Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@16:31:45 GMT

واگذاری زمین ۵۰۰ متری به جمعیت حمایت از بیماران ALS

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۸۶۶۰

واگذاری زمین ۵۰۰ متری به جمعیت حمایت از بیماران ALS

با تصویب شورای اسلامی شهر اصفهان، یک قطعه زمین ۵۰۰ متر مربعی از زمین‌های شهرداری به جمعیت حمایت از بیماران ALS اهداء شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، لایحه پیشنهاد واگذاری ۵۰۰ متر مربع از زمین‌های شهرداری اصفهان در سپاهانشهر، خیابان ایثار که کاربری خدماتی داشته با حفظ مالکیت شهرداری به جمعیت حمایت از بیماران ALS نوروپاتی جهت ساخت اولین مجتمع خدماتی، در یکصد و یازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق لایحه جمعیت حمایت از این بیماران از پرداخت عوارض صدور پروانه نیز معاف می‌شد تا تنها کلینیک تخصصی مربوط به بیماران ALS در اصفهان افتتاح شود.

رئیس کمیسیون اجتماعی و محیط زیست شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تصویب این لایحه در کمیسیون مذکور، گفت: تاکنون برای این بیماری نه درمان خاصی پیدا شده نه مرکز ویژه‌ای آنان را تحت پوشش مراقبت‌های پزشکی قرار داده است.

کوروش محمدی افزود: از آنجایی که از چهار تا پنج هزار بیمار مبتلا در کشور به این بیماری، حدود ۹۰۰ نفر در اصفهان هستند، با حمایت مدیریت شهری در افتتاح این مرکز، می‌توان گام مهمی در راستای بهبود شرایط این بیماران برداشت.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز گفت: درمان این بیماری هزینه سنگینی را به خانواده فرد مبتلا تحمیل کرده و وی را که در بسیاری از موارد سرپرستان خانوار را شامل می‌شود، از کار انداخته و خانواده را در تامین هزینه‌های معیشتی دچار مشکل می‌کند.

نصیر ملت ادامه داد: خیرین شهر برای احداث دفتر جمعیت حمایت از بیماران ALS مکانی را تخصیص داده‌اند و قرار است تجهیز آن نیز به‌زودی انجام شود تا تامین امکانات موردنیاز برای توانبخشی این افراد سهولت بیشتری یابد.

پیش از آنکه این لایحه با رای تمام اعضای حاضر به تصویب شورای شهر برسد، سایر عوارض معمول نیز با نظر اعضای شورا قرار شد توسط شهرداری تامین و پرداخت شود تا این مرکز برای ارائه خدمات رایگان توانبخشی پس از احداث، فعالیت کند.

علت ابتلا به بیماری ALS را در دسترس بودن فلزاتی مانند سرب، قرار گرفتن در میدان‌های مغناطیسی مانند شبکه‌های فشار قوی برق، شویندگان شیمیایی و آلودگی صنعتی ذکر کرده‌اند.

این بیماری می‌تواند فرد را ظرف سه تا پنج سال به حدی برساند که حتی توان پلک زدن نیز از او گرفته شود؛ مبتلایان به این بیماری برای مراقبت‌های پزشکی خود به اتاقی شبیه به یک ICU کامل احتیاج دارند.

کد خبر 407614

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان بیماران خاص شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب

با وجود شباهت به R2D2، ربات محبوب جنگ ستارگان (Star Wars)، این سه سازه هیچ ارتباطی به دنیای خیالی جرج لوکاس یا ربات‌هایی که می‌شناسید، ندارند. این سازه‌ها در رصدخانه پارانال واقع در صحرای آتاکامای شیلی قرار دارند و تلسکوپ‌های کمکی 1.8 متری را جای داده‌اند. تلسکوپ‌های کمکی برای تداخل‌سنجی مورداستفاده قرار می‌گیرند و به کمک ۴ تلسکوپ ۸ متری VLT می‌آیند. جهت تداخل‌سنجی، نور هر تلسکوپ با سیستمی از آینه‌ها در تونل‌های زیرزمینی هدایت می‌شود تا در نقطه کانونی مشترکی به هم برسند.

تداخل‌سنجی، تکنیک خلاقانه‌ای است که در آن، نور گردآوری‌شده از چند تلسکوپ کوچک با هم تداخل داده می‌شود تا تصویر تلسکوپ بسیار بزرگ‌تری که قطر آن با بیشترین فاصله بین تلسکوپ‌های کوچک برابری می‌کند، شبیه‌سازی شود. البته همان‌طور که انتظار دارید، این تکنیک فقط برای اجرام نسبتا پرنور قابل استفاده است، اما تفکیک بسیار بالایی را به ارمغان می‌آورد.

در حال حاضر، ۴ تلسکوپ کمکی (AT) عملیاتی‌اند؛ هرکدام مجهز به انتقال‌دهنده‌ای است که تلسکوپ را در امتداد مسیرهای ازپیش‌تعیین‌شده حرکت می‌دهد و با فراهم آوردن چینش‌های مختلف در ترکیب با تلسکوپ‌های ثابت ۸ متری، تداخل‌سنجی را در ابعاد مختلفی امکان‌پذیر می‌کند، به‌طوری‌که در بهترین حالت تصویری متناظر با تلسکوپ ۲۰۰ متری تهیه می‌شود.

بر فراز این سه تلسکوپ کمکی، ابرهای ماژلانی بزرگ و کوچک را می‌بینید، کهکشان‌های اقماری راه‌شیری که به‌ترتیب ۱۷۰هزار سال‌نوری و ۳۰۰هزار سال‌نوری با ما فاصله دارند. ستارگان شباهنگ و سهیل نیز که به‌ترتیب روشن‌ترین ستارگان شب‌های زمین به شمار می‌روند، در این تصویر دیده می‌ؤوند.

تابش سبزرنگی که بر فراز افق می‌بینید، «هواتاب» نام دارد. جو زمین در طول روز، گرم می‌شود و پس از غروب خورشید و کاهش دما، این انرژی اضافی را به شکل تابش سبزرنگ ضعیفی منتشر می‌کند که هواتاب خوانده می‌شود. با گذشت پاسی از شب، هوا نیز خنک می‌شود و هواتاب، ناپدید می‌شود. صحرای آتاکاما در ارتفاع بیش از ۵۰۰۰ متری از سطح آب‌های آزاد، پشت دیواره رشته‌کوه آند در آمریکای جنوبی (شیلی) واقع شده و یکی از بهترین مناطق رصدی زمین به شمار می‌رود.

اعتبار تصویر و حق چاپ: یوری بلتسکی، رصدخانه کارنگی لاس کامپاناس، پروژه جهان در شب (TWAN). برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902786

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اعتبار ۹ همتی برای حمایت ویژه از بیماران خاص و صعب‌العلاج در ۱۴۰۳
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • اختصاص زمین به خانوار‌های حائز شرایط جوانی جمعیت
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب