Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا برخی از خریداران یک فروشگاه این موقعیت را پیدا کردند که بتوانند سوار یک وسیله نقلیه عمومی بدون سرنشین شوند. این وسیله نقلیه عمومی که اولین بار در انگلیس مورد استفاده قرار گرفت جدیدترین محصولی است که می‌تواند، بی‌نیاز از هرگونه نظارت، بدون راننده مسیر مورد نظر را طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول در حال حاضر در شهر گلومسترشایر داخل محوطه پارکینگ فروشگاه کریبز کازوی مورد آزمون قرار گرفته است و هر روز، از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ بعد از ظهر، مسافران و خریداران این مجموعه فروشگاهی را جا به جا می‌کند.

جزئیات پروژه CAPRI 

این پروژه که CAPRI نام دارد توسط یک سری از شرکت‌های تجاری و آکادمیک اجرا شده است. این شرکت‌ها امیدوارند تا بتوانند سیستم حمل و نقل مستقل و خودکار، با استاندارد کشور انگلیس، بسازند. یکی از مسئولین این پروژه، جورج لانت، اخیرا گفت: " در کنار این امر که پروژه بسیار پرورش یافته است. این امری حیاتی و خوب است که مردم توانسته‌اند با استفاده از موقعیت پیش آمده احساس استفاده از این دسته از امکانات را تجربه کنند".

این دستگاه‌ها، که با عنوان pod معرفی شده‌اند، با استفاده از سنسور، رادار و دوربین محیط اطراف خود را شناسایی می‌کنند و اجسام، اشخاص و موقعیت‌های متفاوت را تشخیص می‌دهند. گفتنی است که این پاد‌ها همچنین قدرت تشخیص اجسام در حال حرکت مانند موتور، ماشین و دوچرخه را نیز دارند.

گفته شده که مسئولین این پروژه قصد دارند، پس از اتمام آزمایش‌های کوچک و برطرف سازی مشکلات فنی محصول خود، این پاد‌ها را برای دریافت بازخورد عمومی تا پایان سال در سیستم رفت و آمد عمومی قرار دهند. لازم به ذکر است که این اولین بار نیست که یک وسیله نقلیه این چنینی در انگلیس مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

در سال ۲۰۱۶ یک پروژه به نام GATEway آزمایش خود را در خیابان‌های این کشور آغاز کرد. در حالی که این پروژه برای حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده بود، پروژه دیگری به نام Heathrow Pods برای حمل و نقل در فرودگاه‌های شلوغ انگلیس در حال کار بود. پروژه CAPRI کمی تفاوت دارد، این پروژه اولین وسیله بدون راننده تماما شهودی است که بشر را یک قدم به آینده خودرو‌های بدون سرنشین نزدیک‌تر می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اهداف فورد برای محصولات قدیمی این شرکت در اروپا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وسیله نقلیه عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۶۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

پادشاه انگلیس هم با تایید قانون بحث برانگیز ضد مهاجرتی رواندا زمینه برای اخراج پناهجویان به این کشور آفریقایی بدون توجه به مبدا آن ها را فراهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پادشاه چارلز سوم با قانون بحث‌برانگیز ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرده است که به مهاجران اجازه می‌دهد بدون توجه به منشأ واقعی آنها به رواندا اخراج شوند. انگلیس برای این کار مبلغی میلیونی به این کشور نسبتا کوچک آفریقا می پردازد.

به این ترتیب یک قانون بحث برانگیز در بریتانیا به اجرا درآمد که با آن دولت محافظه کار انگلیس می خواهد اخراج مهاجران به رواندا را تسهیل کند. پارلمان انگلیس این قانون را با وجود انتقادهای فراوان تصویب کرده بود و حالا توسط شاه چارلز سوم تأیید شده و موافقت خاندان سلطنتی انگلیس را هم دریافت کرده است.

به این ترتیب دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی آنها هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراینپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • راننده ضارب دانش‌آموزان آملی دستگیر شد / دادستان آمل تشریح کرد
  • دستگیری ضارب دانش‌آموزان آملی
  • انتشار تصاویری از سیستم لانچ و پرتاب پهپاد ۱۳۶ برای اولین بار
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم