Web Analytics Made Easy - Statcounter

علوی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی در سواحل دریا، گفت: باید با تبلیغات محیطی، ارائه شعارهای آموزشی و اهدای بسته‌های فرهنگی به گردشگران، از ظرفیت حضور مسافران در سواحل استان جهت انتقال آداب‌ورسوم و فرهنگی بومی مازندران بهره گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سید علی علوی» امروز (6 بهمن) در نشست کمیته فرهنگی هنری طرح دریا در سالن کنفرانس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران بابیان اینکه مازندران در ایام تابستان هرساله پذیرای میلیون‌ها مسافر از اقصی نقاط کشور است که دریا را برای تفریح خود انتخاب می‌کنند، گفت: تلاش داریم امسال باهم افزایی و استفاده از ظرفیت‌های همه دستگاه‌های عضو این کمیته، به کیفیت برنامه‌های سواحل دریا توجه جدی‌تری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران به اجرای طرح‌های دریا و استقبال مسافران از برنامه‌های فرهنگی هنری اشاره کرد و افزود: تکریم گردشگران با اجرای برنامه‌های فرهنگی هنری متناسب با زیست‌بوم استان در دستور کار کمیته فرهنگی هنری طرح دریا استان قرار دارد.

 

وی بر ضرورت حساسیت انجام فعالیت‌های فرهنگی در سواحل تأکید کرد و افزود: طراحی مناسب تبلیغات محیطی، ارائه شعارهای آموزشی تأثیرگذار، اهدای بسته‌های فرهنگی به مسافران و اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع می‌تواند در هدایت فکری مسافران و گردشگران به فرهنگ بومی مازندران و اینکه اجازه ندارند سواحل استان را به محلی برای انجام فعالیت‌های غیر ارزشی تبدیل کنند، مؤثر باشد.

 

علوی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری در طرح دریا، اظهار کرد: دریا و طبیعت استان مازندران جذابیتی برای حضور مسافران ایجاد می‌کند که نباید از این فرصت غفلت کرد.

 

وی با تأکید براینکه فرصت فرهنگی سواحل نباید به بستر ضد فرهنگی مبدل شود، خاطرنشان شد: نباید منتظر باشیم فصل تابستان از راه برسد و تازه به فکر آماده کردن زیرساخت‌های فرهنگی باشیم بلکه باید قبل از آغاز طرح دریا، این کار انجام شود.

علوی با اشاره به اهمیت ارائه برنامه‌های فرهنگی برای تمامی گروه‌های سنی در طرح دریا، اذعان کرد: در کشورهای گردشگر پذیر دنیا مرسوم است که با برنامه‌ریزی دقیق و جامع علاوه بر استفاده مادی از حضور مسافران و گردشگران، از آنان به‌عنوان سفیران فرهنگی جهت انتقال آداب‌ورسوم، فرهنگ، صنایع‌دستی و... بهره می‌گیرند که این مهم باید در دستور کار کمیته فرهنگی هنری طرح دریا باشد.

 

به گزارش شبستان، در نشست کمیته فرهنگی هنری طرح دریا مقرر شد تا کلیه دستگاه‌های عضو، برنامه‌های و پیشنهادهای کاربردی و عملیاتی مرتبط با حوزه فرهنگی و تبلیغی طرح دریا را در اختیار دبیرخانه این کمیته مستقر در معاونت فرهنگی و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران قرار دهند.

 

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد نماز جمعه رویداد ملی فهما رویداد ملی فهما رویداد ملی فهما فهما سواحل دریا طرح دریا تبلیغات محیطی فرهنگ بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری

پیام احمدی با تأکید بر اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش برای بازگشت رونق به فعالیت‌های فرهنگی و هنری با برپایی چند رویداد قوت گرفت، اظهار داشت: این اتفاقات در حوزه‌های تئاتر، موسیقی، ادبیات و... رقم خورد و انجمن‌ها و مؤسسات و آموزشگاه‌های مختلف نیز فعالیت‌های آموزشی خود را به تدریج قوت بخشیدند.

وی در خصوص اعتبارات فصل ۱۴ ناظر بر فصل فرهنگ و مذهب که در سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده بود، افزود: کمیسیون مربوط به این اعتبارات با حضور برخی نهاد‌های فرهنگی و دینی مانند اداره‌کل تبلیغات و نیز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تشکیل و ارقام مربوط به طرح‌ها نهایی و بین مؤسسات مختلف توزیع شد.

احمدی با اشاره به میزبانی استان از دو جشنواره ملی در سال گذشته و برای نخستین‌بار، اضافه کرد: جشنواره موسیقی نواحی و جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی به خوبی برگزار شد؛ برپایی ماه‌نشست‌های ادبی، جشنواره موسیقی محلی زاگرس‌نشینان و نمایشگاه قرآن از جمله رویداد‌هایی بودند که از محل تبصره ۱۴ سال ۱۴۰۲ برگزار شدند. تلقی همه ما این است که در سال ۱۴۰۲ رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری و قرآنی در مقایسه با سال پیش از آن بهتر و بیشتر بود.

وی با اشاره به تکمیل زیرساخت‌های فرهنگی استان در یکی دو سال اخیر، اظهار داشت: با حجم بالایی از پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی در استان مواجه بودیم که سال‌ها رها شده بودند لذا گفتگو‌های مفصلی با وزارتخانه و مدیریت برنامه و بودجه و نهاد ریاست جمهوری صورت گرفت که بی‌سابقه‌ترین اعتبار تملکی برای تکمیل تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام چهارمحال و بختیاری تخصیص یافت.

احمدی گفت: در این راستا، در سفر اول رئیس‌جمهور به استان، مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که ۱۷۰ میلیارد تومان مربوط به پروژه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و پروژه‌های بالای ۵۰ درصد پیشرفت را شامل می‌شد.

وی بیان داشت: اعتبارات سفر دوم ریاست جمهوری به استان فقط به پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت اختصاص می‌یافت، اما با رایزنی و مطالبه‌گری موفق شدیم موافقت وزیر فرهنگ را برای تخصیص اعتبارات مورد نیاز جهت تمامی پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی با هر میزان پیشرفت فیزیکی، جلب کنیم که در این راستا، رقم بی‌سابقه ۳۴۰ میلیارد تومان برای استان تصویب شد، البته پیگیر هستیم ۵۰ میلیارد تومان نیز به این اعتبارات اضافه و جذب کنیم.

بیشتر بخوانید

تولید مستند پُرتره در چهارمحال و بختیاری

احمدی تصریح کرد: اگر بتوانیم این اعتبارات را جذب کنیم، تمامی پروژه‌های فرهنگی شهر‌های مختلف نظیر بن، سامان، لردگان، گندمان، فرادنبه و دیگر شهر‌ها را می‌توانیم تا پایان دولت سیزدهم به بهره‌برداری برسانیم.

وی ادامه داد: البته پروژه‌های جدیدی نظیر هنرستان هنر‌های زیبا و به‌ویژه بوستان فرهنگ و هنر را نیز در دست انجام داریم که این بوستان یک حرکت نوین در حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر را رقم خواهد زد با این توضیح که هنرمندان بتوانند غرفه‌هایی را هم به عنوان کارگاه و هم عرضه و فروش تولیدات در اختیار داشته باشند، اعتبارات مربوط به پروژه بوستان فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۲ تصویب و ابلاغ شد که پیگیر تخصیص هستیم.

احمدی با اشاره به اجرای طرح شهید آوینی در راستای حمایت از طرح‌های فرهنگی و اعتلای عرصه فرهنگ استان، توضیح داد: این اعتبارات در انتهای سال گذشته به دستمان رسید و هزینه‌کرد آن در سال جاری انجام می‌گیرد؛ امسال حجم سنگینی از برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری در حوزه‌های نمایش، موسیقی، سینما، ادبیات، شعر و فرهنگ عمومی را در پیش داریم که از جمله پایه‌گذاری سه جایزه هنر و ادبیات آیینی عمان سامانی، ادبیات گویشی حیدرآقا طالب‌پور و جایزه هنر‌های تجسمی سیدضیاءالدین امامی دهکردی برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برنامه حماسی‌خوانی در لردگان، ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت مفاخر استانی و ملی و ویژه‌برنامه نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری در فصل بهار، تولید مستندات شخص‌نگاری، پرداختن به حوزه مد و لباس و زیست عفیفانه و برگزاری چهار کنسرت از اهم برنامه‌های پیش‌بینی شده برای امسال است.

احمدی با اشاره به اینکه با تکیه بر حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان موضوع جایزه دوسالانه کتاب را برنامه‌ریزی کردیم، گفت: تولیدات کتاب در این استان وضعیت بدی ندارد، اما باید به‌صورت منسجم به این حوزه ورود کنیم تا کسانی که در این عرصه فعال و موفق هستند شناسایی و تشویق شوند.

وی با اشاره به ضعف گفتگو در فضای فرهنگی و هنری استان، بیان کرد: متأسفانه فرصت و فضای گفت‌وگوی بین هنرمندان و فعالان این عرصه کمتر ایجاد شده است و لذا امسال تمرکز جدی را بر این موضوع با برپایی نشست‌ها و همایش‌ها خواهیم داشت.

احمدی با تأکید بر حجم بالای مخاطبان رویداد‌های فرهنگی و هنری که نیاز به برنامه‌ریزی و پیش‌بینی پیوست‌های تبیینی و اقناع‌سازی دارد، ادامه داد: طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر مخاطب ۵۵ عنوان برنامه فرهنگی و هنری استان بودند؛ با نهاد‌ها و اشخاص دلسوز انقلابی و مذهبی این درخواست را همواره مطرح کرده‌ام که برای پر کردن چند دقیقه از وقت این مخاطبان به میدان بیایند و کار‌های تبیینی با موضوعات ارزشی را در قالب نصب بنر، پخش کلیپ، تعبیه ایستگاه‌ها، گفت‌وگوی چهره به چهره، توزیع تراکت و ... برای این حجم عظیم جمعیت که شاید در هیچ جای دیگر نتوانیم آنها را پیدا کنیم، برنامه‌ریزی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • بهره گیری از مشارکت حامیان ایتام خارج از کشور
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده