Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن از تولید ریل‌های ۷۲ متری با پروژه‌های مشترک خبر داد.

به گزارش ایسنا، مهندس منصور یزدی‌زاده در همایش "حمل‌ونقل ریلی و رونق تولید" که صبح امروز دوشنبه، ۷ بهمن‌ماه جاری در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد گفت: تاکنون گریزی به تولید فولاد و زنجیره آن در ایران و تاریخچه ذوب‌آهن داشته‌ایم و اکنون به بحث تولید ریل رسیده‌ایم که در قالب یک پاورپوینت خدمت شما ارائه می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از تمام همکاران خوبم که در تولید ریل ملی زحمات بسیاری کشیده‌اند سپاسگزارم چرا که شبانه‌روز کار شد تا بتوانیم به سختی ریل ملی را تولید کنیم.

یزدی‌زاده گفت: در دهه ۷۰ که تولید ریل را آغاز کردیم با توجه به تلاش‌های فراوانی که داشتیم اما تجهیزات‌مان کامل نبود و به مرور این موضوع ادامه پیدا کرد تا سرانجام تفاهم‌نامه توسعه خطوط ذوب‌آهن برای تولید ریل بسته شد و به این موفقیت دست یافتیم. در این مسیر هزینه و تلاش‌های زیادی شد و توانستیم کارگاه‌مان را توسعه دهیم و امروز خوشبختانه به تولید ریل رسیده‌ایم.

وی افزود: محصولی که الان تولید می‌کنیم ریل‌های ۱۸ متری است و به راحتی می‌توانیم ریل ۳۶ متری هم تولید کنیم و البته با پروژه مشترک می‌توانیم ریل‌های ۷۲ متری و بالاتر هم داشته باشیم بنابراین این آمادگی از طرف ذوب‌آهن اعلام می‌شود.

مدیرعامل شرکت ذوب‌آهن با اشاره به اینکه تا ۲۲ بهمن‌ماه ریل معدن را هم تولید می‌کنیم، افزود: قبل از نبرد ریل ما فولاد را تولید می‌کردیم. در گذشته فولاد از کشور هند وارد می‌کردیم و تبدیل به ریل می‌کردیم ولی در حال حاضر فولاد را خودمان تولید می‌کنیم، همچنین ما امروز از سنگ، ریل تولید می‌کنیم. البته اگر بودجه کافی از طرف دولت تخصیص داده شود و یا بخش خصوصی ورود پیدا کند ما می‌توانیم ریل‌های مترو را هم تولید و حمایت کنیم. یکی از مزیت‌های ریل‌های تولید شده این است که قیمت آن از ریل‌های خارجی پایین‌تر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت کارخانه ذوب آهن اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌های مجتمع فولاد بافق
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • معرفی شرکت احیا استیل فولاد بافت
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴