاکید کرد و افزود: دغدغه همه فرمانداران و دهیاران آماده‌سازی زیرساخت‌ها و اجرای طرح تکام است که موجب پیشرفت و توسعه شهر و روستا‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: کوچ معکوس به روستا‌ها که باید زیرساخت‌های زیرساختی از جمله مدارس و مسائل بهداشتی مهیای این امر باشد.

وی به وحدت و همدلی شورا‌های شهر و روستا تاکید کرد و گفت: شورا‌های یکپارچه و همدل با همدلی، همراهی و هم‌زبانی توان توسعه، پیشرفت و آبادانی شهر و روستا‌ها را خواهند داشت.


در پایان این مراسم از شورا‌های برتر استانی تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • رواج بی حجابی در جامعه توطئه دشمنان است
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین