Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهوری روابط ایران و روسیه را رو به توسعه و پیشرفت دانست و تاکید کرد: اطمینان دارم با وجود فشارهای آمریکا، دو کشور روابط خود را به رغم میل و خواست کاخ سفید، بیش از پیش توسعه خواهند داد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر دوشنبه در دیدار "ویچسلاو والودین" رئیس دومای دولتی فدراسیون روسیه با تاکید بر اهمیت نقش پارلمان ها در توسعه و تعمیق روابط کشورها اظهار داشت: گام به گام توافق های ایران و روسیه در حال اجرا است و پارلمان های دو کشور می توانند به پیشرفت این روابط کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اختلاف مسکو با اروپا بر سر مکانیسم ماشه

روحانی با اشاره به ریاست رضا اردکانیان وزیر نیرو جمهوری اسلامی ایران بر کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، اظهار داشت: ایشان بسیار فعال هستند و امیدوارم در جلسات رسمی با همتای روس خود مواردی از توافقات را که تاکنون عملیاتی نشده اند، اجرایی کنند.

رییس جمهوری با اشاره به انتخاب سفرای قبلی و فعلی ایران در روسیه از جمع نمایندگان مجلس ایران، اظهار داشت: به توانمندی آقای کاظم جلالی اعتماد داشته و اطمینان دارم ایشان  تلاش های آقای سنایی را در راستای توسعه روابط دو کشور ادامه خواهند داد.

روحانی در ادامه خاطرنشان کرد: روابط سه جانبه ایران ، روسیه و چین و برگزاری مانور مشترک در دریای عمان به این معنی است که سه کشور مصمم هستند روابط نزدیک تری با هم داشته باشند.

رییس جمهوری مواضع روسیه در زمینه شهادت سردارسپهبد شهید سلیمانی و همدردی دولت این کشور در این غم بزرگ با ملت ایران را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: در موضوع شهادت شهید سلیمانی ما شاهد تروریسم دولتی آمریکا در کشور ثالث (عراق) بودیم و بسیار مهم است که دو کشور نسبت به تروریسم دولتی حساسیت بیشتری داشته باشند .

روحانی با تاکید بر اینکه ما علاقه‌مند به گسترش تنش در منطقه نیستیم، گفت: ثبات منطقه برای ما و روسیه اهمیت دارد و همانند گذشته آماده همکاری و رایزنی بیشتر بین دو کشور دراین زمینه هستیم.

رییس جمهوری روابط با کشورهای منطقه اوراسیا را برای ایران بسیار مهم دانست و افزود: ما شاهد آغاز روابط تجاری با کشورهای اوراسیا هستیم و دولت روسیه در این زمینه همکاری خوبی داشته که خواهان ادامه این همکاری ها هستیم.

روحانی همچنین به نشست های سه جانبه ایران ، روسیه و آذربایجان در قالب اجلاس سوچی و همچنین سه کشور ایران ، روسیه و ترکیه در روند آستانه با موضوع کمک به مردم و آینده سوریه اشاره و ابراز امیدواری کرد که اجلاس سران سه کشور در رابطه با موضوع  سوریه در آینده نزدیک در ایران برگزار شود.

رییس جمهوری همچنین ابراز امیدواری کرد همه توافقاتی که بین ایران و روسیه در زمینه سرمایه گذاری مشترک هر چه سریعتر در مرحله اجرا قرار گیرد.

باید در راستای کاهش تنش قدم برداریم

رییس مجلس دومای فدراسیون روسیه نیز در این دیدار روابط خوب ایران و روسیه را حاصل تصمیمات روسای جمهوری دو کشور دانست و افزود: خوشبختانه شاهد تحرک خوب در روابط  تهران – مسکو هستیم و برای ما در پارلمان نیز بسیار مهم است که از نظر قانونگذاری زمینه لازم را برای اجرایی شدن تصمیمات دولت ها فراهم کنیم.

"ویچسلاو والودین" در همین رابطه به تشکیل جلسات کمیسیون مشترک پارلمانی دو کشور اشاره کرد و افزود: امروز دومین جلسه مشترک پارلمانی را در تهران برگزار کردیم و در این جلسه موضوعات مختلف روابط دو کشور را با هدف توسعه همکاری ها مورد بررسی قرار دادیم.

رییس دومای روسیه افزود: مساله کلیدی کمیسیون ما  توسعه روابط تجاری دو کشور بود و بر این باور هستیم که با دیدارها و جلسات بیشتر می توانیم به نتایج بهتری دست یابیم.

والودین همچنین اظهار داشت: به رغم اینکه در منطقه تنش افزایش یافته است، ما باید در راستای کاهش تنش قدم برداریم و بدنبال توسعه روابط باشیم و اجازه ندهیم این چالش ها ما را از هم دور کند.

رییس دومای روسیه تاکید کرد: ما در پارلمان بر این باور هستیم که تصمیمات دو دولت باید اجرایی شود و ما باید به اجرای آن کمک کنیم و هرچه بیشتر در سطوح مختلف برای تحقق این اهداف تلاش شود نتایج بهتری را شاهد خواهیم بود.

منبع: مشرق

کلیدواژه: سقوط هواپیمای آمریکایی سردار سلیمانی انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا روحانی دولت روحانی روسیه مسکو آمریکا رضا اردکانیان مجلس ایران آذربایجان تروریسم مشرق شهید سلیمانی دریای عمان امریکا کمیسیون مشترک چین ایران کاظم جلالی دومای روسیه عراق ترکیه تهران سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می‌باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 6090376 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است