Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با این نظر که به نظر می‌رسد برخی‌ها از بی اطلاعی و بی انضباطی املاک در شهرداری سود می‌برند، بر لزوم ایجاد سریعتر سامانه جامع املاک شهرداری تاکید کرد.

به گزارش خرداد، حجت نظری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص  وضعیت املاک شهرداری تهران با بیان این که متاسفانه لیستی از املاک شهرداری تهران نداریم گفت: شورای شهر مصوبه‌ای مبنی بر ایجاد سامانه جامع املاک تهران دارد که در این مصوبه شهرداری تهران ملزم است که املاک متعلق به خود را احصا و در این سامانه بار گذاری  کند؛ اما الزامی در خصوص این که این اطلاعات در اختیار مردم قرار گیرد وجود نداشت و بر همین اساس طرحی را آماده کردیم که بر مصوبه شورا اصلاحیه‌ای داشته‌ایم که در آن شهرداری ملزم شود به مردم نیز دسترسی به سامانه جامع املاک را بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این اصلاحیه بزودی در راستای ایجاد شفافیت برای عموم مردم در شورا بررسی خواهد شد، تصریح کرد: متأسفانه باید بگویم که  شورای شهر نیز اطلاع دقیقی از تعداد املاک شهرداری و کاربری آنها و اینکه چه استفاده‌هایی از این املاک می‌شود کرد، ندارد و احتمالا در خود شهرداری نیز اطلاعات یکپارچه‌ای وجود ندارد.

نظری با تاکید به این که به نظر می‌رسد در مورد این موضوع که اگر اطلاعات یکپارچه املاک در شهرداری ایجاد نشود تعمدی وجود دارد و برخی‌ها از این بی اطلاعی و بی انضباطی سود می‌برند، گفت: یکی از مدیران سابق سازمان املاک شهرداری که بعدا در جای دیگر در شهرداری تهران سمت گرفت به ما اعلام کرد که در زمانی که به عنوان مدیر در سازمان املاک فعالیت می‌کرده از مناطق درخواست داشته تا لیست املاک خود را اعلام کند و مناطق نیز این کار را انجام داده‌اند اما بعد از این که این مدیر در یکی از مناطق شهرداری تهران مسئولیت گرفت با ملکی مواجه می‌شود که در لیست قبلی مناطق وجود نداشته و پیگیری‌هایش در این مورد بی پاسخ می‌ماند و به همین دلیل معتقدیم که در تمام مناطق سازمان‌ها و شرکت‌ها ممکن است اتفاقاتی مشابه این تکرار شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران  با بیان این که املاکی در شهر تهران وجود دارد که ممکن است شهرداری نیز از آن اطلاع نداشته باشد اظهارکرد: به نظر می‌رسد سوء برداشتی وجود دارد که براساس آن برخی‌ها تصور می‌کند که اگر شورا و مسئولان ستادی شهرداری از جزئیات املاک باخبر نباشند آزادی عمل بیشتری دارند و همچنین هر طور که بخواهند می‌توانند با این املاک رفتار کنند. اما باید بگویم که شورای شهر تهران در راستای ایجاد این سامانه شفاف و جامع املاک شهرداری مصمم است و بعد از ایجاد آن حتما مردم نیز می‌توانند به این سامانه دسترسی داشته باشند.

برچسب ها: شورای شهر ، املاک ، حجت نظری

منبع: خرداد

کلیدواژه: شورای شهر املاک حجت نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه

به گزارش پارس نیوز، سامانه خودنویس به نشانی khodnevis.mrud.ir از خرداد ۱۴۰۲ در اختیار عموم مردم بوده و به مرور انواع معاملات اجاره روی این سامانه بارگذاری و رفع ایراد شد.

۲۱ بهمن سال گذشته نیز دسترسی مشاوران املاک تهران به سامانه قدیم (سامانه املاک و مستغلات) حذف و مشاوران املاک برای ثبت قراردادهای اجاره به سامانه جدید (سامانه خودنویس) ارجاع داده شدند.

این اقدام وزارت راه و شهرسازی مورد انتقاد برخی مشاوران املاک قرار گرفت که آن را نوعی تصدی‌گری دولت در حوزه اصناف و مشاغل می‌دانند.

با این حال هادی عباسی ـ معاون وزیر راه و شهرسازی بهمن سال گذشته گفت که با راه‌اندازی سامانه خودنویس، مشاوران املاک بیکار نمی‌شوند و امکان فعالیت برایشان فراهم است اما باید به نقطه‌ای برسیم که خدمات مشاوران املاک تخصصی شود و ارتقا یابد.

به تازگی نیز مهدی ساسانی ـ مدیر سامانه خودنویس گفته است: در برنامه است تا خردادماه امسال نسخه اولیه قرارداد خرید و فروش در این سامانه رونمایی شود.

سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات در سال ۱۳۸۸ تحت عنوان ایران املاک آغاز به کار کرد و همان زمان وزارت راه و شهرسازی سامانه را از وزارت صمت دریافت کرد و مکلف شد تا دسترسی مردم به کد رهگیری رایگان بدون مراجعه به مشاوران املاک و مستغلات را ایجاد کند. به مدت ۱۴ سال اقدام خاصی روی این سامانه ایجاد نشد و با آغاز به کار دولت سیزدهم با بررسی سامانه مقرر شد تا سامانه جدید راه اندازی شود. زیرا به روز رسانی سامانه املاک و مستغلات عملاً ممکن نبود.

در حال حاضر اگر ملکی در سامانه املاک و اسکان ثبت نشده باشد امکان استفاده از سامانه خودنویس را برای عقد قرارداد ندارد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره در انتطار مصوبه مجلس
  • سکو‌های انتشار آگهی املاک ساماندهی می‌شوند
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه