Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد ادهمی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره رشته‌های علوم پزشکی گفت: تمام رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دارای مجوز وزارت بهداشت است؛ البته ممکن است برخی از رشته‌ها در ارزیابی امکانات، فضای آموزشی و.. اخطار آموزشی گرفته و یا مشروط شوند اما تمام رشته‌های علوم پزشکی مجوز اولیه وزارت بهداشت را اخذ کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این که برخی از رشته‌ها از نظر تاییدیه وزارت بهداشت در خصوص اعضای هیات علمی یا فضا دارای مشکلاتی هستند ادامه داد: به طور مثال رشته دندانپزشکی واحد شیراز از نظر فضای آموزشی دارای مشکلاتی است که این مشکلات به زودی مرتفع خواهد شد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز موافقت اصولی با راه‌اندازی رشته دندانپزشکی را اخذ کرده است اما هنوز مجوز جذب دانشجو ندارد. وقتی وزارت‌خانه از جهت قانونی، موافقت اصولی جذب دانشجو را برای یک دانشکده صادر می‌کند، آن دانشکده مدتی مهلت دارد تا امکانات جذب دانشجو را فراهم کند و بعد از بازدید وزارت‌خانه از امکانات، موافقت اصولی تبدیل به موافقت مشروط جهت پذیرش دانشجو انجام خواهد شد.

مدیرکل توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی و امور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: در حال حاضر دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری تجهیزات خود را کامل کرده اما واحد مشهد باید اقدامات اساسی در این خصوص را آغاز کند تا بتواند موافقت قطعی را دریافت کرده و در این رشته دانشجو جذب کند.

او با بیان این که توسعه رشته‌های میان رشته‌ای و تحصیلات تکمیلی را در دستور کار داریم گفت: به دنبال اخذ مجوز در رشته‌های تحصیلات تکمیلی به خصوص در رشته دستیاری هستیم چرا که این رشته در حال حاضر حلقه مفقوده دانشگاه در رشته‌های علوم پزشکی است، بنابراین باید مجوز این رشته را اخذ تا رشته‌های علوم پزشکی ارتفا پیدا کند. همچنین رشته‌های دستیاری را در واحد علوم پزشکی تهران و واحد مشهد درخواست کردیم اما پروسه مجوز مقداری طولانی است.

ادهمی اظهار کرد: در حال حاضر دانشکده پزشکی ساری تاییدیه قطعی یک ساله در اعتبار بخشی وزارت بهداشت را دریافت کرده است. امسال 13 دانشکده پزشکی دانشکده آزاد اسلامی اعتبار بخشی شده‌اند؛ در واقع اعتبار بخشی آموزشی دانشکده‌های پزشکی در سال 98 باید برای همه دانشگاه‌ها اعم از آزاد و دولتی انجام شود؛ در حال حاضر تمام دانشکده‌های پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی اعتبار بخشی شده‌اند و فقط تنکابن باقی مانده است.

انتهای پیام/

341 / 167 ادهمی مدیرکل توسعه آموزشی علوم پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ادهمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار