Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت بر ضرورت بازنگری در تربیت نیروی انسانی در حوزه پزشکی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر در عرصه تربیت نیروی انسانی درست عمل نکردیم چرا که ما با تمرکز بر آموزش نیروی انسانی در دوره فوق تخصص خدمات سلامت را با هزینه بالای به مردم ارائه می‌دهیم و باید بازنگری لازم در این عرصه صورت بگیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه یکصد و دهمین اجلاس روسای دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که امروز در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است با تاکید بر این که امسال سال سختی را از لحاظ بودجه و منابع گذارندیم، گفت: با این وجود، آن چه که مهم است اینست که کار کردن و مدیریت در چنین شرایطی هنر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه  اداره مملکت در شرایط فعلی کار راحتی نیست اما در حوزه سلامت ما علیرغم فشارهای که در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی از سوی آمریکایی‌ها وارد شده و علی‌رغم دروغ بزرگی که می‌گویند که درهای ورود دارو به کشور ما باز است، ما بیشترین فشار در همین عرصه گذارندیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با وجود فشارهای زیادی که در عرصه تحریم دارو و تجهیزات پزشکی متحمل شدیم اما بهترین وضعیت را در طول سال‌های گذشته در این عرصه‌ها داریم به گونه‌ای که شرایط ما طوری است که ما برای ۶ ماه آینده دارو و تجهیزات پزشکی در تمام نقاط کشور در اختیار داریم.

وزیر بهداشت همچنین خاطر نشان کرد: همکاران من در وزارت بهداشت علیرغم سختی‌های که از نظر منابع مالی متحمل شدند اما کارهای بزرگی را نیز انجام دادند به گونه‌ای که پرونده الکترونیکی سلامت به عنوان ریل و زیر ساخت نظام سلامت در مدت کوتاهی راه اندازی شد که این اقدام موجب منطقی کردن و کاهش هزینه‌ها و همچنین استقرار سیستم ارجاع خواهد شد.

دکتر نمکی خاطر نشان کرد: همکاران مجموعه وزارت بهداشت توانستند بسیج ملی کنترل فشار خون را انجام دهند که اثر آن در سال های آینده در جامعه مشاهده خواهد شد. به طوری که ما کاهش مراجعه به ICU و CCU در سال های آینده خواهیم داشت.

وی تاکید کرد: امسال سیل‌های ویرانگر در کشور داشتیم که در بخش بهداشت و درمان توانستیم با جابجایی بیماران، پیشگیری از بیماری‌های واگیر را به خوبی انجام دهیم. حتی در بحث پیشگیری از آنلفوآنزا  نیز با وجود این که شیوع آن با بروز مشکلات اجتماعی در حاشیه شهرها همزمان شد ولی اقداماتی خوبی صورت گرفت به گونه‌ای که سازمان‌های بین المللی از این اقدام ما حیرت زده شدند و در بحث اربعین نیز  توانستیم اقدامات بهداشتی را برای بیش از سه ونیم میلیون زائر به خوبی پیاده سازی کنیم.

وزیر بهداشت علیرغم اقداماتی بسیار قابل توجهی که امسال در وزارت بهداشت انجام شد  اما  برای انجام هیچ کدام از فعالیت‌ها درخواست بودجه اضافی نکردیم ضمن این که با مکانیزم‌های مختلف توانستیم نیازهای خود را در حوزه دارو و تجهیزات کشور نیز برطرف نمایم و به گونه‌ای که شرایط کارخانه‌های داروسازی ما به گونه‌ای است که حداقل تا شش ماه آینده این کارخانجات تمامی مواد اولیه تولید دارویی خود دارند و طی این مدت حتی یک کارخانه نیز تعطیل نخواهد شد. بنابراین از نظر ثبات و امنیت خدمت کشور ما امروزه در وضعیت خوبی قرار دارد.

نمکی از مطالبه ۱۰ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت از یکی از سازمان‌های بیمه خبر داد و گفت: آن چه که باید مورد توجه مسوولان قرار بگیرد  مطالبه ۱۰ هزار میلیادری ما از یک سازمان بیمه‌ای است که باید برای وصول این مطالبات اقدامات لازم صورت بگیرد.

راه اندازی ۸۰۰۰ تخت بیمارستانی در ۶۶ بیمارستان با اولویت مناطق محروم

وی همچنین از راه اندازی ۸۰۰۰ تخت بیمارستانی در ۶۶ بیمارستان با اولویت مناطق محروم در کشور خبر داد و گفت: امسال اولین سالی است که این میزان تخت در بیمارستان‌ها راه اندازی می‌شود و سال آینده نیز ۶ هزار تخت بیمارستانی آن هم با اولویت مناطق محروم راه اندازی خواهیم کرد.

دکتر نمکی تاکید کرد: در قالب پویش ۲۰۵۰ ما هزار پروژه را در طول هفته‌های آتی تا هفته سلامت راه اندازی خواهیم کرد یعنی هفته‌ای ۵۰ هزار پروژه افتتاح می‌شود.

آموزش سلامت سرمایه گذاری به حساب می‌آید نه هزینه

وزیر بهداشت هزینه در حوزه سلامت مردم را یک سرمایه گذاری توصیف کرد و گفت: باید در تعریف بودجه‌های جاری و عمرانی یک بازنگری صورت بگیرد و به این اعتقاد برسیم که آموزش سلامت یک سرمایه گذاری به حساب می‌آید نه هزینه. به همین دلیل لازم است تعریف جدیدی از هزینه‌ها در مدل‌های بودجه‌ای صورت بگیرد.

وی ادامه داد: سهم ما از  GDP از ۶.۲ درصد به ۹  درصد رسیده بنابراین اگر بیش از این از دولت بودجه بخواهیم باید دست خود را به جیب دستگاه‌های دیگر بکنیم. به همین جهت ما بودجه جدیدی را از سازمان برنامه و بودجه درخواست نمی‌کنیم اما معتقدdم پیشگیری از بروز بیماری‌ها باید بیرون از وزارت بهداشت صورت بگیرد و این وزارت خانه امر سیاست گذاری و تدوین مدل‌های آموزشی را عهده دار شود و دستگاه‌های دیگر آن را اجرا کنند.

وزیر بهداشت در پایان با بیان این که تربیت نیروی انسانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی به درست انجام نمی‌گیرد، گفت: سرمایه گذاری در تربیت نیرو برای دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی اگر بیش از اندازه باشد نوعی اتلاف منابع صورت می‌گیرد و ما مجبور می‌شویم برای خدمات سلامت به مردم بیشترین هزینه را دریافت کنیم به همین جهت باید در این زمینه یک بازنگری اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي تربیت نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان