Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، جمال رازقی در جلسه کمیسیون صنعت و رونق تولید اتاق بازرگانی فارس که با موضوع بررسی مشکلات تولیدکنندگان در حوزه تامین اجتماعی در این اتاق برگزار شد، بیان کرد: برای حرکت اقتصاد کشور راهی جز توجه به رونق تولید و صادرات نیست، لذا برای کاهش و حل مشکلات بخش اقتصاد کشور باید با بهره گیری از توان تخصصی کارشناسان راهکارهای داخلی ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وضع امروز اقتصاد کشور حاصل سال‌ها بی‌تدبیری، فقر و حکمرانی بد است که تنها دلسوزان و نجات دهندگان این کشور مردم داخل آن هستند که در این شرایط سخت فعالان اقتصادی به مثابه سربازان در میدان نبرد هستند.

رازقی با بیان اینکه در استان نیز ما ملزم به حمایت از تولید هستیم زیرا اشتغال پایدار و رفاه عمومی در گرو تولید پایدار است، اظهارداشت: اعتقاد داریم با کمک و همراهی مسئولان استانی می توانیم مشکلات استانی را حل و تا حدودی وضع اقتصاد استان را بهبود بخشید.

رئیس کمیسیون صنعت و رونق تولید اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: استان فارس پتانسیل های بزرگ و مناسبی دارد اما با وجود این ظرفیت ها، وضع حوزه اقتصاد فارس مناسب نیست و همه ما در جهت حفظ صنعت و صادرات استان مسئول هستیم.

وی ادامه داد: امروز با وجود مشکلاتی مانند کم آبی و از دست دادن نیروی شاغل در بخش کشاورزی استان با مشکل روبرو هستیم و تنها راه ایجاد اشتغال استان در سرمایه گذاری در بحش صنعت، رونق تولید و گردشگری است که برای تقویت و پویا بودن این بخش ها نیز نیاز به یاری بخش هایی از جمله مالیات و تامین اجتماعی برای ایجاد رونق تولید و اقتصاد داریم.

رازقی با طرح برخی از مشکلات واحدهای تولیدی در حوزه تامین اجتماعی عنوان داشت: مشکلات فعالان بخش خصوصی با تامین اجتماعی یکی از چالش های بخش اقتصاد است و انتظار بخش خصوصی استان از سازمان تامین اجتماعی کمک به تولید، صنعت و صادرات در استان است.

ابراهیم کشاورز مدیر کل تامین اجتماعی استان فارس نیز در این جلسه گفت: اداره کل تامین اجتماعی استان فارس ماهیانه بالغ بر 500 میلیارد تومان هزینه دارد که محور فعالیت های ما ارائه خدمات مطلوب و کمک به رونق تولید در استان است.وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی بودجه دولتی ندارد، افزود: با وجود مطالبات معوق دولتی این اداره کل در استان، مشکلات حاکم بر بخش اقتصاد کشور و استان را درک می کنیم و تلاش می کنیم فشاری بر تولید کنندگان استان تحمیل نشود.

کشاورز با بیان اینکه در حال حاضر 87 هزار کارفرمای فعال در استان فارس وجوددارد که ما خودمان را در کنار و همراه این کارفرمایان می بینیم اظهارداشت: بسیاری از مشکلات بخش اقتصاد ملی است اما رفع مشکلات بخش صنعت و تولید استان را دردستور کار داریم.وی اضافه کرد: یکی از برنامه های

ما در حوزه صنعت استان برگزاری کلاس های رایگان پیرامون مسایل تامین اجتماعی برای تمام کارگاه های تولیدی بالای 50 نفر است که این برنامه با هدف شفاف سازی فعالیت ها و کاهش مشکلات ما و بخش اقتصادی استان اجرا خواهد شد.

کشاورز در پاسخ به سئوال یکی از فعالان اقتصادی مبنی بر به مزایده گذاشتن شرکت ها توسط اداره کل تامین اجتماعی استان گفت: تاکنون قانونی در این زمینه در استان اجرا نکردیم و هیچ مزایده ای برای ملک شرکت در استان اجرا نکرده ایم. در این جلسه فعالان بخش خصوصی و واحدهای تولیدی استان فارس به بیان مسایل و مشکلات خود در موضوع تامین اجتماعی پرداختند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی اشتغال صنعت مالیات مشکلات واحدهای تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است

علی باستین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد و سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

وی نام خلیج فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج فارس در ابعاد گوناگون است و در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

باستین تجارت دریایی و گردشگری را از دیگر ظرفیت‌های خلیج فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از مزیت‌های با ارزش خلیج فارس محسوب می‌شود که کمتر مورد توجه قرار گرفته و در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج فارس شمرد و افزود: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس، معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست