Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@18:43:13 GMT

ماجرای ویروس سارس تکرار می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۰۵۸۳

ماجرای ویروس سارس تکرار می‌شود؟

خبرگزاری میزان- در حالی که آمار تلفات ناشی از ویروس ۲۰۱۹ در چین همچنان رو به افزایش است، این نگرانی وجود دارد که ماجرای ویروس «سارس» در سال ۲۰۳۳ و «کرونا مرس» در سال ۲۰۱۳ تکرار نشود. تاریخ انتشار: 12:56 - 07 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۰۸۵۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، حسین عرفانی رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به سابقه‌ای از بیماری‌های مشابه کرونا ۲۰۱۹ اشاره کرد و گفت: در سال ۲۰۱۳، مورد جدیدی از ویروس کشنده‌ای به نام «سارس» در دنیا شایع شد که توانست ظرف مدت کوتاهی ۲۷ کشور دنیا را آلوده کند و در نهایت طی سه ماه پرونده این بیماری کشنده بسته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شیوع نوع دیگری از ویروس کرونا در سال ۲۰۱۳ اشاره کرد و افزود: حدود سال ۲۰۱۳ بود که ویروس کرونا مرس از کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس همچون امارات، عمان، قطر و…، شایع شد که منشأ آن از شتر به انسان بود.

به گفته رئیس اداره مراقبت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، در همان سال چند مورد از ویروس کرونا مرس در ایران شناسایی و نسبت به کنترل آن اقدام شد.

بیشتر بخوانید: واکسن ویروس کرونا تولید شد ویروس کرونا سفر گردشگران روس به چین را محدود کرد

حالا که کرونا ویروس ۲۰۱۹ در کشور چین شیوع پیدا کرده است، این نگرانی وجود دارد که تردد از ایران به این کشور و بالعکس، منجر به ورود این ویروس به کشورمان شود. البته مسئولان وزارت بهداشت، بر این نکته تاکید دارند که تمامی اقدامات مراقبتی و بهداشتی در مبادی ورودی کشور انجام شده و نگرانی وجود ندارد.

منبع:مهر
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا سارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • چوبه‌دار یا تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ کدامیک سهم توماج صالحی می‌شود؟ 
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ حکم اعدام توماج صالحی در چه شرایطی اجرا نمی‌شود؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن