Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@22:06:07 GMT

از الف تا نون مهاجرت به کانادا

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۸۱۱۰

آفتاب‌‌نیوز :

مهاجرت به کانادا همواره موردتوجه مردم در سراسر دنیا بوده، تغییر اقلیم، فرهنگ، ترک وابستگی‌های خانوادگی و بومی و تغییر زبان از موارد به‌ظاهر ساده اما در باطن دشوار هستند. یکی شدن بافرهنگ متفاوت یک مرزوبوم ماه‌ها زمان می‌برد و همین امر منجر به افسردگی‌های ناشی از مهاجرت و به‌اصطلاح Home Sick می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانادا کشوری است که برای ورود به آن نیاز به ویزای کانادا دارید.

برای مهاجرت به هر کشوری باید خود را برای رویارویی با واقعیت‌هایی آماده کنیم، نادیده گرفته شدن و تبعیض نژادی و فرهنگی، کاهش اعتمادبه‌نفس را به همراه دارد. با اعتمادبه‌نفس سرکوب‌شده به‌سختی می‌توان مسیر را به‌خوبی پیش رفت، پس قبل از هر چیز باید به‌طور واقع بینانه باید موارد سوء در مهاجرت سنجیده شود. اگر می‌توانید خود را تقویت کنید و محکم جلو بروید، مهاجرت شاید بهترین گزینه برای تغییر حال و هوای شما باشد.

برای کسب اطلاعات درباره ی ویزا کانادا در اینترنت جست و جو کنید.

هر انسان هدفمندی در کشور خود می‌تواند به اهداف خود برسد، گرچه ممکن است مسیر سختی را پیش و رو داشته باشد، در غیر این صورت در هرکجا دنیا، بی‌هدف، بی‌انگیزه ناامید خواهید بود.

برای مهاجرت به یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های جهان، یعنی کانادا باید بافرهنگ، زبان، موقعیت سیاسی، آداب‌ورسوم اجتماعی و فرهنگ کسب‌وکار در این کشور آشنا شویم.

سلام، من کانادا هستم! از ویزای کانادا تا مهاجرت به کانادا

موقعیت سیاسی کشور کانادا

این کشور در آمریکا شمالی جای گرفته. سیستم سیاسی فدرال و دموکرات در کانادا در قالب سلطنت مشروطه با ریاست ملکه الیزابت اداره می‌شود. اگرچه قدرت سلطنتی در منطقه محدود است و بیشتر نقش‌نمایشی دارد.

کانادا در سال 1867 میلادی به خودکفایی سیاسی رسید و بعدازآن در سال 1982 مستعمره بریتانیا شد، بااین‌حال روابط سیاسی خود را با سلطنت انگلستان در حد حفظ قوانین کشورهای مشترک‌المنافع حفظ کرد.

کانادا درواقع کشوری با دو ملیت فرانسوی و کانادایی انگلیسی است که ریشه در مستعمرات فرانسه در ایالت کبک از سال 1760 میلادی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی ویزای کانادا می توانید به سایت آژانس هواپیمایی سام سیر بروید.

دو ملیت فرانسوی و کانادایی به‌طور مستقل در امور سیاسی و اجتماعی مرتبط به کشور تا حدودی مستقل هستند، به‌طوری‌که در ایالت کبک به‌طورجدی قوانین فرهنگ و رسوم و زبان فرانسه در جریان هستند.

زبان در کانادا (Language in Canada)

انگلیسی پرچم‌دار تمامی مکالمات در کانادا است. مقام بعدی را فرانسه در ایالت کبک دارد.

زبان قالب در این کشور، انگلیسی است، اما در مناطق مستعمره فرانسه، کبک بیشتر به زبان فرانسوی صحبت می‌شود. حدود 60 زبان بومی در کانادا صحبت می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی ویزای کانادا می توانید به سایت سام سیر بروید.

در یک‌کلام رسمیت زبان‌های انگلیسی 58.7 درصد، فرانسه 22 درصد، پنجابی 14 درصد، ایتالیایی 1.3 درصد، اسپانیایی 1.3 درصد، آلمانی 1.3 درصد، کانتونی 1.2 درصد، تاگالوگ 1.2 درصد، عربی 1.1 درصد و دیگر زبان‌ها 10.5 درصد هستند.

برای مشاهده ی طرفه ی ویزای کانادا با آژانس هواپیمایی سام سیر تماس بگیرید.

فرهنگ و جامعه کانادایی

مذهب و عقاید

دین مسیحیت در کانادا عمومیت دارد. 39 درصد از مردم پیرو مذهب کاتولیک هستند، 20.3 درصد پروتستان هستند. جمعیت مسلمان 3.2 درصد، هندو 1.5 درصد، بودا 1.1 درصد، یهود 1 درصد را تشکیل می‌دهند.

کانادا کشوری است که برای ورود به آن نیاز به ویزای کانادا دارید.

مراسم‌ها و جشن‌های مرسوم

جشن سال نو (1 ژانویه)

Good Friday 2 روز قبل از Easter Sunday روز رستاخیز عیسی مسیح

Easter Monday (یک روز بعد از جشن رستاخیز عیسی مسیح که در برخی کشورها تعطیل است)
Victory Day جشن پیروزی (دوشنبه قبل از 25 ماه می میلادی)
Canada Day روز کانادا (1 جولای)
Labor Day روز کارگر (اولین دوشنبه ماه سپتامبر)
Thanksgiving Day جشن شکرگزاری (دومین دوشنبه در اکتبر)
Remembrance Day روز گرامیداشت جان‌باختگان جنگ‌های جهانی اول و دوم (11 نوامبر)
Christmas Day & Boxing Day به ترتیب 25 و 26 دسامبر

(کانادا کشوری است که برای ورود به آن نیاز به ویزای کانادا دارید.)

معنای خانواده در کانادا

تا اواسط قرن بیستم وظایف خانه‌داری وزندگی بر عهده زوج‌های متأهل بود که این آمار تا سال 2010 به دلیل ترجیح افراد بر زندگی دو نقره مجردی بر متأهلی کمرنگ‌تر شد.

قانون منافع مشترک زوج‌ها به‌طور مساوی بین زن و مرد در کانادا تقریباً برقرار است؛ اما در شهرهایی مثل British Colombia، Labrador و Newfoundland زوج‌ها باید تا دو سال با یکدیگر زندگی کنند تا همانند زوج‌های متأهل از تساوی حقوق و تقسیم دارایی به‌صورت مشترک استفاده کنند، در ایالت انتاریو این انتظار به سال 3 سال می‌رسد که در صورت بچه‌دار شدن به یک سال کاهش پیدا می‌کند.

کبک بهترین شهر برای دسترسی راحت به منافع مشترک بین زوج‌ها چه متأهل باشند چه مجرد است.

شکل خانواده کانادایی در 30 سال اخیر تغییر کرده، حدود 70 درصد از زنان در بیرون از خانه فعالیت شغلی دارند و مردها بیشتر به امور خانه‌داری و نگهداری از فرزند می‌پردازند

در سال 2005 قانون ازدواج با جنس موافق با در نظر گرفتن تمام حقوق زندگی مشترک تصویب شد

طبقه‌بندی اجتماعی (Social Stratification)

تفاوت منطقه‌ای بالایی در کانادا به دلیل وسعت این کشور وجود دارد که پیوستگی طبقات اجتماعی را پیچیده‌تر می‌کند. در مناطق مرکزی کانادا پیشرفت اقتصادی و پراکندگی ثروت در افزایش درآمد و کیفیت زندگی بالا منعکس می‌شود.

میانگین درآمد در اکثر مناطق روستایی 25 درصد پایین‌تر از استاندارد سطح درآمد و شغل‌های رده پایین بامهارت پایین است. عامل این اختلاف طبقاتی در مناطق روستایی، تحصیلات سطح پایین و ترک مدرسه قبل از تکمیل تحصیلات متوسطه است.

کانادا کشوری است که برای ورود به آن نیاز به ویزای کانادا دارید.

آژانس هواپیمایی سام سیر، در زمینه ویزای توریستی شنگن و بلیط خارجی و تور نوروز از طریق سفارت ها در تهران و برگزاری تورهای انفرادی و گروهی به هر مقصدی در اروپا و حوزه شنگن، سوابق درخشان و نظرات مثبت مسافران این مسیر که با این آژانس هواپیمایی سام سیر افتخار همراهی را داده اند، را دارا می باشد.

آژانس هواپیمایی سام سیر با داشتن کادر حرفه ای و مجرب و مطلع در این زمینه و بلیط خارجی و تور نوروز می تواند بهترین خدمات ویزای اروپا، ویزای شنگن، تور اروپا، تور نوروز ، تور فرانسه، تور پاریس و تور موریس بلیط خارجی... را به شما در کمترین زمان ممکن این آژانس هواپیمایی سام سیر ارائه بدهد.

قوانین جنسیتی

ظاهراً هیچ‌گونه تبعیض جنسیتی در مکان‌های کاری وجود ندارد، اما تساوی حقوق روند آرامی را دارد، بااین‌حال هنوز تعصب‌هایی در این زمینه هست، به‌طور مثال در یک محیط پزشکی بالاترین مقام شغلی به مردها واگذار می‌شود و بیشتر تخصص‌های پزشکی توسط مردها مدیریت‌شده درحالی‌که زن‌ها به سمت شغل‌های پرستاری و مراقبت‌های ویژه منصوب می‌شوند.

زنان و مردان به‌طور برابر می‌توانند در مشاغل سیاسی و دولتی مداخل کنند ولی بازهم تعادلی که باید باشد، نیست.

جامعه اجتماعی کانادا (Socialization)

کودکان به‌طور قانونی از سن 6 سالگی مشغول به تحصیل هستند، تحصیل کودکان در خانه طبق نظارت و هدایت دولت امکان‌پذیر است.

آنچه مرسوم بوده سرپرستی نوزادان توسط مادر بوده، اما با ورود زنان به بازار کار پیش از گذشته، مراکزی برای نگهداری نوزاد در حال فعالیت هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی ویزای کانادا می توانید به سایت آژانس هواپیمایی سام سیر بروید.

مراکز نگهداری از کودکان و یا مهدکودک‌ها در جهت آموزش هنجارهای اجتماعی و کنترل رفتار فعالیت می‌کنند.

هر خانواده اختیار تنبیه فیزیکی فرزند خود را برای تربیت و یادآوری یک سری نکات دارد، اما آزار و اذیت کودکان و استفاده از وسایل تنبیه که سلامتی و جان کودک را تهدید می‌کنند امری غیرمنطقی و جرم در دادگاه خانواده کاناداست.

اتهام جرم و محکومیت برای کودک زیر 12 سال امکان‌پذیر نیست، بنابراین والدین ملزم به پرداخت جریمه مالی خسارت رفتار اتهام‌آمیز فرزند خود هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی ویزای کانادا می توانید به سایت آژانس هواپیمایی سام سیر بروید.

با گسترش گوناگونی فرهنگ‌ها، والدین در نشست‌های سیاسی و اجتماعی بسیاری به بحث و مخالفت با ازدواج اجباری و زودهنگام خانوادگی و از این دسته موارد هستند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مریم معصومی بازیگر دریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، با آن که کشور با کمبود ۱۰۰ هزار پرستار مواجه است، وزارت بهداشت حاضر نیست حدود ۲۰ هزار پرستارِ طرحی را که طرح خود را گذرانده‌اند و در دوره کرونا نیز سنگ تمام گذاشتند، به کار گیرد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری‌ و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیرهای همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روزها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک‌ سال گذشته بارها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کارها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قرادادهای کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستارها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشورهای عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و ... . فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشورهای حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند. الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بارها در روزهای پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکیدهای رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.» اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند. هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی، ماهانه باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری فقط ۱۵ هزار تومان است!

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیروها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901641

دیگر خبرها

  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات
  • استادانی که جلوی مهاجرت دانشجویان را می گیرند
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • (عکس) مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • عاقبت مهدی نصیری؛ مشاوره به شاهزاده! | شکاف بین شاهزاده و تاجزاده را بردارید...