Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@06:24:20 GMT

وقتی که یک ویروس اقتصاد چین را در خواب فرو می‌برد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۵۳۸۷

وقتی که یک ویروس اقتصاد چین را در خواب فرو می‌برد

شهر ووهان چین یکی از شهرهای بزرگ در مرکز این کشور به شمار می‌رود و این شهر به دلیل شیوع نوعی از ویروس کرونا به طور کامل قرنطینه و تحت کنترل ارتش این کشور درآمده است.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، شهر ووهان یکی از بزرگترین شهرها در مرکز چین است و وسعتی به اندازه لندن دارد.

بیشتر بخوانید: تعیین بیمارستان‌های معین برای ویروس کرونا در ایران چرا وزارت بهداشت مثل اربعین برای ویروس کرونا بیانیه نمی‌دهد کرونا در حال قویتر شدن است

تمام پروازها با مبدا یا مقصد این شهر لغو شده، بزرگراه‌ها تعطیل و ایستگاه‌های راه‌آهن نیز توسط ارتش، بسته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه این اقدامات با هدف قرنطینه کردن این شهر بزرگ با چندین میلیون جمعیت که مرکز اصلی شیوع نوعی از ویروس کرونا است، انجام گرفته است. 

تاکنون ۸۱ نفر به دلیل ابتلا به این ویروس در چین جان خود را از دست داده‌اند و باز شدن پای این ویروس به ۱۰ کشور از جمله آمریکا و ژاپن تائید شده است.

دولت چین همچنین تعطیلات سال نوی چینی را زیاد کرده و بسیاری از شرکت‌های بزرگ یا از کارکنان خود خواسته‌اند تا کار نکنند و یا با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از خانه‌های خود به صورت دورکاری اشتغال داشته باشند.

با توجه به آنکه چین توانست به شکلی مرموز در سال ۲۰۰۳ شیوع نوع دیگری از این ویروس به نام سارس را کنترل کند به نظر می‌رسد این گونه اقدامات دولت چین می‌تواند امیدوارکننده و امیدبخش باشد.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده اگرچه شرایط در چین اضطراری است اما هنوز به یک نگرانی و بحران جهانی بدل نشده است.

با این حال اما میزان کشندگی این ویروس مشخص نیست و نکته دیگر وجود ابهام درباره اطلاع رسانی کامل پکن درباره جزئیات شیوع این ویروس در این کشور است.

سقوط روزهای گذشته بازارهای بورس و کاهش ارزش ین ژاپن نشان می‌دهد که بازار فکر می‌کند رشد اقتصادی کشورهای درگیر کاهش می‌یابد.

شیوع ویروس کرونا همزمان با شروع تعطیلات سال نوی میلادی در چین بوده و با توجه به آنکه در این زمان میزان مسافرت و فعالیت‌های تفریحی و خرید هدیه در چین به میزان زیادی افزایش می‌یابد این مسئله می‌تواند به کاهش رشد اقتصادی این کشور منجر شود.

مؤسسه S&P گلوبال پیش‌بینی کرده است در صورتی که شاهد کاهش فقط ۱۰ درصد اینگونه خدمات در چین باشیم رشد اقتصادی این کشور ۱.۲ درصد کاهش خواهد یافت.

افزایش تعداد قربانیان و یا مبتلایان در خارج از چین می‌تواند اقتصاد جهانی را به خطر بیندازد.

به عنوان مثال شیوع ویروس سارس تقاضای مسافرت‌های هوایی در آسیا را به نصف کاهش داد و به شدت به شرکت‌های هوایی و صنعت هتلداری این قاره آسیب زد.

طی هفته گذشته قیمت نفت ۷ درصد کاهش یافته و این روند امروز هم ادامه داشت که نشان‌دهنده گسترش نگرانی‌ها نسبت به تاثیر ویروس کرونا بر کاهش رشد اقتصاد جهانی است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا دولت چین سازمان بهداشت جهانی ژاپن آسیا پکن امریکا لندن آمریکا چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۵۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید