Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در فرایند جدید صدور کارت بازرگانی با سامانه اعتبارسنجی، تاثیر و تسریع را در روند کار شاهد خواهیم بود و استعلامات شفاف‌سازی می‌شود.

حمیدرضا دهقانی‌نیا که در برنامه تیتر امشب شامگاه یکشنبه شبکه خبر حضور یافته بود، با بیان این مطلب افزود: دو سال است که پیگیر این توافقنامه بودیم که به سرانجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به واسطه زمان‌بر و سنتی بودن قوانین، شخص به طور کامل احراز صلاحیت نمی‌شد، اما با سامانه اعتبارسنجی و استعلامات تاثیر و تسریع را در روند کار شاهد خواهیم بود. در این فرایند اسناد کم می‌شود و زمان صدور نیز کاهش خواهد یافت.

حسین سلاح‌ورزی؛ نایب رییس اتاق بازرگانی ایران نیز در این خصوص گفت: در شرایطی که صدور کارت موضوعی است که بر اساس مصوبه هیات وزیران تعیین می‌شود. در گذشته داشتن دفتر تجاری و سواد مطرح نبود و قوانین برای در اختیار قراردادن کارت بازرگانی برای هر شخصی امکان پذیر بود و این امکان سوءاستفاده را بیشتر می‌کرد. کسی که اقدام به خرید کارت می‌کند باید سواد داشته باشد، در سال های اول محدودیت خرید خواهد داشت و مالیات علی الحساب در ابتدای فرایند صدور کارت اخذ می‌شود که این موضوع فرار مالیاتی را به صفر می‌رساند.

وی افزود: پیش از این فرد بعد از بارگذاری مدارک به اتاق ارجاع می‌شد و بعد از راستی آزمایی کارت او صادر می‌شد اما در مرحله جدید سامانه صدور کارت برای رصد بهتر به طور یکپارچه شده است. متقاضیان صدور و تمدید کارت بازرگانی با مراجعه به سامانه صدور کارت درخواست کارت می‌کنند که بعد از استعلامات کارت جدید صادر می‌شود و با اصلاحات جدید شاهد کاهش تخلفان و فساد خواهیم بود.

نایب رییس اتاق ایران افزود: با توجه به اعتبار یکساله کارت‌های بازرگانی در فرایند تمدید کارت نیز مفاصا حساب و تمهیدات گمرکی به شکل سیستمی در سامانه جدید انجام می‌شود. سلاح ورزی گفت: سرعت پاسخ به استعلامات در بهبود فضای کسب و کار تاثیر گذار خواهد بود و تجمیع کل فرایندها نیز تاثیر قابل توجهی در تسهیل و بهبود فعالیت‌های تجاری خواهد داشت.

محمدجواد هادی؛ مدیر سامانه اعتبار سنجی و رتبه‌بندی اعتباری وزارت صمت نیز در این برنامه گفت: با توافق انجام شده از امروز شاهد اصلاح در صدور کارت بازرگانی خواهیم بود. وی افزود: تا الان سامانه مستقلی نداشتیم و تاکنون امور در اتاق بازرگانی انجام می‌شد و مدارک تحصیلی و گواهی سوءپیشینه به صورت چشمی رصد می‌شد؛ بنابراین در سامانه جدید، اتاق تایید را در سامانه خود انجام می‌دهد. برای تحقق پنجره واحد اکنون درگاه یکپارچه صدور کارت تشکیل شده است و درخواست کارت و صدور کارت در سامانه جامع تجارت انجام می‌شود.

هادی گفت: سامانه یکپارچه از سال ۹۷ عملیاتی شد اما به دلیل اختلاف نظرهایی که اتاق بازرگانی و ستاد قاجاق کالا و ارز وجود داشت اجرایی شدن به طول انجامید و اکنون بعد از برطرف شدن اختلافات این سامانه راه اندازی شده است.

وی افزود فرایند جدید صدور کارت بازرگانی از ابتدای هفته آینده شروع می‌شود و ظرف چند هفته تمام مفاد عملیاتی خواهد شد. در اصلاح صدور و تمدید کارت بازرگانی از سواستفاده‌ها جلوگیری می‌شود و در کاهش مفاسد و تخلفات تاثیر بسزایی خواهد داشت.

براین اساس با انتقال فرایند در سامانه جامع تجارت اسناد فیزیکی از جمله گواهی حساب جاری حذف می‌شود و با استعلام از بانک مرکزی این کار انجام خواهد شد. همچنین استعلام سابقه محکومیت نیز با همکاری قوه قضائیه به صورت سیستمی انجام خواهد شد و نیاز به مراجعه فرد به مراکز برای استعلامات نخواهد بود.

 ایبِنا

برچسب ها: کارت بازرگانی ، استعلام ، قاچاق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارت بازرگانی استعلام قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۷۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان گفت: این اجلاس با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در اتاق بازرگانی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت برگزار خواهد شد.
امیرکشانی، این اجلاس را میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور‌های آسیایی دانست وافزود:هیات‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم در این اجلاس اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم، گفت: کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است.
رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان توسعه پایدار را یکی از موضوعاتی اجلاس اصفهان دانست و افزود: اصفهان رشد صنعتی خوبی داشته، اما از لحاظ محیط زیستی بسیار آسیب دیده و سعی می‌کنیم این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر گذار باشد هر چند نمی‌توان مشکلات محیط زیستی را در مدت ۲ روز برطرف کرد.
وی ادامه داد: با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود، چرا که این میزبانی یک امتیاز جهانی برای معرفی ایران و اصفهان به جهان خواهد بود.
قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشور‌های آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.
سعید ابراهیمی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها در دست بررسی است.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود.

دیگر خبرها

  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • امدادرسانی به خدمه شناور تانزانیایی در آب‌های بوشهر انجام شد
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • شناسایی و رفع 132 تعدی به حریم راههای گلستان انجام شد
  • بررسی مشکلات خبازان خندابی در کارگروه آرد و نان
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت