Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@04:41:13 GMT

چین: ۵۱ تن از مبتلایان ویروس کرونا درمان شدند

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۶۳۹۶

به گزارش ایرنا، این کمیسیون در بیانیه ای اعلام کرد با این حال ویروس کرونا تا کنون جان ۸۰ تن را گرفته و دو هزار و ۷۶۱ تن در چین و ۳۷ تن هم در کشورهای دیگر به این ویروس مبتلا شده اند که دستکم حال ۳۲۰ تن از آنها وخیم است.

این ویروس که گمان می رود اواخر سال گذشته میلادی در یک بازار غذاهای دریایی در شهر ووهان واقع در استان هوبی در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروخت سرچشمه گرفته است اکنون علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین به ۲۱ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم شیوع یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گسترش ویروس ووهان از این شهر به سایر شهرها و کشورهای دیگر، دولت در ۳۰ استان و منطقه این کشور محدودیت تردد و عبور و مرور اعمال کرده است از جمله اینکه استان ۵۷ میلیون نفری هوبی با مرکزیت ووهان از یک هفته پیش قرنطینه شده است ووهان همچنین از امروز هرگونه خدمات صدور ویزا و گذرنامه به اتباع داخلی و خارجی را ممنوع کرد.

وزارت بهداشت چین در حال راه اندازی دو بیمارستان برای بستری کردن بیماران در شهر ووهان است یکی از این بیمارستان ها با ظرفیت ۱۰۰۰ تخت در ۲۵ هزار متر مربع قرار است تا شنبه بهره برداری برسد و بیمارستان دیگر هم با ظرفیت ۱۳۰۰ تخت قرار بود ظرف دو هفته ساخته شود.

حدود ۱۰۰ دانشجوی ایرانی هم در ووهان زندگی می کنند که تعدادی از آنها این شهر را ترک و تعداد دیگری همچنان در آن زندگی می کنند بر اساس اطلاعیه ای که سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن صادر کرده است تا کنون هیچکدام از دانشجویان و ایرانیان مقیم این شهر و حتی ایرانیان مقیم چین به ویروس کرونا مبتلا نشده اند و سفارت آماده کمک به ایرانیان مقیم ووهان است.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در چین در روزهای گذشته دو بار کمیسیون بررسی آخرین وضعیت کرونا در چین را برگزار کرده و هر بار تصمیماتی برای حفظ امنیت شهروندان ایرانی مقیم چین به ویژه مقیم ووهان اتخاذ کرده است.

سفارت ایران در چین پیشتر در بیانیه ای آورده بود سفارت ایران در ارتباط مستقیم با ایرانیان مقیم شهر ووهان و همچنین در تماس مستمر با مقامات دولت مرکزی چین و مسئولین شهر ووهان، پیگیر آخرین وضعیت ایرانیان مقیم است.

در این بیانیه آمده است: شماره تلفن ۸۶۱۷۸۱۲۰۵۰۴۱۳+ بخش کنسولی سفارت، به طور اختصاصی جهت پیگیری وضعیت هموطنان ایرانی به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به ایرانیان مقیم است.

از سوی دیگر تعطیلات عید بهاره چین که از ۲۴ تا ۳۰ ژوئن بود امروز دوشنبه با اعلام شورای دولتی چین به ۲ فوریه افزایش یافت در مورد دانشگاه ها و مراکز آموزشی و مدارس نیز که قرار بود ۱۷ فوریه بازگشایی شوند اعلام شده است این زمان قطعی نیست و بازگشایی آنها به تعویق افتاده است.

وزارت علوم چین به اساتید و دانشجویان خارجی هم اعلام کرده است چنانچه در تعطیلات عید بهار به کشورهای خود برگشته اند فعلا به چین بازنگردند و پروازهای خود را لغو کنند از اساتیدی هم که در چین هستند خواسته شده است به مدت دو هفته خود را در خانه قرنطینه کنند و بعد از دو هفته چنانچه نشانه های این ویروس در انها خود را نشان نداد می توانند به دانشگاه ها مراجعه کنند.

سازمان بهداشت جهانی هفته گذشته در نشستی اعلام کرد شیوع بیماری در حدی نیست که وضعیت اضطراری جهانی اعلام شود با این حال برخی از کارشناسان بهداشت این سؤال را مطرح می کنند که آیا چین می تواند براین بیماری فایق آید؟ با این حال کمیسیون بهداشت چین روز گذشته اعلام کرد تمام توان و تلاش خود را برای یافتن واکسن ضد این ویروس بکار گرفته است.

دولت چین در اقدامی دیگر خرید و فروش حیوانات وحشی که گفته می شود منشا و عامل اصلی انتقال این بیماری هستند را ممنوع کرده است.

از سوی دیگر پیام رسان ویچت که اصلی ترین شبکه اجتماعی چین است و تقریبا تمام شهروندان این کشور عضو آن هستند هشدار داد حساب کسانی که در موضوع ویروس کرونا شایعه پراکنی کننده و باعث نگرانی مردم شوند بسته و به مرتجع قضایی معرفی خواهند شد.

در پکن پایتخت چین هم در راستای اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از گسترش ویروس، از هفته گذشته فعالیت اکثر مراکز فرهنگی و هنری این شهر مانند کتابخانه ملی پکن، شهر ممنوعه و کلیه مراکزی که قرار بوده در آنها فعالیت های مرتبط با سال نو چینی برگزار شود تعطیل شده اند همچنین بسیاری از سینماهای این کشور هم تعطیل شده اند.

مقامات بهداشتی در پکن از طریق ارسال پیامک به مردم از آنها خواسته اند که هنگام احوالپرسی با یکدیگر دست ندهند بلکه در عوض سلام و احوالپرسی را با استفاده از یک ژست سنتی چینی یعنی همان احترام سنتی چینی به جا آورند.

ویروس ووهان که از خانواده «ویروس کرونا» شناخته شده است دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی ندارند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده است و با این مورد تعداد آن به هفت مورد رسیده است این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود در معمولی‌ترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود نشانه‌های ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۶۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد

به گزارش قدس خراسان،  اصغر بلوکیان در آیین سوگواری مهاجران افغانستانی مقیم مشهد به مناسبت سالروز شهادت امام جعفرصادق(ع) در حسینیه هراتی های این شهر اظهار کرد: حاکمیت کنونی افغانستان باید زمینه‌های امنیتی و معیشتی بازگشت مهاجران مقیم این کشور در ایران را فراهم کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: این طور نمی شود که حاکمیت افغانستان خودش را از مسوولیت مهاجران و مردم این کشور سبک دوش کند و تازه گاهی اوقات پارازیت هم بدهد بلکه باید زمینه بازگشت همه اتباع افغانستانی را نیز فراهم کند.

وی ادامه داد: هیچ کس حاضر نیست در غربت بماند البته بازگشت به شرطی است که زمینه زندگی آبرومندانه و امن در افغانستان فراهم باشد و این توقع از حاکمیت کنونی افغانستان زیاد نیست چرا که مردم افغانستان قانع و کم توقعند و اصلا زندگی مصرفی ندارند.

بلوکیان گفت: مساله دیگر این است که چرا سازمان ملل جلوی فجایع افغانستان را قبل از وقوع نمی‌گیرد چون گاهی خود همین نهادهای بین المللی ایجاد کننده بدبختی‌های افغانستان هستند و بعد از وقوع این اتفاقات یک ریال، یک ریال می‌خواهند به رفع مشکل کمک کنند!

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: واقعیت این است که ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع جدید را ندارد، قبلا فردی به عنوان پناهنده و در شرایط خاص به ایران می‌آمد اما این که امروز هرکسی غیرقانونی از مرزها عبور کند و بیاید ایران، قابل قبول نیست.

وی اضافه کرد: ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد و طبیعی است حجم خدمات برای اتباع قانونی مقیم ایران کاهش پیدا خواهد کرد.

بلوکیان گفت: کمبود فضای آموزشی برای اتباع مجاز یکی از مشکلاتی است که در پی ورود اتباع غیرقانونی به ایران ایجاد می‌شود چون تعداد اتباع مجاز و ظرفیت مدرسه‌ها برای این اتباع، محدود و از پیش تعیین شده است و حضور اتباع جدید خدمت رسانی برای این افراد را با مشکل مواجه می‌کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت به ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی مقیم ایران نیز اشاره و اضافه کرد: تقریبا هفته‌ای ۳۰۰ پرونده از استان‌ها برای دریافت مجوز ارائه خدمات به بیماری‌های خاص اتباع خارجی به سازمان ملی مهاجرت ارسال می‌شود اما وقتی انبوه اتباع غیرمجاز وارد ایران شوند نمی‌توانیم این گونه خدمات خاص را به همه اتباع بدهیم و این موضوع برای اشتغال، دانشگاه، بیمه و سایر موارد نیز صدق می‌کند.

وی ادامه داد: الان سطح علم، سواد و حرفه آموزی مهاجران افغانستانی مقیم ایران بالاست و قابل مقایسه با مثلا دهه ۶۰ نیست لذا باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

بلوکیان گفت: ظرفیت‌های علمی، اقتصادی و سرمایه گذاری افغانستان باید به کشورشان بازگردند و حاکمیت کنونی افغانستان باید از این افراد برای آبادانی کشورش استفاده کند، چرا افغانستان باید همین طور خرابه و بدون فناوری بماند و بقیه کشورها پیشرفت کنند؟

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی سازمان ملی مهاجرت افزود: جامعه افغانستان در همه حوزه‌ها نخبه دارد، چرا فرزند مسلمان و نخبه افغانستانی تلاش کند خود را به اروپا، کانادا و استرالیا برساند و جایی و برای کسانی کار کند که آنها عامل ایجاد مشکلات در افغانستان هستند، حتی گاهی سفارتخانه‌های خارجی و برخی در پوشش سازمان‌های مردم نهاد برای جذب نخبه‌های افغانستانی در دیگر کشورها فراخوان می‌دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • (تصاویر) جلسه جمعیت قمی‌های مقیم تهران
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد