Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان سعید برخوری رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: کشت سیب زمینی طرح استمرار در کشور برای اولین بار در سال ۷۲ از منطقه جنوب کرمان آغاز و این منطقه از لحاظ سطح کشت و میزان تولید سیب زمینی مقام اول کشور را به خود اختصاص داده است.

او با اشاره به رکورد تولید ۸۰ تن سیب زمینی در جنوب کرمان افزود: میزان عملکرد و رکود‌های قابل ملاحظه در منطقه، نشان دهنده توسعه دانش فنی و تجربه کشاورزان و وجود مراکز تحقیقات آموزش و سازمان جهاد کشاورزی می‌باشد که همه این عوامل در کنار هم در توسعه و رشد کشاورزی جنوب کرمان موثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبا اشاره به ضرورت وجود تشکل‌ها و انجمن‌های خصوصی پویا و فعال در منطقه اظهار داشت: بخش خصوصی می‌تواند بازوی توانمندی جهت مرتفع نمودن مشکلات صادرات، تهیه بذر مناسب، تنظیم بازار داخلی را بر عهده داشته و با فعالیت این تشکل‌ها و انجمن‌های خصوصی و نظام صنفی کشاورزی پیگیری مطالبات کشاورزان سریع‌تر و سهل‌تر می‌ شود.

برخوری در ادامه با بیان شاخص‌های اصلی کشاورزی پیشرفته و نوین گفت: جنوب کرمان در شاخص استفاده از سیستم‌های آبیاری نوین از میانگین کشوری بالاتر و در شاخص دیگر که کشاورزی در محیط کنترل شده نظیر گلخانه مد نظر است، بعد از استان تهران بیشترین سطح کشت گلخانه در کشور را به خود اختصاص داده است.

گفتنی است در پایان این همایش آقایان هدایت‌الله مشایخی، حمید بیدشکی، احمد میرکهنوج و عباس محمدی از سیب زمینی کاران پیشرو جنوب کرمان به صورت توافقی به عنوان نماینده کشاورزان جهت پیگیری راه اندازی انجمن سیب زمینی در جنوب کرمان انتخاب شدند.

انتهای پیام /ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • آنروا: رفح را ترک نخواهیم کرد
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود