Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@13:30:50 GMT

آلمان هم به ویروس کرونا آلوده شد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۲۱۶۶

آلمان هم به ویروس کرونا آلوده شد

پس از فرانسه، انگلیس، اسکاتلند و پرتغال کشف ویروس کرونا در برلین از گسترش تدریجی این بیماری مهلک در حوزه اروپا حکایت دارد.

به گزارش قدس آنلاین؛ در حالی که دولتمردان چینی برای مقابله با کرونا حالت فوق العاده اعلام کرده اند، این ویروس کشنده به تدریج در آمریکای شمالی و کشورهای اروپا در حال گسترش تدریجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه دی ولت آلمان به کشف یک مورد ابتلا به این ویروس در این کشور اشاره کرد و نوشت: مقام های درمانی برلین شهروندان را به مراقبت بیشتر در این خصوص فراخوانده و اعلام کرده است اگر کسانی در حوزه خطر آلودگی به این ویروس (استان هوبه ئی چین) بوده و با افراد مشکوک به آلودگی در تماس بوده اند، هر چه سریعتر به مراکز درمانی مراجعه کرده و تست سلامت بدهند.

همچنین در فرودگاه برلین هشدار احتیاط در مقابل این ویروس از طریق اعلان، پلاکارد ها و توزیع پیام های هشدار آمیز بین مسافران در حال انجام است.

روزنامه بیلد آلمان امروز (یکشنبه) از مشاهده یک مورد مشکوک به ابتلا به کرونا در یک کلینیک در برلین خبر داد. بیمار که یک زن است و با تازگی از چین بازگشته با علائم شبیه به آنفلوآنرا به این مرکز منتقل شده و در قرنطینه به سر می برد.

بیماری کرونا پس از چین، به سرعت در حال انتشار در کشورهای همسایه در آسیای جنوب شرقی مانند تایلند، ژاپن و استرالیا است. درحالیکه وحشت از بیماری کرونا هنوز در کره جنوبی سایه افکنده است، مسوولان فیلیپین تایید کردند، دومین فرد مبتلا به سندرم تنفسی خاورمیانه را که مردی ۳۶ ساله بوده شناسایی کرده اند. آخرین آمار از کره جنوبی نیز شامل بیش از ۳۰ قربانی و حدود ۲۰۰ نفر مبتلا است.

با این حال کرونا به آسیا محدود نشده و مرزهای اروپا را نیز در نوردیده است. پس از مشاهده نخستین موارد بیماری در فرانسه، کشورهای انگلیس، اسکاتلند و پرتغال از کشف موارد ابتلا به این ویروس خبر دادند.

در آنسوی اقیانوس اطلس نیز اوضاع بهتر نیست. مقام های آمریکایی دیروز از شناسایی سومین مورد ابتلا به ویروس کرونا در شیکاگو خبر دادند و همزمان کانادا نیز نخستین مورد از ابتلا به این ویروس را تایید کرده است.

ویروس کرونا نخستین بار در سال ۱۹۶۰ کشف شد که موجب بروز بیماری هایی مشابه سرماخوردگی در انسان و حیوانات می شود.

از علایم اصلی این بیماری، تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی است و بیمار ممکن است سرفه های چند روزه بدون دلیل نیز داشته باشد.

در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال، نارسایی حاد تنفسی، اختلالات انعقادی و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا آلمان فرانسه اسکاتلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند