Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج کرمانشاه از وضعیت معیشتی نامناسب بیماران خاص و صعب‌العلاج یاد کرد و گفت: برخی بیماران سرطانی باید پنج میلیون تومان در ماه پول دارو بدهند.

 حسین بیگلری در نشست شورای اداری استان کرمانشاه با اشاره به وجود 38 هزار و 500 بیمار خاص و صعب‌العلاج در استان، اظهار کرد: این بیماران با مشکلات فراوانی مواجهند که مشکلات معیشتی و اقتصادی از مهمترین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگرچه از سوی مقام معظم رهبری تاکید شده که بیماران فقط باید درد بیماری را داشته باشند و از نظر سایر هزینه‌ها شرایط برای آنها فراهم باشد، اما اکنون وضعیت بیماران خاص و صعب‌العلاج بگونه‌ای شده که بسیاری از آنها به دلیل مشکلات اقتصادی، حتی درد بیماری را نیز فراموش کرده‌اند.

مسئول شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج کرمانشاه با بیان اینکه برخی از این بیماران فقط با پول یارانه زندگی می‌کنند، ادامه داد: در بخش دیالیز بیمارانی داریم که برای یک وعده غذا و هزینه ایاب و ذهاب مانده‌اند.

بیگلری با اشاره به اینکه برخی داروهای خارجی مورد نیاز بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرد، خاطرنشان کرد: برخی بیماران سرطانی باید ماهیانه پنج میلیون تومان پول دارو بدهند و پول داروی بیماران دیالیزی نیز بیشتر از 500 هزار تومان در ماه است.

وی خواستار همکاری و مشارکت همه مردم، خیرین، مسئولین و ... برای کمک به معیشت این بیماران شد و عنوان کرد: طرحی راه‌اندازی کردیم که به نیت 313 یار امام زمان(عج)، برای حمایت از این بیماران 313 خیر و حامی پیدا کنیم و تقاضا داریم همه در این زمینه پای کار بیایند.
مسئول شورای عالی بیماران خاص و صعب‌العلاج کرمانشاه همچنین اشاره‌ای هم به وضعیت پیوند عضو در استان داشت و تاکید کرد: خوشبختانه توانستیم 1750 بیمار کلیوی را در شهر کرمانشاه پیوند بزنیم.

بیگلری ابراز امیدواری کرد، به زودی پیوند قلب و همچنین پیوند از جسد نیز در کرمانشاه راه‌اندازی شود.

 

لینک کوتاه: asriran.com/002yvd

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیماری یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان