Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@11:36:40 GMT

لزوم تبیین شخصیت حضرت فاطمه (س) برای نسل جوان

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۰۲۹۹

لزوم تبیین شخصیت حضرت فاطمه (س) برای نسل جوان

جهانگیری ترویج فرهنگ فاطمی را نیازمند تلاش و همدلی مضاعف دانست و گفت: توسل به اهل بیت (ع) برترین راه نجات انسان و رسیدن به کمال الهی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «پیمان جهانگیری» امروز (یکشنبه ۶ بهمن) در نشست هماهنگی برگزاری اجتماع سوگواران شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت شهدای مدافع حرم اظهار کرد: انقلاب اسلامی برگرفته از معارف و ارزش های اسلامی است و این انقلاب همواره در سایه لطف الهی و نگاه اهل بیت (ع) از گزند دشمنان مصون بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار اندیمشک افزود: توسل به اهل بیت (ع) همواره گره گشای بسیاری از امور بوده و مردم ایران اسلامی همواره در مناسبت های مذهبی اعتقاد و عشق قلبی خود به اهل بیت (ع) را نشان داده اند.

 

وی ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرای مرضیه (س) اذعان داشت: در شرایط کنونی که هجمه های فرهنگی دشمن شدت گرفته است، باید شخصیت و ویژگی های حضرت فاطمه (س) برای نسل های جوان تبیین شود.

 

جهانگیری سيره و روش زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی كامل سبک و روش زندگی اسلامی دانست و عنوان کرد: سيره حضرت فاطمه زهرا (س) باید به عنوان سبک زندگی اسلامی الگويی برای بانوان قرار بگيرد.

 

وی تصریح کرد: جايگاه ارزشمند حضرت زهرا (س) در نزد امام علی (ع) نشان دهنده اوج شخصيت زن در نگاه ایشان است و نگاهی به زندگی این حضرت ثابت می کند یک زن مي تواند به گونه ای در جامعه ارتقا يابد كه مايه مباهات و افتخار شود.

 

فرماندار اندیمشک با تاکید بر لزوم برگزاری برنامه های شایسته فرهنگی متناسب با این ایام و در راستای ترویج فرهنگ فاطمی بیان کرد: به همین منظور اجتماع بزرگ سوگواران شهادت حضرت فاطمه (س) در سالروز شهادت این بانوی بزرگ اسلام (چهارشنبه ۹ بهمن) ساعت ۱۰ صبح در میدان امام خمینی (ره) اندیمشک برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه شهدای مدافع حرم با تاسی از اهل بیت (ع) در دفاع از ارزش های اسلامی حماسه های ماندگاری خلق کردند یاد آور شد: شهدای مدافع حرم و فرمانده پرافتخارشان شهید سردار سپهبد سلیمانی همواره در قلوب ملت جای دارند و تاریخ به آنها افتخار می کند.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد فهما مسجد فرماندار اندیمشک ترویج فرهنگ فاطمی ایام فاطمیه شهدای مدافع حرم سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • قدردانی از مربیان عقیدتی سیاسی
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • رویداد «دختران حاج قاسم» آموزش فرماندهی جهاد تبیین است