Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف دخانیات، باعث مرگ ۶۰ هزار نفر در کشور شده است، گفت: ممنوعیت تبلیغ و کاهش دسترسی به دخانیات راهکار حفاظت از جوانان از این آسیب‌ است؛ پویش نم‌‌نم برای حفظ سلامت جوانان و نوجوانان آغاز شده است. ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر احمد جنیدی جعفری با بیان اینکه 7 هزار نوع ماده شیمیایی در مواد دخانی وجود دارد که 70 نوع آن سرطان‌‌زاست، اظهار کرد: مصرف دخانیات و مواجهه با دود دخانیات، عامل مرگ 8 میلیون نفر از مردم جهان است که این میزان در ایران حدود 60 هزار مورد برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از اقدامات مهم و راهکارهای حفاظت از جوانان از آسیب‌‌ها و صدمات ناشی از مصرف دخانیات را ممنوعیت کامل تبلیغات، تشویق و حمایت صنایع دخانی و کاهش دسترسی دانست و تصریح کرد: جوانانی که تحت تاثیر تبلیغات فریبنده صنایع دخانی و مراکز فروش این محصولات قرار می‌‌گیرند با تجربه کردن این مورد به راحتی دچار وابستگی شده و به یک مصرف‌‌کننده دائمی مواد دخانی تبدیل می‌‌شوند.

جنیدی با اشاره به پیوستن واحدهای صنفی به «پویش نم نم»؛ نه به مواد مخدر، نه به مواد دخانی به منظور حفظ سلامت نوجوانان و جوانان، خاطرنشان کرد: این پویش با هدف فرهنگ‌‌سازی برای کاهش عرضه محصولات دخانی و جلب حمایت‌‌های مردمی از واحدهای صنفی مجاز عرضه که داوطلبانه از فروش محصولات دخانی خودداری کرده‌‌اند، آغاز شده است.

وی ضمن تقدیر از همکاران فعال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که پیشنهاد دهنده اولیه این پویش هستند، تاکید کرد: متصدیان واحدهای صنفی با آگاهی از خطرات مصرف دخانیات و اعتقادات راسخی که در مورد تاثیرات منفی عرضه دخانیات بر برکت و روزی خود دارند و همچنین نقش بارزی که می‌‌توانند در تحقق اهداف سلامتی در نسل بدون دخانیات ایفا کنند، به این پویش می‌‌پیوندند.

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به مضرات استعمال دخانیات و به خطر افتادن سلامت جوانان و تاثیر قابل توجه این طرح بر کاهش دسترسی و مصرف دخانیات، متذکر شد: واحدهای صنفی در این پویش با شعار «ما از سودش گذشتیم شما هم از مضراتش بگذرید» از فروش مواد دخانی خودداری می‌‌کنند.

وی افزود: برنامه تشدید بازرسی و اعمال قانون در تخلفات صورت گرفته در مراکز عرضه و فروش محصولات دخانی مغایر با قانون جامع کنترل دخانیات و ممنوعیت جامع تبلیغات در دستور کار وزارت بهداشت و ارگان‌‌های ذیربط است و تبلیغ دخانیات مشمول جرایم سنگین است که در صورت مشاهده، متخلفین به مراجع قضایی معرفی می‌‌شوند.

جنیدی اضافه کرد: واحدهای صنفی در صورت تمایل به پیوستن به "پویش نم‌‌نم" می‌‌توانند به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهر خود مراجعه کنند؛ امیدواریم روزی برسد که تمام واحدهای صنفی عضو فعال این کمپین باشند.
وی ادامه داد: فروشگاه‌‌های زنجیره‌‌ای هم علیرغم اینکه جزو واحدهای صنفی مجاز عرضه دخانیات نیستند، می‌‌توانند با پیوستن به پویش نم‌‌نم، به این حرکت مردمی با هدف تقویت قبح فروش و مصرف دخانیات به سلامت جوانان و نوجوانان کمک کنند.

جنیدی در پایان یادآور شد: اطلاعات در مورد این پویش ملی در پیام رسان‌‌های سروش، ایتا و گپ با آدرس @NamNam_Campaign قابل دسترسی است و با معرفی این پویش به مردم و دیگر اصناف در جهت جلب حمایت مردمی تلاش می‌‌شود؛ همچنین شهروندان عزیز می‌‌توانند جهت اعلام شکایات بهداشتی در سراسر کشور به صورت شبانه روزی با سامانه 190تماس بگیرند؛ بازرسان بهداشت محیط در اسرع وقت شکایات را پیگیری کرده و رسیدگی خواهند کرد.

فروش برندهای جعلی سیگار با نام شرکت دخانیات ایران در بازارممنوعیت فروش دخانیات به افراد زیر 21 سال در آمریکاخروج طرح قانون کنترل و مبارزه با دخانیات از دستور کار مجلس با تقاضای یک نمایندهمصرف دخانیات ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در قم است‌‌افزایش سزارین با گسترش آپارتمان‌نشینی؛ مصرف دخانیات و الکل سلامت بانوان را تهدید می‌کند‌دود دخانیات، عامل بروز 75 درصد بیماری‌های ریوی

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24,1417/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شرکت دخانیات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت دخانیات شرکت دخانیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها