Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرشاد مقیمی در دیدار با اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات شورای امنیت ملی کشور تصریح کرد:‌ وقتی وزارت صنعت دستور ساخت داخل محصولی را صادر می کند صندوق‌ها باید برای طراحی آن کمک کنند و شبکه بانکی نیز از تولید انبوه محصول حمایت کنند.

وی در ادامه با بیان این که ایران‌خودرو با چالش‌های متعددی مواجه بوده که با همکاری و حمایت‌های مسئولان توانسته در مسیر مطلوبی قرار گیرد گفت: تولید روزانه از عدد 950 دستگاه خودرو در روزهای ابتدای شهریورماه به 2557 در روز سی‌ام دی ماه و میزان تجاری‌سازی و عرضه به بازار خودرو نیز از عدد 650 به 2400 دستگاه در همین بازه زمانی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی از تحویل 150 هزار دستگاه خودرو در سه ماه گذشته به مشتریان خبر داد و گفت:‌ خودروهای کسری دار کارخانه که در شهریورماه بیش از 67 هزار دستگاه بود و هریک بیش از 24 قطعه کسری داشت را تکمیل کرده و به مشتریان تحویل داده‌ایم. 

مقیمی، فعال‌سازی ظرفیت تولید قطعه‌سازان را از دستاوردهای ماه‌های اخیر برشمرد و گفت: با همکاری سازندگان سیاست‌های ساخت داخل تولید را جلو می‌بریم. 

مدیرعامل ایران خودرو به داخلی سازی 50 قطعه با کاهش ارزبری 50 میلیون یورو اشاره کرد و گفت: به گواه سازندگان با اجرای برنامه‌های داخلی سازی بسیاری از کارگران به خطوط تولید بازگشته‌اند و حتی در روزهای تعطیل نیز فعال هستند. در همکاری با وزارت دفاع نیز موفق به داخلی سازی 8 قطعه مهم خودرو شده‌ایم. 

وی بهبود شرایط اقتصادی و تولید را موضوع اصلی کشور دانست و گفت:  ایران خودرو در 5 استان سایت تولیدی دارد و 16 استان نیز در ساخت قطعه برای سایت‌های تولیدی ایران خودرو مشارکت دارند. رونق در ایران خودرو منجربه حرکت قطعه‌سازان نیز شده است. 

مقیمی از افزایش جذب نقدینگی در ایران خودرو خبر داد و گفت: پرداخت به قطعه سازان نیز افزایش قابل توجهی یافته و با توجه به اینکه پرداخت‌ها همراه با رعایت عدالت بوده توانسته سبب ایجاد انگیزه در قطعه‌سازان شود. 

وی در ادامه با بیان این که از نیمه بهمن ماه تیراژ تولید روزانه ایران خودرو در عدد 2500 دستگاه تثبیت خواهد شد، تزریق نقدینگی را عامل مهمی برای تحقق این موضوع دانست و گفت: با تامین منابع مالی، هیچ نگرانی برای تولید، اشتغال و ارایه خدمات پس از فروش نخواهیم داشت. در بهمن و اسفند، تولید ماهیانه 60 هزار دستگاه خودرو را هدف‌گذاری کرده ایم. 

مدیرعامل ایران خودرو اضافه کرد:‌ درحوزه فروش محصولات نیز در صورتی که از توان تولید و تحویل خودرو اطمینان حاصل نکنیم اقدام به اجرای برنامه فروش نخواهیم کرد. 

مقیمی خاطرنشان کرد:‌ سازندگانی که درصد داخلی سازی بالایی در تولید محصولات داشته باشند در اولویت سهم تامین قطعات ایران خودرو قرار می گیرند. 

در ادامه رئیس و اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات شورای امنیت ملی کشور نیز بر حمایت از صنعت خودرو کشور برای تداوم رونق تولید در آن تاکید کردند. 

همچنین در این جلسه مدیران پروژه پلتفرم ملی ایران خودرو، گزارشی از مشخصات پروژه و برنامه زمانبندی اجرا و همچنین نیازمندی های تحقق آن را ارایه کردند. 

گفتنی است، رئیس و اعضای کارگروه نظارت بر مصوبات شورای امنیت کل کشور متشکل از نمایندگانی از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، حسابرسی کل کشور، سازمان بازرسی کل کشور، معاونت اقتصادی و فن‌آوری شورای امنیت ملی، خزانه داری کل کشور، معاونت قوه قضائیه و معاونت فن آوری ریاست جمهوری و همچنین مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به عنوان همکار در طراحی پلتفرم ملی، از مرکز دانش بنیان جتکو ایران خودرو و مرکز تحقیقات،‌ طراحی و تکوین محصولات این خودروساز بازدید کرده و با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی آن آشنا شدند. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران خودرو قطعه سازان دانش بنيان نوآوري و شكوفايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۰۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از اولین موتور شش سیلندر ایران ساخت با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور و در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.  

روح الله دهقانی، معاون علمی، فد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در این مراسم،  با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه گفت: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد.

وی افزود: این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اد.

دهقانی ادامه داد: یک شرکت دانش‌بنیان توانمند کشور، متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سارسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد و گفت: بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، تشکیل شد و با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و به لطف خدا امروز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.  

دهقانی مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‎ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسیده است. 

وی ادامه داد: امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزء کلیدی‌ترین دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود  ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

دهقانی درباره این پروژه تازه افتتاح شده، توضیح داد: در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه  چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

وی افزود: متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد.

دهقانی به اقدامات انجام‌شده توسط این تیم تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور از جمله این اقدامات است.

وی در همین راستا ادامه داد: ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی نیز از جمله دیگر اقدامات این تیم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان