Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم وصنعت، از ماهواره ظفر که در آستانه پرتاب به فضا است، بازدید کرد. ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۶ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  به دعوت محققان سازنده ماهواره ظفر به دانشگاه علم و صنعت رفت و ضمن بازدید از این ماهواره بومی، با پژوهشگران این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی در این دیدار، حضور ایران در باشگاه کشورهای سازنده ماهواره و توانایی جوانان ایرانی در قراردادن ماهواره ها در مدار را نشانگر رشد و پیشرفت روحیه خودباوری دانشگاهیان کشورمان ارزیابی کرد و گفت: جوانان انقلابی کشور توانسته‌اند یکی دیگر مرزهای دانش را پشت سر بگذارند. تلاش های شما در عرصه علوم فضایی، یک مجاهدت عظیم در برابر دشمنانی است که در مقابل جوانان ما دیوار بلندی از تردید را ساخته اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در سه قرن اخیر 25جنگ در محدوده قلمروی ایران رخ داده است و هیچ جنگی نبوده که بخشی از خاک کشورمان را از ایران جدا نکنند. دفاع مقدس اولین جنگی بود که پنج استان ایران بلافاصله بعد از انقلاب به اشغال متجاوزان در آمد اما با همت و ایثار جوانان ایرانی حتی یک وجب از خاک ایران کم نشد و پیروز شدیم.

استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به رویاهای صدام برای موفقیت در جنگ تحمیلی گفت: صدام هم مانند آقای ترامپ که به تحریم ها دل بسته است، امید داشت که صد در صد موفق شود، اما جوانان گمنام ما که بعدها قهرمانان ملی ما شدند، مقابل این زیاده خواهی ایستادند و پیروزی های بزرگی را با حداقل امکانات به دست می آوردند.

گزارش تسنیم از برنامه جدید فضایی ایران| برنامه «ظفر» برای استقرار در مدار 500کیلومتریپرتاب ماهواره "ظفر" به فضا در روزهای آینده

 

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد سپهبد مجاهد حاج قاسم سلیمانی گفت: همین شهید حاج قاسم سلیمانی در عملیات فتح المبین با بچه های استان کرمان، یک تیپ تشکیل دادند و در ارتفاعات چاه نفت در شمال جاده ی دزفول - دهلران فعال شدند. او با ایمان الهی و خلاقیت و اخلاص مراتب فرماندهی را طی کرد و راه ها را برای اسلام و انقلاب باز کرد. حالا وقت آن است که یکبار دیگر با همت شما آمریکا را شکست دهیم و اثبات کنیم که جوانان انقلابی ایران، تمام شدنی نیستند.

وی با تقدیر از پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت افزود: در الکترونیک و برق، در مکانیک، در علوم کامپیوتر و سایبر و بسیاری از دانش های نو، جوانان ایرانی استعداد فوق العاده ای دارند و نیاز است با اعتماد به نفس و حمایت مسئولان، حداکثر تلاش خود را در ابداع و اختراع و به کارگیری فناوری های بومی انجام دهند تا با انتقال دانش و تجاری سازی فناوری ها، تحقق اقتصاد دانش بنیان را پیگیری کنید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر توکل محققان دانشگاهی به یاری پروردگار گفت: افق های بلندی را در پیش بگیرید و با عزم و اراده به حرکت تعالی بخش خود ادامه دهید.

ماهواره ظفر علم و صنعت 113 کیلوگرم وزن دارد و عمر عملکردی آن در مدار حداقل 5/1 سال است.ماموریت این ماهواره تصویربرداری به صورت زمان واقعی و ذخیره و ارسال پیام ارتباط صوتی یک‌طرفه بین دو کاربر است.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام محسن رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی گفت: مردم ایران اساساً کتابنخوان نیستند و اهل مراجعه به کتاب هستند اما باید برای دسترسی مردم به کتاب تلاش بیشتری شود چراکه هزینه‌های کتاب افزایش یافته و این در کتابخوانی اثرگذار است. - اخبار استانها -

مهدی رمضانی  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که موضوع نوسازی و بازسازی کتابخانه‌ها در چه شرایطی است (در مصاحبه‌ای گفته بودید که با پول یک کیلومتر اتوبان‌سازی می‌توان کلی تحول در کتابخانه‌ها ایجاد کرد) الان چه مرحله‌ای است؟ اظهار داشت: آن قیاسم به مزاح بود! اما میزان اعتباری که در حوزه صنعتی، تجاری، زیرساخت، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی هزینه می‌شود، اعداد قابل توجهی است کما اینکه در آن حوزه‌ها هم اقتضائات هم به همان میزان است.

وی گفت: اگر حوزه فرهنگ از لحاظ بودجه‌ای تقویت شود، اثرگذاری و پیشرفت مسائلش بیشتر از تصور خواهد بود. بناها و ابنیه‌های فرهنگی زیادی در این دولت به همت دولتمردان تکمیل شد اما بازطراحی و بازسازی کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی نیز ضروری است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، با اشاره به اینکه در دور سفر دوم سفرهای استانی رئیس‌جمهور اختصاص اعتبار به بازسازی کتابخانه‌ها و مراکز فرهنگی استان‌ها از جمله کردستان لحاظ شده است، تصریح کرد: بازسازی و بازطراحی کتابخانه‌ها متناسب با نیاز و اقتضائات روز یکی از برنامه‌های اولویت‌دار این نهاد بوده و هم‌اکنون چندین پروژه مختلف در این حوزه در دست اقدام است.

وی بر ضرورت توجه به حوزه فرهنگ و کتابخانه‌ها تأکید کرد و افزود: کالبد و ساختمان ابزار بهره‌برداری است، هدف نیست، محتوا و برنامه کتابخانه‌ مهم است و این مراکز با حضور اعضا و کتابدار تجلی پیدا می‌کند، هر کدام که نقص داشته باشد، فرایند به صورت کامل شکل نمی‌گیرد.

اختصاص 70 میلیارد تومان به نوسازی کتابخانه‌های کشور

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا مبلغی برای نوسازی کتابخانه‌های کشور اختصاص یافته است، اذعان داشت: در استان‌های مختلف از محل سفر استانی رئیس‌جمهور، اعتباراتی اختصاص یافته اما اکنون عدد مشخصی ندارم.

وی با بیان اینکه بودجه این نهاد محدود است، اظهار کرد: در بخش تملک 70 میلیارد تومان به نوسازی کتابخانه‌های کشور اختصاص دادیم البته نسبت به گستره این حوزه در کشور بسیار قابل توجه نیست اما مصوبات سفرهای استانی محسوس و تغییر خود را نشان خواهد داد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم که ایران با استانداردهای کتابخانه‌های عمومی بین‌المللی چقدر فاصله دارد بخصوص در مقایسه با کتابخانه‌های کشورهای همسایه یا در منطقه؟ خاطرنشان کرد: وضعیت ایران در این حوزه بسیار خوب است و بارها این را تکرار کرده‌ام، به اذعان فعالان بین‌الملل و مهمانان خارجی حوزه کتابخوانی و آمار و ارقام از حیث شبکه‌ای کتابخانه‌ای وضعیت مناسبی داریم اما باید بازطراحی و اصلاح فرایندها و بهینه‌سازی داشته باشیم و توسعه هدفمند باشد.

وی عنوان کرد: جزو محدود دستگاه‌های فرهنگی کشور هستیم که به سمت آمایش سرزمینی پیش رفته‌ایم و معتقدیم هر گونه توسعه‌ای باید حول محور این مهم باشد. توسعه باید هدفمند باشد تا منجر به بهره‌برداری شود.

عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که سرانه مطالعه در کشور چقدر است؟ اظهار کرد: عدد دقیقی از سرانه مطالعه نداریم! اما معتقدیم که گزاره‌ها بیانگر آن بوده که مردم ایران اساساً کتابنخوان نیستند و اهل مراجعه به کتاب هستند اما باید برای دسترسی مردم به کتاب تلاش بیشتری شود چراکه هزینه‌های کتاب افزایش یافته و این در کتابخوانی اثرگذار است.

وی ابراز داشت: فراهم کردن دسترسی مردم به کتاب جزو تأکیدات دولت و شخص رئیس‌جمهور بوده که جزو برنامه‌های اولویت‌دار قرار گرفته و باید فضاهای کلونی و محل تجمع کودکان و نوجوانان به سمت کتاب سوق داده شود. پیمایشی راجب عادت خواندن ایرانیان انجام داده‌ایم و تلاشمان این است که نتایج آن به نمایشگاه کتاب امسال برسد.

پیگیری مطالبه روستاهای فاقد کتابخانه در کردستان

رمضانی در پاسخ به سؤال پایانی خبرنگار تسنیم که با توجه به اینکه علاوه بر شهرهای استان، بسیاری از روستاهای کردستان فاقد کتابخانه هستند، فضا وجود دارد اما تجهیزات و کتاب نیست، چه برنامه‌ای برای جبران این ضعف دارید؟ گفت: بر اساس آمایش سرزمینی در روستاهای بالای 2500 نفر جمعیت سکنه امکان ایجاد کتابخانه وجود دارد و روستاهای با جمعیت کمتر را باید از طریق کتابخانه‌های سیار پوشش داد.

در ادامه گفت‌وگوی خبرنگار تسنیم با دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور را به صورت ویدئویی ببینید:

.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • (ویدئو) تعلیق تمام مسابقات لیگ ۲ جوانان تهران به خاطر ضرب و شتم داور
  • بازدید جمعی از نمایندگان تهران از اداره کل انتقال خون استان تهران
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • راه‌حل نظریه‌پرداز توسعه دانشگاه جان هاپکینز برای تورم ایران
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • علم الهدی: در بحث حجاب، اگر مردم بخواهند تماشاچی باشند و بگویند آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند/ مایه تأسف است که شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان
  • هر ایرانی که از این جاده بازدید کند از شکسته شدن غرور ایرانی خجالت می‌کشد
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟