Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جهادی خشت‌های مهربانی کرمانشاه در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری برای کمک به مردم محروم و سیل‌زده سیستان و بلوچستان در این استان حضور دارد تا آرامشی بر آلام این مردمان باشند. ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۸ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به فرموده مقام معظم رهبری فعالیت‌های جهادی هم تمرین، هم خدمت، هم خودسازی و هم آشنایی با فضای جامعه است که در حوادث سال‌های اخیر گروه‌های جهادی پیشگام خدمت‌رسانی بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه جهادی خشت‌های مهربانی از جمله گروه‌های جهادی است که با لبیک به سخنان بنیانگذار انقلاب اسلامی مبنی بر کمک به مناطق محروم و همچنین توصیه‌های مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جوانان اوقات فراغت خود را به کار جهادی در مناطق محروم سپری کنند از سال‌ها پیش تشکیل و در تمام طول سال با حضور در منطقه‌های محروم اقدام به فعالیت جهادی می‌کنند.

سیل در استان سیستان و بلوچستان سبب شد تا اقشار مختلف مردم در قالب گروه‌های جهادی به این مناطق رفته تا در حد توان گرد محرومیت را از چهره غبار گرفته شرق کشور پاک کنند که این اقدامات موجی از دلگرمی و رضایت را میان اهالی مناطق سیل‌زده به‌همراه داشته و زنان و مردان و کودکان از حضور این نیروها و اقداماتشان رضایت دارند.

بیش از یک هفته از حضور گروه جهادی خشت‌های مهربانی استان کرمانشاه در استان سیستان و بلوچستان می‌گذرد. این گروه جهادی تاکنون توانسته‌اند پنج شهرستان اصلی بحران‌زده در این منطقه را شناسایی کرده و به ترتیب در آن‌ها حضور پیدا کنند و وضعیت آن‌ها را مورد بررسی و مطالعه قرار دهند.

از زاهدان و خاش تا اسلامشهر، نیک‌شهر و چابهار و بیش از 1000 کیلومتر از این جغرافیا را نقطه به نقطه پیمودند و مورد واکاوی قرار دادند.

مسئول این گروه جهادی می‌گوید: با ارتباط‌گیری و ساعت‌ها گفت‌وگو با معتمدین و همکارانی که در این استان حضور داشتند به‌طور کامل از شرایط حاکم بر منطقه مطلع شدیم و با تجربیات حضوری که در مناطق مختلف سیل‌زده به دست آورده بودیم به چارچوب تصویری مطلوبی از مشکلات و راه‌حل‌های حمایت از این مردم دست پیدا کردیم.

این گروه جهادی در تلاش هستند با جمع‌آوری متمرکز کمک‌های مردمی در این نقطه بتوانند بخش اعظمی از این محدوده گسترده را زیر چتر حمایت گرفته و در حد توان و کمک‌های مردم و خیرین امدادرسانی کنند. در این محدوده چیزی در حدود 600 روستا وجود دارد که تعداد قابل توجهی از آن‌ها دچار آسیب‌ها و خسارات متعددی گشته‌اند. بماند که این مردمِ خونگرم در حالت عادی خود دچار فقر و استضعاف شدیدی بوده‌اند و اکنون با شرایط پیش آمده وضعیت آن‌ها در برخی مناطق به شرایطی حاد و بحرانی رسیده است؛ به‌طوری که با تخریب زیرساخت مناطق آن‌ها یعنی آب و برق و نبود گاز، هم سرما مردم را تهدید می‌کند هم آلودگی‌های ناشی از کمبود آب شرب سالم ممکن است منجر به شیوع بیماری‌های مختلفی از جمله وبا بین ساکنین این روستاها بشود.

ادامه فعالیت گروه جهادی «خشت‌های مهربانی» در مناطق سیل‌زده سیستان بلوچستان

مسئول گروه جهادی «خشت‌های مهربانی» کرمانشاه گفت: این گروه جهادی با وقوع سیل در سیستان و بلوچستان و منطقه چابهار در همان روزهای ابتدایی برای خدمت‌رسانی به مردم وارد این استان شد.

بهزاد شهبازی افزود: پس از استقرار و بررسی‌های به عمل آمده با توجه به حجم بالای خسارات، در روستاهای چابهار و سیستان و بلوچستان مستقر شدیم و عملیات امدادرسانی را آغاز کردیم و به مدت 10 روز است که در این روستاها به‌منظور خدمت‌رسانی بهتر مستقر هستیم و اکنون نیز همچنان برای حادثه‌دیدگان این واقعه در حال ارسال وسایل کمکی برای مناطق روستای هستیم.

وی با اشاره به اینکه پیرو فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر یاری مردم مناطق سیل‌زده به مدت 10 روز است که در منطقه سیستان و بلوچستان مستقر هستیم گفت: گروه جهادی خشت‌های مهربانی به‌عنوان نخستین مجموعه از استان کرمانشاه عازم مناطق سیل‌زده شده است.

مسئول گروه جهادی «خشت‌های مهربانی» کرمانشاه با بیان اینکه بعد از طی مسافت 3000 کیلومتری از کرمانشاه به سیستان و بلوچستان به شهر زاهدان رسیدیم بیان کرد: شروع به برگزاری جلسه با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا زاهدان و سایر گروه‌های جهادی داشتیم و یک برآوردی از منطقه به‌دست آوردیم.

وی با بیان اینکه تمامی شهرستان‌ها و روستاهای درگیر سیل را در این استان شناسایی و یک ارزیابی کردیم و متوجه شدیم نقطه اوج بحران در چابهار است بیان کرد: کار شناسایی منطقه جغرافیایی هدف یک روز و نیم هم طول کشید و بعد تصمیم گرفتیم که در داخل منطقه سیل‌زده چابهار مستقر شویم.

بسته‌های حمایتی توسط سپاه بوشهر در سیستان و بلوچستان توزیع شد‌وضعیت بحرانی در مناطق سیل‌زده سیستان‌ و بلوچستان / قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد‌ به کمک مردم ‌شتافتکمک 3.5 میلیاردی واحدهای تولیدی و صنعتی خراسان جنوبی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان

شهبازی با اشاره به اینکه به کمک خیرین استان اصفهان یکی از بزرگان قوم بلوچ شهرستان به ما معرفی شد و ما در منزل این فرد بلوچ هم‌اکنون ساکن هستیم و از همین منزل مسکونی اقلام خود را بین مردم سیل‌زده بسته‌بندی می‌کنیم عنوان کرد: هر روز صبح از ساعت 9 این اقلام بسته‌بندی شده روستا به روستا بین مردم توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در محدوده جغرافیایی مورد هدف ما 600 روستا مستقر است که تلاش داریم تا دو هفته آینده که در منطقه هستیم به همه ساکنین این روستاها سرکشی کنیم و بسته‌های غذایی را در اختیار آنها قرار دهیم افزود: تاکنون بیش از 3000 بسته غذایی شامل سیب‌زمینی، پیاز، مرغ با ارزش قیمت 300 هزار تومان بین مردم استان توزیع شده است که حداقل یک ماه نیاز مواد غذایی خانواده‌ها را تأمین می‌کند.

مسئول گروه جهادی «خشت‌های مهربانی» کرمانشاه با اشاره به اینکه طلاب شهرستان قم، خیرین استان اصفهان، مشهد، کرمان و کرمانشاه در حال کمک‌رسانی به مردم این استان سیل‌زده هستند گفت: مردم استان سیستان و بلوچستان بسیار خونگرم هستند و به معنای واقعی خودشان پای کار آمده‌اند و خودروهای خود را در اختیار گروه‌های جهادی قرار می‌دهند و به موقعیت جغرافیایی منطقه بسیار خوب آگاه هستند و این موضوع به گروه‌های جهادی کمک کرده است.

وی با اشاره به اینکه این مناطق سیل‌زده به شدت در وضعیت محرومیت جدی قرار دارد و این موضوع سیل بهانه‌ای شد برای اینکه گروه‌های جهادی تا در این منطقه خدمت‌رسانی کنند عنوان کرد: روستاهای منطقه چابهار به هیچ وجه لوله‌کشی آب و گاز ندارد و مردم مظلوم و خونگرم این استان در اوج محرومیت هستند و در تمام مدت توزیع اقلام غذایی به هیچ‌وجه این مردم برای گرفتن بسته‌های غذایی ازدحام ایجاد نکردند.

شهبازی با بیان اینکه این گروه جهادی توانسته 3000 کیلومتر از کرمانشاه به این استان محروم بیاید اما هنوز رئیس جمهور و مسئولان دولتی به این مناطق روستایی نیامده‌اند و این بی‌تدبیری و بی‌مسئولیتی برخی از مسئولان را گوشزد می‌کند اظهار کرد: در خیلی از روستاهای سیل‌زده این استان هنوز مسئولان دولتی برای خدمت‌رسانی ورود پیدا نکردند و به خصوص روستاهایی بیشتر کمک شده‌اند که روی خط جاده بوده‌اند و زمانی که وارد مسیرهای فرعی می‌شوید شخصی برای امدادرسانی ورود پیدا نکرده است.

وی با اشاره به اینکه در یکی از روستاهای این استان که اکثر افراد معلول بودند تاکنون هیچ مسئول دولتی به آنها سرکشی نکرده بودند این روستا هنوز آب لوله‌کشی و گاز ندارند و دولت باید برای محرومیت‌زدایی در این مناطق گام جدی بردارد گفت: گروه جهادی خشت‌های مهربانی درصدد است برای رفع محرومیت‌زدایی از این مناطق در بحث اشتغالزایی در این مناطق ورود پیدا کند و قرار است 150 رأس دام برای روستاییان تهیه کند و برای یکی از روستاها دامداری راه‌اندازی تا افراد این روستا توانمند شوند و خود رئیس جمهور باید چند روز در روستاهای سیل‌زده این استان مستقر می‌شد تا از نزدیک با مشکلات مردم آشنا می‌شد.

مسئول گروه جهادی «خشت‌های مهربانی» کرمانشاه با اشاره به مفهوم آتش به اختیار که از فرمایشات مقام معظم رهبری است عنوان کرد: ما منتظر دستگاه‌های متولی برای محرومیت‌زدایی در مناطق محروم نیستیم و خود با کمک مردم تاکنون گام‌های مثبتی در این زمینه برداشتیم.

شهبازی با اشاره به اینکه از لحظه اعزام به منطقه، جدی‌ترین دغدغه‌ این گروه جهادی تخصیص دقیق و به موقع منابع و اعتباراتی بود که با خود به منطقه بردیم عنوان کرد: اینکه بحرانی‌ترین نقطه  را شناسایی کرده و منابع را با دقت هرچه تمام به افراد نیازمند و آسیب دیده برسانیم. 

وی با بیان اینکه بر این باوریم که مردم و خیرین با زحمت فراوانی این مبالغ را به ما سپرده‌اند و ما باید بتوانیم با این اعتبارات خدمات اساسی و مناسبی به این مردم مظلوم ارائه دهیم افزود: بر همین پایه ساعت‌ها زمان برای جمع‌آوری اطلاعات و هماهنگی‌های فشرده در این باره صرف گردید که خروجی آن منجر به اتفاقات رضایت‌بخشی بین مردم این مناطق شد.

مسئول گروه جهادی «خشت‌های مهربانی» کرمانشاه با بیان اینکه اهالی بومی منطقه هم تا این لحظه رضایت بالایی از عملکرد ما پیدا کرده‌اند که بی شک لطف و عنایت خدا بوده است گفت: بی تردید روزی که بخواهیم از آن‌ها جدا شویم لحظاتی سخت و غم انگیز برای ما خواهد بود زیرا مردم بلوچ خیلی با محبت هستند و خدا را شاکریم که توفیق خدمت به آن‌ها برای ما فراهم آمده است.

اعزام نیروهای جهادی بسیج سازندگی کرمانشاه به مناطق سیل‌زده شرق کشور

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: بیش از 300 گروه جهادی ثبت شده و شناسنامه‌دار در استان کرمانشاه وجود دارد که اکثر آن‌ها فعال هستند.

سرهنگ حسین قبادی‌بصیر با اشاره به اینکه در این سازمان رویکرد گروه‌های جهادی در یکی دو سال گذشته تغییر کرده است گفت: در شرایط کنونی گروه‌های جهادی ساماندهی و بهینه‌سازی مجدد شده است.

وی با بیان اینکه در شورای بسیج سازندگی مصوب شده که هر پایگاه محلات یک گروه جهادی برای فعالیت در حوزه استحفاظی خود را تشکیل دهد بیان کرد: برای گروه‌های جهادی استان جغرافیای خاصی طراحی شده و فعالیت خود را در این حوزه تعریف می‌کنند.

 مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه بعد از اینکه امام خامنه‌ای فرمان یاری به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان را صادر فرمودند گروه جهادی خشت‌های مهربانی با تعدادی از بسیجیان دیگر در منطقه سیل‌زده حضور پیدا کردند گفت: یک فراخوان هم برای واریز کمک‌های نقدی به این گروه جهادی داده شده است زیرا حمل‌ونقل وسایل تا منطقه سیل‌زده به صرفه نبود به همین خاطر پرداخت کمک‌های نقدی به حساب این گروه جهادی و خرید امکانات از شهرهای حوالی منطقه سیل‌زده است.

وی با اشاره به اینکه بر طبق آخرین آمار بیش از 400 میلیون تومان تاکنون به حساب این گروه جهادی برای خرید مایحتاج مردم سیل‌زده واریز شده است عنوان کرد: تا چند روز گذشته آماری که ما داشتیم مبنی بر خرید 110 میلیون تومان اقلام خوراکی و پتو برای مردم مناطق سیل‌زده بود که این اقلام بین مردم توزیع شده است و این گروه جهادی تا زمانی که نیاز به کمک باشد در منطقه سیل‌زده مستقر هستند.

انتهای پیام/833/ح

R41380/P/S6,68/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته زاهدان با اشاره به برخی مناسبت‌های پیش رو، افزود: سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه تحت عنوان روز کارگر نام گذاری شده که این روز را خدمت جامعه کارگری تبریک عرض کرده و از همه کسانی که با احساس مسؤولیت و صبورانه برای رشد اقتصادی کشور تلاش می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: رشد اقتصادی جامعه و چرخش چرخ اقتصاد و معیشت مردم بر محور کار و کارگر هست، کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول این جبهه و جهاد اقتصادی هستند و طبعأ نامگذاری یک روز تحت عنوان روز کارگر برای تقدیر و تشکر از آن‌هاست و به تعبیر امام خمینی (ره) «هر روز، روز کارگر است و جامعه نیازمند تلاش این قشر محترم و ارزشمند است».

وی اضافه کرد: قدرشناسی از این قشر نه تنها در زبان، بلکه باید در مقام عمل هم باشد و رسیدگی به جامعه کارگری و پاسخ به انتظارات آن‌ها تقدیر عملی از آن‌ها است.

وی افزود: حمایت قانونی، تأمین آبرومند معیشت و زندگی، حقوق کافی، امنیت شغلی و تأمین عادلانه حق کارگر و کارفرما نمونه‌هایی از اقدامات عملی مورد نیاز است و طبعاً، هم کارگر و هم کارفرما باید به حق خود برسد تا برای هر دو صرفه کار و سرمایه‌گذاری داشته باشد و امیدواریم با لطف الهی و کمک دولتمردان و تلاش آن‌ها برای خدمت بیشتر به جامعه کارگری و حل مشکلات کارگران و کارفرمایان شاهد بهبود معیشت این قشر زحمت‌کش باشیم چرا که بهبود معیشت این افراد، موجب رشد اقتصادی جامعه و بهبود معیشت سایر اقشار مردم و در نهایت تحقق شعار سال خواهد بود.

محامی اظهار کرد: دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری هست و به همین مناسبت تحت عنوان روز معلم نامگذاری شده که این روز را به همه کسانی که در امر تعلیم و تربیت جامعه تلاش می‌کنند اعم از معلمان آموزش و پرورش، اساتید حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: قدرشناسی از معلمان و اساتید حوزه و دانشگاه تنها به زبان نیست، بلکه تقدیر عملی این است که ارزش‌گذاری و قدرشناسی برای علم و عالم در جامعه گسترش یابد و فرهنگ جامعه فرهنگ پیگیری و پی‌جویی برای کسب علم و دانش باشد و دانشجویی، علم آموزی و دانش آموزی فرهنگ و افتخاری برای نسل جدید ما باشد.

وی گفت: معلمان و اساتید زمانی خوشحال می‌شوند که ببینند جوانان قدر علم و عالم را می‌دانند و تمام همت و تلاش خود را برای خوب درس خواندن و فتح قله‌های علم به کار می‌بندند.

وی ادامه داد: تقدیر عملی شاگرد از استاد، خوب درس خواندن، دل دادن به درس و رشد علمی هست تا استاد احساس کند که زحمات او هدر نرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: جلوه دیگر تقدیر عملی از معلم و استاد این است که معلمان و اساتید بزرگ و نمونه را بشناسیم، از آنها درس و الگو بگیریم و راه آن‌ها را ادامه بدهیم.

وی افزود: شهید مطهری دارای ویژگی‌های متعددی بود از جمله قوت عقل و عقلانیت، قوت علمی و دانش بالا، دقت نظر، بصیرت و تیزبینی، نگاه نافذ، ایمان بالا، کار مخلصانه و دغدغه و دلسوزی برای جامعه اسلامی و نشانه‌های این ویژگی‌ها نیز مشخص هست و کتاب‌های علمی و دقیقی از ایشان به جای مانده به گونه‌ای که حضرت امام خمینی (ره) تعبیر بلندی در خصوص ایشان دارند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: در موقعیتی که بسیاری از بزرگان انقلابی، مجاهدین را به عنوان مسلمانان انقلابی می‌شناختند و نزد امام برای آن‌ها وساطت می‌کردند شهید مطهری انحراف فکری آن‌ها را تشخیص داد و با آن‌ها مقابله کرد و جان خود را در این مسیر از دست داد و از جمله اولین کسانی بود که بعد از انقلاب اسلامی توسط گروه فرقان به شهادت رسید.

محامی بیان کرد: دغدغه برای جامعه اسلامی، فرهنگ دینی و حضور در عرصه‌های مورد نیاز از ویژگی‌های دیگر این شهید است به گونه‌ای که وقتی احساس نیاز می‌کند دست به قلم شده و برای کودکان کتاب داستان راستان را می‌نویسد که نشان از ایمان، تعهد، دغدغه و دلسوزی اوست و در زمان شاه هنگامی که حجاب زنان و دختران جامعه اسلامی را در خطر می‌بیند برای دفاع مقاله می‌نویسد و آن را جهت چاپ به مجله «زن روز» می‌دهد و خیلی‌ها از ارائه مقاله به این مجله ایراد گرفتند اما ایشان در پاسخ عنوان می‌کنند: «این مجله را همان افرادی که مخاطب من هستند می‌خوانند پس باید مقاله من را هم بخوانند».

وی ادامه داد: شهید مطهری عضو شورای عالی انقلاب اسلامی بوده و در جای جای انقلاب اسلامی حضوری عالمانه، عاقلانه و قاطعانه داشت و زندگی، مرگ و شهادت با سعادتی نصیب ایشان شد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: ما باید از این شهید بزرگوار درس بگیریم و در همه عرصه‌های تعلیم و تربیت که نیاز است حضور پیدا کنیم‌.

وی ادامه داد: روز گذشته همایش آموزش و پرورش و خیرین مدرسه یار و نیز همایش تقدیر از مدافعان سلامت برگزار شد که ما برای تقدیر و عرض خداقوت خدمت دوستان رسیدیم و از هر دو مجموعه اصحاب تعلیم و تربیت و اصحاب سلامت تقدیر و سپاسگزاری می‌کنیم.

محامی گفت: ششم اردیبهشت‌ماه سالگرد شهادت شهید بزرگوار حضرت آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده محترم سابق ولی‌فقیه در استان سیستان و بلوچستان که ایشان سالیان سال در خدمت شما مردم در استان بودند و نتیجه تلاش‌های خود را با شهادت گرفتند و روز پنجشنبه ششم اردیبهشت دوستان به دنبال برگزاری مراسمی بودند که با توجه به برگزاری مراسم در شهر قم و حضور فرزندان شهید در این برنامه مقرر شد صبح روز دوشنبه دهم اردیبهشت‌ماه مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید عباسعلی سلیمانی در مسجد جامع شهر زاهدان برگزار شود و امیدواریم مردم ما با قدرشناسی از تلاش‌های این عالم گرانقدر در این مراسم شرکت داشته باشند.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: ما باید راه این علمای بزرگ و شهیدان فرزانه از جمله شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید مفتح، شهید باهنر، شهید طباطبایی و شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی را ادامه دهیم و در جبهه علمی و فرهنگی که دشمن شبیخون فرهنگی زده سرباز و سردار تربیت کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: برای این کار، مردم ما باید فرزندان با استعداد، با ایمان و متعهد خود را به حوزه‌های علمیه برادران و خواهران بفرستند چرا که در ایام پذیرش حوزه‌های علمیه قرار داریم و نباید این سنگر خالی بماند.

وی ادامه داد: خانواده‌ها باید قدر این فرصت را بدانند و از جایگاه حوزه‌های علمیه آگاه باشند چرا که حوزه‌های علمیه مکتب خانه امام صادق (ع) و سربازخانه حضرت ولی عصر (عج) است و اگر فرزند مستعدی دارند سهم خود را در ادامه این مسیر ایفا و فرزندان خود را به حوزه‌های علمیه بفرستند و در مقابل اساتید حوزه‌های علمیه نیز توفیق این خدمت را قدر بدانند و به درستی استقبال کنند و تلاش و سعی خود را برای تعلیم و تربیت طلاب به کار بگیرند.

نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این روزها، باران رحمت الهی در استان خشک شده ما نازل شده هر چند سیلاب‌ها و خسارت‌هایی هم به همراه داشته و بنده در دوره قبل سیلاب در مناطق سیل زده حضور پیدا کردم و در این دوره هم به صورت تلفنی از طریق مردم و مسؤولان پیگیر کار بودم و همه آن‌ها شکرگزار خداوند بودند و خوشبختانه در شمال استان هم مقدار معتنابهی آب به چاه نیمه آمده و از آن حالت بحران آب خارج شدیم و نیاز به شکر الهی و شکر عمومی دارد.

وی گفت: در دوران خشکسالی در همین خطبه‌های نمازجمعه مطرح کردم که مردم خشکسالی را باور نکرده‌اند و نماز باران کمتر خوانده می‌شود و اگر نماز بارانی خوانده می‌شود هم جمعیت زیادی در آن شرکت نمی‌کنند و به قول آقایی، مردم به دنبال آب از طالبان بودند و حالا خدای طالبان برای شما آب فرستاده و با وجود اینکه نماز باران نخوانده‌اید باید شکر این باران را به جای بیاورید و یک شکر عمومی و فراگیر داشته باشید.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: سیلاب اخیر خسارت‌ها و تلفات جانی هم به همراه داشته اما بر حسب گزارش ارائه شده بحران را پشت سر گذاشتیم و خدمات رسانی به میزان مطلوب رسیده و مردم نیز متشکر بودند اما نکته این هست که زیرساخت‌ها و راه‌های خراب شده به این زودی قابل ترمیم نیست و درست کردن آن نیاز به زمان و هزینه دارد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: استاندار جهادی نیز به مسؤولان و فرمانداران دستور دادند تا خسارات را برآورد و برای بازسازی برنامه ریزی کنند و قول تأمین بودجه را دادند و عنوان کردند که هیچ محدودیت بودجه‌ای وجود ندارد و ما از دولت، استاندار، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه گروه‌های جهادی و مردمی تشکر می‌کنیم.

محامی خاطرنشان کرد: بنده به استاندار سیستان و بلوچستان هم توصیه کردم که بازسازی جاده و پل‌ها باید به صورت مهندسی و کارشناسی شده باشد که با وقوع بارش‌ها در آینده مجدداً آسیب نبیند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: در سیستان و بلوچستان چند سد برای مهار آب زده شده اما کفایت نمی‌کند هر چند همین سدهای تازه افتتاح شده علاوه بر ذخیره سازی آب از خسارت‌های احتمالی جلوگیری کرد اما همچنان باید برای مهار و کنترل آب با سد، آب‌نما و بند تلاش شود.

وی ابراز امیدواری کرد: همچنان در سیستان و بلوچستان شاهد بارش‌های رحمت الهی و شادابی و شکوفایی بیشتر استان باشیم تا چهره‌ای که از استان به مردم کشور مخابره می‌شود یک استان آباد، امن و همراه با نظام اسلامی باشد که صدا و سیمای استان و کشور هم در این خصوص برنامه‌هایی طراحی کردند و در این ایام به نمایش گذاشته شد که قابل قدردانی است اما باید همچنان در این راستا کار و تلاش صورت گیرد.

کد خبر 6089146

دیگر خبرها

  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • آغاز رقابت نوبت اول کنکور سراسری در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۴۰۰ مسئول ایمنی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • گروه جهادی نجوا در سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد