Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در جلسه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن از آمادگی این سازمان برای واگذاری مسئولیت این ستاد به دستگاه‌های دیگر خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ شانزدهمین جلسه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم، صبح امروز، هفتم بهمن‌ماه در ساختمان مهر سازمان اوقاف و امور خیریه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، مهدی قره‌شیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و حجج‌اسلام سیدمصطفی حسینی، مشاور قرآنی رئیس سازمان اوقاف، مهدی اخوان‌صباغ، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، سیدحسن حسینی، مدیر قرآن و حدیث حوزه علمیه، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش و جمع دیگری از اعضای این ستاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه اعضای ستاد به ارائه گزارش 11ماهه از فعالیت‌های دستگاه‌های خود پرداختند و در بخش دیگری از آن مهدی قره‎شیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف، به بیان برخی نکات پرداخت.

قره‌شیخلو با تأکید بر اینکه باید تکلیف این ستاد مشخص شود، به طرح سوالاتی در مورد ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم پرداخت و گفت: این ستاد چه وظایفی دارد و چه انتظاراتی از این ستاد هست؟ با توجه به اینکه در سازمان اوقاف مشغول خدمت هستیم، یک وظایفی داریم ولی از منظر اینکه مسئولیت هماهنگی، برگزاری و پیگیری این ستاد را نیز داریم، این مسئولیت دیگری است. از این جهت با توجه به سابقه رئیس پیشین مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف خواستار تمرکز ایشان بر روی این موضوع شدیم تا زمان جلسات به صورت دقیق و با کیفیت پیگیری شود.

وی افزود: اگر این ستاد به اهداف و وظایفی که برایش تعریف شده است، نرسد، هیچ ضرورتی ندارد در سازمان اوقاف و امور خیریه مستقر باشد. ما این آمادگی را اعلام می‌کنیم که مسئولیت این ستاد را به هر دستگاهی که آمادگی دارد، بسپاریم.

قره‌شیلو در بخش دیگری از صحبت‌هایش به تشریح برخی وظایفی که این ستاد باید داشته باشد، پرداخت و تصریح کرد: این ستاد وظایف مهمی دارد، بحث اول این است که باید در این ستاد یک هم‌جهتی ایجاد کنیم. در ادامه یک هم‌افزایی در کارها ایجاد شود. باید از نگاه‌های بخشی پرهیز کنیم و نظام‌های یکپارچه در این ستاد تعریف کنیم. همچنین برنامه‌هایمان به برنامه‌های ملموس و قابل اندازه‌گیری تبدیل شود، در نهایت نیز در پایان سال بتوانیم عدد و ارقام دهیم و به تبع آن تصمیمات کارشناسی اتخاذ شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در پایان اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به گزارشی که دوستان از دستگاه‌هایشان ارائه دادند، هر دستگاه کار خودش را می‌کند و هم‌افزایی قابل توجهی وجود ندارد. معتقدم ما در حوزه حفظ باید دو دسته کار انجام دهیم، اول یکسری کارهای زیرساختی باید انجام دهیم که به جایی منتهی شود. اگر بتوانیم در مملکت 50 میلیون نفر تربیت کنیم که روزانه مقید باشند 10 دقیقه قرآن بخوانند، ممکن است از این 50 میلیون، 5 میلیون حافظ قرآن شوند. موضوع دیگر این است که باید یکسری کارهای عملیاتی برای رسیدن به این هدف انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی ستاد راهبری طرح ملی حفظ سازمان اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس


داوود عسکرپور در گفتگو با خبرنگار ایسنا از برگزاری دومین کارگروه منطقه‌ای ادارات کل ثبت اسناد و املاک و اوقاف و امور خیریه استان فارس در سال جاری خبر داد و گفت: در این نشست مباحثی پیرامون اختلافات اراضی بین منابع طبیعی و اوقاف فارس مطرح شد.

وی از رفع اختلاف و تعیین تکلیف ۳۰ پلاک از اراضی استان فارس به وسعت ۷۲۸ هکتار فی مابین منابع طبیعی و اوقاف و امور خیریه از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و افزود: این اراضی که شامل اماکن مذهبی، اراضی زراعی و بافت مسکونی است، متعلق به شهرستان‌های ممسنی، رستم، مُهر، ارسنجان، فیروزآباد، بوانات و مرودشت است.

 معاون حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس بیان کرد: در اجرای آئین‌نامه اجرایی ماده ۲۱ مصوب هیئت وزیران موضوع قانون ابطال این اراضی متعلق به رقبات موقوفه اعلام شد.

 عسکرپور تصریح کرد: دومین کارگروه ادارات کل ثبت و اوقاف و امور خییه استان فارس به میزبانی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس و با حضور مدیران کل، روسا، معاونین و کارشناسان دودستگاه، ادارات نواحی شیراز و شهرستان‌های بیضاء و سپیدان برگزار شد.

 وی در پایان هدف از برگزاری این جلسات را بررسی عملکرد ادارات در خصوص صدور اسناد مالکیت موقوفات و تسهیل در امور ارباب رجوع عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند
  • تبلور موقوفات منفعتی در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • روسیه از واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در سازمان ملل به طالبان حمایت می‌کند
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان