Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@15:02:36 GMT

سایه ورشکستگی روی سر شرکت‌های نفت شیل آمریکا

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۶۳۲۸

سایه ورشکستگی روی سر شرکت‌های نفت شیل آمریکا

از سال 2015 تا کنون بیش از 200 شرکت نفت شیل آمریکایی اعلام ورشکستگی کرده‌اند و انتظار می‌رود طی سال جاری نیز این روند ادامه یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راشاتودی، از سال 2015 و سرآغاز انقلاب نفت شیل در آمریکای شمالی تا به امروز بیش از 200 شرکت نفتی فعال در این منطقه اعلام ورشکستگی کرده‌اند و این انتظار وجود دارد که این روند طی سال جاری  ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شرکت حقوقی هاینز اند بون، فقط از سال 2015 تا نوامبر سال گذشته، 208 شرکت نفت شیل ورشکست شده‌ و در مجموع 121.7 میلیارد دلار بدهی بالا آورده‌اند.

 

*افزایش 50 درصدی ورشکستگی شرکت‌های نفت شیل

از نوامبر سال 2019 تا امروز هم 9 شرکت دیگر اعلام ورشکستگی کرده و آمارها نشان می‌دهد طی سال 2019 میزان ورشکستگی شرکت‌های نفت شیل نسبت به سال 2018 معادل 50 درصد افزایش داشته و به بالاترین میزان از سال 2016 رسیده است.

با توجه به کاهش قابل توجه قیمت گاز و نفت در بازار جهانی، این نگاه وجود دارد که طی سال جاری روند ورشکستگی شرکت‌های نفتی شیل در منطقه آمریکا شمالی سرعت بیشتری بگیرد.

بادی کلارک، کارشناس هاینز و بون، می گوید: من فکر می‌کنم در نیمه نخست سال 2020 شاهد روند صعودی ورشکستگی‌ها باشیم.

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرده است علی رغم در نظر گرفتن توافق کاهش عرضه از سوی گروه اوپک پلاس، امسال در بازار جهانی با مازاد عرضه روبرو خواهیم بود.

*اوپک پلاس باید دست به کار شود

این آژانس اعلام کرده است که برای جلوگیری از شکل گرفتن مازاد عرضه بالا در بازار جهانی، احتمالا گروه اوپک پلاس باید عرضه نفت به بازار جهانی را بیش از پیش کاهش دهد.

مشکل اصلی شرکت‌های حاضر در صنعت نفت شیل آمریکا این است که در آینده نزدیک شاهد سر رسید پرداخت بخش قابل توجهی از بدهی‌های آنها خواهیم بود.

*شرکت‌های نفت شیل فقط برای 4 سال آینده 200 میلیارد دلار بدهی دارند

به گزارش وال استریت ژوزنال، شرکت‌های نفتی و گازی شیل در آمریکا در مجموع 200 میلیارد دلار بدهی دارند که سر رسید پرداخت آنها در 4 سال پیش رو است و فقط برای سال جاری باید 40 میلیارد دلار از این بدهی را تسویه کنند.

بحران‌های مالی باعث کند شدن فعالیت های حفاری توسط شرکت‌ها شده  و به عنوان مثال تولید گاز از میدان گازی مارسلوس که یکی از مهمترین میادین گازی در آمریکای شمالی است در شرایط کنونی تقریبا متوقف شده است.

از سوی دیگر آژانس اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرده که تولید گاز از دیگر میادین گازی آمریکا نظیر آنادارکو، آپالاچیا، ایگل فورد و نیوبرارا در حال کاهش است.

پیش بینی‌ها حاکی از افزایش 22 هزار بشکه‌ای روزانه تولید نفت شیل آمریکا در ماه فوریه حکایت دارد که نسبت به ماه‌های قبلی و سال گذشته کاهش چشم‌گیری داشته و یکی از دلایل این مسئله کاهش ظرفیت برداشت و تولید نفت در برخی چاه‌های نفتی شیل آمریکا است.

*شرکت‌های نفتی بزرگ در حال جمع و جور کردن فعالیت‌ها

شرکت‌های بزرگ نفت شیل آمریکا نظیر هالیبرتون و شلومبرجر اعلام کرده اند که طی سال آینده شرایط خوبی پیش روی این صنعت این صنعت نخواهد بود و فعالیت‌های مربطو به نفت شیل آمریکا برای دومین سال روندی نزولی را تجربه خواهد کرد.

جف میلر، مدیر عامل هالیبرتون می‌گوید: با توجه به کاهش فعایلت های حفاری، بسیاری از شرکت‌ها به سمت اوراق کردن تجهیزات بلا استفاده خود روی آورده و خود هالیبرتون نیز ظرفیت خود را 22 درصد کاهش داده است.

وی می‌گوید میادین گازی شیل بیشترین آسیب را خواهند دید چرا که قیمت گاز در آمریکا به کمتر از قیمت سر به سر تولید رسیده است.

شرکت شلومبرجر نیز ظرفیت ارائه خدمات میادین نفت شیل خود را برای سال جاری 30 درصد کم کرده است.

همه این موارد نشان می‌دهد که تولید نفت شیل آمریکا به بیشینه خود رسیده و موسسه کپکس پیش بینی کرده که تولید نفت تمام میادین نفت آمریکا طی سال جاری 14 درصد کاهش خواهد یافت.

بعید به نظر می‌رسد که تلاش شرکت‌های نفت شیل در آمریکا برای کاهش هزینه‌های خود بتواند خیلی مؤثر واقع شود و ورشکست شدن شرکت‌های بیشتر طی سال جاری اجتناب ناپذیر است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت طلا افزایش یافت
  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد