Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@03:44:02 GMT

رژیم غذایی مناسب با سن

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۵۰۱۳

مواد غذایی و رژیم های غذایی را آماده کردیم که باید در گروههای سنی مختلف مصرف شود و دوست داریم این اطلاعات را به شما منتقل کنیم. ناطقان: بزرگترین افسانه ای که بیشتر مردم به طعمه می افتند این است که اعتقاد به وجود چیزی با عنوان "رژیم غذایی کامل" دارد. بدن هیچ 2 انسان یکسان نیست و ممکن است بهترین رژیم برای یک فرد برای دیگری مناسب نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود ، بسته به سن شما ، برخی از مواد غذایی وجود دارد که باید از آنها پرهیز کنید و برخی مواردی که باید در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید تا سالم بمانید.

 
1. در سالهای نوجوانی

 

در این مرحله بدن شما در حال رشد و توسعه است به همین دلیل به مواد مغذی زیادی احتیاج دارید. این نیز اتفاق می افتد که مردم صبحانه را از دست بدهند یا غذایی بخورند که عمدتاً از مواد غذایی مضر تشکیل شده است ، که اشتباه است.

اگر در این گروه سنی هستید ، هر روز صبحانه میل کنید. لازم نیست که از میان وعده های مورد علاقه خود دست بکشید، اما مقدار آن را کاهش دهید. غذاهای حاوی کلسیم ، پروتئین و غنی از آهن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

 

2. در دهه 20 سالگی

وقتی در 20 سالگی هستید ، زمان آن رسیده است که غذاهای مضر را سالم کنید! چیپس سیب زمینی را با پاپ کورن یا سیب زمینی شیرین ، شیر کاکائو را با شکلات تلخ ، بستنی را با ماست جایگزین کنید و مرغ پخته شده را با سبزیجات مصرف کنید. غذاهای سرشار  از چربی های امگا 3 و اسید فولیک را به رژیم های غذایی خود اضافه کنید مانند : سبزیجات برگدار ، نان ، ماکارونی ، گردو ، ماهی قزل آلا و دانه های چیا را به رژیم خود وارد کنید.

 

3. در دهه 30 سالگی


برای تقویت بدن از تغییراتی که در این سن اتفاق می افتد ، غذاهایی که باعث ایجاد ماهیچه می شوند و استخوان های شما را قوی تر می کنند به رژیم غذایی خود اضافه کنید. مواد غذایی غنی از پروتئین مانند تخم مرغ ، دانه ، آجیل ، محصولات سویا ، سینه مرغ و کینوآ دوستان شما هستند. شیر و ماست برای تقویت استخوان ضروری هستند اما در صورت لزوم ، مصرف مکمل های کلسیم و پروتئین را در نظر بگیرید.

 

4. در دهه 40 سالگی


برای تنظیم سطح قند خون و تقویت سوخت و ساز بدن ، در این مرحله مطمئن شوید که فیبر را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مواردی مانند کلم بروکلی ، غلات کامل و سیب زمینی با پوست به راحتی آن را به شما می دهند. از مصرف غذاهای مضر خودداری کنید، اما به عنوان یک درمان ، شما می توانید همبرگر سبزیجات داشته باشید! آنها سالم و سرشار از فیبر مورد نیاز بدن هستند. به جای سفارش ، سعی کنید برگرهای سالم خود را در خانه درست کنید. سایر مواد غذایی که می توانید مصرف کنید ، ساندویچ خانگی سالم ، لبنیات بدون چربی و انواع میوه و سبزیجات هستند. در هر وعده غذایی ، حتماً پروتئین مصرف کنید.

 

5. در دهه 50 سالگی

 
رژیم غذایی برای نوجوانان, گروه خونی و رژیم غذایی

رژیم غذایی در 50 سالگی

 

با افزایش سن ، میزان متابولیسم ما کاهش می یابد ، به همین دلیل توصیه می شود مواد غذایی را مصرف کنید که در بدن ما به راحتی هضم شود. هنگامی که در دهه 50 هستید ، باید شیر را با شیر بادام و غلات معمولی خود با انواع مختلف عاری از طعم دهنده و شکر جایگرین کنید. به جای آن می توانید عسل به آن اضافه کنید. برای  کاهش علائم پیری ، آووکادو ، کلم بروکلی ، زغال اخته ، آجیل و اسفناج مصرف کنید. خوردن سیب می تواند به شما در کاهش کلسترول و مبارزه با دیابت کمک کند.

 

6. در دهه 60 سالگی

هنگامی که شما در این مرحله هستید، مطمئن شوید که هر روز 5 قسمت از سبزیجات و 2 قسمت از میوه را در رژیم غذایی خود قرار دهید. اقلام سرشار از آهن مانند اسفناج ، عدس و لوبیا را مصرف کنید. دانه های سویا و سبزیجات برگدار به شما کمک می کنند که تناسب اندام خود را حفظ کنید. علاوه بر این موارد ، میزان مصرف نمک خود را نیز کاهش دهید. قبل از خرید موادغذایی نمک اضافه شده را نیز در آن ها بررسی کنید. آب بیشتری بنوشید و از مصرف غذای شیرین تا حد امکان پرهیز کنید.

 منبع:بیتوته
برچسب ها: لاغری ، رژیم ، ناطقان ، سن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: لاغری رژیم ناطقان سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۵۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: تکنیکی ساده برای کنترل خشم

رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229694 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی