Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-26@13:24:50 GMT

بیمارستان امام سجاد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۲۱۹۳

بیمارستان امام سجاد

به گزارش صدای ایران بیمارستان امام سجاد (ع) ناجا ( شهربانی سابق) در سال 1334 ، با بخش های داخلی و جراحی و ارتوپدی افتتاح شد اما، یک دهه قبل از آن کلینیک تخصصی شهربانی در خیابان سپه (کاخ شهربانی) فعالیت داشته است. از رخدادهای مهم بیمارستان، انجام اولین جراحی قلب باز در این مرکز در سال 1347 ، توسط دکتر هات به همراهی پروفسور بارنارد (اولین جراح قلب باز در جهان) می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم ذکر است که ایشان این عمل را ابتدا برای اولین بار در سال 1342 ، بر روی سگ انجام داده اند. بیمارستان امام سجاد (ع) در راستای سیاست های کلان ناجا و لزوم خدمت رسانی به کارکنان ناجا در سال 1375 ، به طور اساسی مورد بازسازی قرار گرفت و تا به امروز سیر تکاملی و تجهیز روبه پیشرفت را از جنبه های مختلف، طی و در سال 1381 ، از نظر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نمره ارزشیابی درجه یک را به خود اختصاص داد.
آدرس :   تهران - خیابان شهیدطالقانی - خیابان بهارشمالی - بیمارستان امام سجاد(ع)ناجا تلفن: 02177526701, 02177526702, 02177526703, 02177526704, 02177526705

تعداد تخت:
125

بخش های بستری :
PICU-NICU-فوق تخصصی جراحی اطفال-فوق تخصصی جراحی مغز واعصاب اطفال-فوق تخصصی ـ نوزادان-فوق تخصصی گوارش اطفال-فوق تخصصی کلیه اطفال -فوق تخصصی عفونی اطفال-فوق تخصصی خون وانکولوژی اطفال-فوق تخصصی نورولوژی اطفال-فوق تخصصی غدد اطفال-فوق تخصصی ریه اطفال-فوق تخصصی ایمونولوژِی اطفال-فوق تخصصی روماتولوژی اطفال-فوق تخصصی قلب اطفال-پیوند مغز استخوان اطفال

بخش های ستاره دار :
اتاق عمل-اتاق عمل اورژانس-اور‍ژانس-تختهای بخش اورژانس

بخش های کلینیکی :
درمانگاه ارولوژی-درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدی-درمانگاه اطفال-درمانگاه اعصاب و روان ( روانپزشکی )-درمانگاه بینایی سنجی-درمانگاه پوست-درمانگاه جراحی عمومی-درمانگاه جراحی مغز و اعصاب-درمانگاه چشم-درمانگاه داخلی-درمانگاه داخلی اعصاب ( نورولوژی )-درمانگاه دندانپزشکی-درمانگاه زنان و زایمان-درمانگاه شنوایی سنجی-درمانگاه عفونی-درمانگاه قلب-درمانگاه فیزیوتراپی-درمانگاه مامایی وتنظیم خانواده و وا-درمانگاه تغذیه-درمانگاه روانشناسی -مشاوره-کلینیک درد-فک و صورت

بخش های پاراکلینیک :
درمانگاه ارولوژی-درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدی-درمانگاه اطفال-درمانگاه اعصاب و روان ( روانپزشکی )-درمانگاه بینایی سنجی-درمانگاه پوست-درمانگاه جراحی عمومی-درمانگاه جراحی مغز و اعصاب-درمانگاه چشم-درمانگاه داخلی-درمانگاه داخلی اعصاب ( نورولوژی )-درمانگاه دندانپزشکی-درمانگاه زنان و زایمان-درمانگاه شنوایی سنجی-درمانگاه عفونی-درمانگاه قلب-درمانگاه فیزیوتراپی-درمانگاه مامایی وتنظیم خانواده و وا-درمانگاه تغذیه-درمانگاه روانشناسی -مشاوره-کلینیک درد-فک و صورت

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران بیمارستان بیمارستان امام سجاد جراحی سیاست ناجا خیابان طالقانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • کلنگ احداث درمانگاه تخصصی در مهرگان به زمین خواهد خورد
  • فلسفه وجودی سپاه، فدایی شدن است
  • لزوم ارتقاء مرکز جامع سلامت اشترینان به بیمارستان
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد