Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@16:31:45 GMT

بررسی فنی جیپ گلادیاتور آفرود به همراه مشخصات

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۸۵۵۳

بررسی فنی جیپ گلادیاتور آفرود به همراه مشخصات

پانزده سال طول کشید تا فیات-کرایسلر بتواند پیکاپ کانسپتی که در سال ۲۰۰۵ بر اساس جیپ رانگلر JK ساخته شده بود را به خط تولید برساند؛ اما این تلاش طولانی به ساخت جیپ گلادیاتور مدل ۲۰۲۰ بر اساس پلت‌فرم پیشرفتهٔ JL رانگلر منجر شده است.

ولی بااین‌حال نمی‌توان گلادیاتور را صرفاً یک رانگلر با قسمت بار بزرگ دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گلادیاتور درعین‌حالی که یک پیکاپ میان سایز مدرن است، هنوز هم یک جیپ واقعی است. تمامی قطعات توانمند رانگلر به گلادیاتور منتقل شده‌اند، اما حالا این قطعات به همراه قابلیت استفاده و تطبیق‌پذیری بالا و همین‌طور یک قسمت بار ۱.۵ متری ارائه شده‌اند. البته نباید فراموش کرد گلادیاتور به بخشی وارد شده است که رقبای قدرتمندی مثل تویوتا تاکوما، شورلت کلرادو، هوندا ریج‌لاین و فورد رنجر در آن حضور دارند.

با نگاه به گلادیاتور انسان قطعاً به یاد رانگلر می‌افتد، زیرا در نمای جلویی تقریباً به‌طور کامل با برادر شاسی‌بلند خود یکسان است و به همان اندازه جذاب و خوش استایل به نظر می‌رسد. بدیهی است که در گلادیاتور هم جلوپنجره با هفت ورودی عمودی به‌عنوان امضای جیپ دیده می‌شود که البته در اینجا ورودی‌ها به‌منظور کمک به خنک‌کنندگی بیشتر پیشرانه، کمی بزرگ‌تر هستند؛ اما چراغ‌های جلوی LED، سپر‌های فولادی سفارشی و بست‌های بزرگ کاپوت بدون تغییر باقی مانده‌اند.

مشخصات ظاهری

شاید در ظاهر به نظر نرسد، اما گلادیاتور ۷۹ سانتیمتر طول و ۴۹ سانتیمتر فاصلهٔ محوری بیشتری نسبت به نسخهٔ چهاردر یا همان آن‌لیمیتد رانگلر دارد. این پیکاپ در سه تیپ مختلف شامل اسپرت، اوورلند و روبیکان عرضه می‌شود که آخری نمای آفرودتری دارد. قسمت بار گلادیاتور بیش از همه‌چیز روی کارایی تمرکز دارد. دیواره‌های کوتاه این قسمت هرچند کمی از ظرفیت بار را قربانی کرده است، اما در عوض می‌توان به‌راحتی و بدون نیاز به استفاده از زیر پایی به قسمت بار وارد شد هرچند که زیر پایی‌های روی سپر دسترسی به این قسمت را حتی از این هم ساده‌تر کرده‌اند.

طول بیشتر گلادیاتور در جاده‌های معمولی، کمی از چابکی آن‌را نسبت به رانگلر کاسته است درحالی‌که فرمان و کنترل بدنهٔ آن نیز حتی با وجود تعلیق عقب چند اتصالی با کمک‌فنر‌های پیچشی، مبهم است. این سیستم تعلیق هم از رانگلر قرض گرفته شده و گلادیاتور در کلاس خود تنها پیکاپی است که به این نوع تعلیق مجهز شده، زیرا دیگر پیکاپ‌ها همچنان از فنر‌های شمش استفاده می‌کنند که راحتی کمتری دارند.

طول اضافی گلادیاتور همچنین موجب شده ناهنجاری‌های پلت‌فرم رانگلر تشدید شود، اما حداقل حرکات گهواره‌ای بدنهٔ رانگلر در گلادیاتور بهبود یافته و سواری آن نیز حتی با وجود شاسی مستحکم‌تر، هنوز هم نرم و روان است.

مشخصات فنی

در حال حاضر گلادیاتور با دو پیشرانهٔ مختلف عرضه می‌شود. موتور استاندارد، ۳.۶ لیتری V۶ است که ۲۸۵ اسب بخار قدرت دارد. برای انتقال این نیرو به چرخ‌ها هم گیربکس‌های هشت سرعتهٔ اتوماتیک و شش سرعتهٔ دستی در نظر گرفته شده است. این پیکاپ جدید با گیربکس اتوماتیک در هر صد کیلومتر در شهر ۱۳.۸ و در بزرگراه ۱۰.۷ لیتر بنزین مصرف می‌کند درحالی‌که این اعداد با گیربکس دستی به ترتیب برابر با ۱۴.۷ و ۱۰.۲ لیتر هستند.

مصرف سوخت ترکیبی هردو مدل، اما یکسان و برابر با ۱۲.۴ لیتر در هر صد کیلومتر است. گلادیاتور با پیشرانهٔ شش سیلندر می‌تواند ۷۲۵ کیلوگرم بار را حمل و یا ۳۴۷۰ کیلوگرم را بکسل کند که هردو در این کلاس بهترین است، اما پیشرانهٔ آن پاسخگویی سرحال پیشرانه‌های مدرن توربوشارژ را ندارد.

برای پیکاپ جدید جیپ، اما مثل رانگلر یک پیشرانهٔ ۲ لیتری چهار سیلندر توربوشارژ با سیستم هیبریدی خفیف هم قابل سفارش است. این پیشرانه که ۲۷۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند، هیجان و نشاط بیشتری دارد و پیشرانهٔ V۶ هرچند قوی‌تر و تواناتر از این چهار سیلندر توربو است، اما هیجان و سرزندگی آن‌را ندارد. علاوه بر این، قرار است در آینده یک پیشرانهٔ ۳ لیتری دیزلی با ۲۶۰ اسب بخار قدرت و ۶۰۰ نیوتن متر گشتاور هم برای گلادیاتور ارائه شود. گشتاور بالا در دور‌های پایین از مزیت‌های این موتور دیزلی خواهد بود.

مثل رانگلر، در گلادیاتور هم مدل روبیکان توانمندترین نسخه برای آفرود است. این نسخه از زاویهٔ ورود ۴۳.۸ درجه‌ای برخوردار است که تقریباً با زاویهٔ ورود ۴۴ درجه‌ای رانگلر برابر است و در شیب‌های تند دماغهٔ آن روی زمین کشیده نمی‌شود. البته در مسیر‌های خشن و بشدت ناهموار ممکن است گاهی اوقات بخش عقبی گلادیاتور روی شیب‌های تند کشیده شود، اما بااین‌حال زاویهٔ خروج ۲۶ درجه‌ای آن هنوز هم از تویوتا تاکوما TRD با ۲۴ درجه و شورلت کلرادو ZR۲ با ۲۳.۵ درجه بهتر است. علاوه بر این، دوربین جلوی آن بسیار خوب و کاربردی است و گیربکس هشت سرعتهٔ اتوماتیک نیز هنگام خزیدن روی صخره‌ها همه‌چیز را کنترل می‌کند.

مشخصات داخلی

هنگام رانندگی با گلادیاتور برای لذت بیشتر می‌توان شیشهٔ جلویی را پایین داد، در‌ها را جدا کرده و سقف را باز نمود؛ بنابراین گلادیاتور را می‌توان یک پیکاپ کانورتیبل دانست که برخلاف هر پیکاپ دیگری، تجربهٔ رانندگی در هوای آزاد را ارائه می‌کند. این پیکاپ آمریکایی در داخل از ویژگی‌هایی مثل صفحه‌نمایش لمسی احاطه‌شده با قاب لاستیکی، داشبورد چرمی باکیفیت و دکمه‌ها و سوئیچ‌هایی با روکش فلزی برخوردار است.

در بخش فناوری‌های داخلی هم این ماشین به سیستم اطلاعاتی-سرگرمی Uconnect فیات-کرایسلر مجهز است که از اپل کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی می‌کند و با نمایشگر ۸.۴ اینچی سفارشی عالی می‌شود. در کابین خودرو مجموعاً چهار پورت USB نیز تعبیه شده که شامل دو پورت در جلو و دوتا در عقب می‌شود.

هنگام جدا کردن در‌ها و سقف گلادیاتور نیازی به نگرانی از دزدیده شدن اشیاء داخل خودرو نیست چراکه زیر نشیمنگاه صندلی‌های عقب و همین‌طور پشت این صندلی‌ها محفظه‌های قفل‌داری برای قرار دادن اشیایی مثل تلفن همراه و کیف پول تعبیه شده است. قیمت گلادیاتور در تیپ پایهٔ اسپرت از ۳۳,۵۴۵ دلار آغاز می‌شود که آن‌را به یکی از گران‌ترین پیکاپ‌های کلاس خود تبدیل کرده است.

قیمت تیپ بعدی بنام اسپرت S از ۳۶,۷۵۵ دلار شروع می‌شود درحالی‌که برای خرید تیپ مجهزتر اوورلند حداقل باید ۴۰,۳۹۵ دلار پرداخت کرد؛ اما تنها چیزی که جیپ در گلادیاتور ارائه نکرده نسخهٔ پایه و بدون آپشنی با قیمت زیر ۳۰ هزار دلار مثل فورد رنجر، تویوتا تاکوما و شورلت کلرادو است. البته نمی‌توان به این موضوع اعتراضی داشت، زیرا قیمت گلادیاتور به دلیل برخورداری از توانایی‌های آفرود و تکنولوژی‌های زیاد، معقول به نظر می‌رسد.

نسخهٔ آفرود روبیکان با قیمت پایهٔ ۴۳,۵۴۵ دلار که ۲ هزار دلار گران‌تر از رانگلر روبیکان است، گران‌ترین تیپ گلادیاتور محسوب می‌شود. هرچند گلادیاتور روبیکان از هردو رقیب کلرادو ZR۲ و تاکوما TRD گران‌تر است، اما این پیکاپ توانمند جیپ ارزش خود را در توانایی‌های آفرود بالاتر نشان می‌دهد.

درمجموع گلادیاتور با وجود ظاهر خشن و مشکلاتی در جاده‌های آنرود، هنوز هم جذاب‌ترین انتخاب در کلاسی بسیار رقابتی محسوب می‌شود. طول بیشتر، شاسی تقویت‌شده و افزایش تطبیق‌پذیری، آن‌را به چیزی بسیار بیشتر از یک رانگلر با قسمت بار تبدیل کرده است. توانایی‌های این پیکاپ پای بخش بزرگی از خریداران را به نمایندگی‌های فروش جیپ بازخواهد کرد. گلادیاتور بیش از آنکه یک پیکاپ باشد، یک جیپ است، اما در هردو بسیار عالی عمل کرده است.

* باشگاه خبرنگاران

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)

قیمت گوشی سامسونگ Galaxy S۲۳ Ultra و مشخصات و شرایط خرید این محصول، همچنین مقایسه با S۲۲ Ultra به دلیل شباهت در ظاهر و مشخصات به‌ میزان زیادی مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یکم فوریه ۲۰۲۳ (دوازدهم بهمن ۱۴۰۱) سامسونگ نسل جدید پرچم‌داران گلکسی S خود پرده برداشت، در این رویداد جدا از دو گوشی Galaxy S۲۳ و +Galaxy S۲۳ پیشرفته‌ترین عضو این خانواده Galaxy S۲۳ Ultra نیز به‌نمایش گذاشته شد که هر سه تغییرات نه‌چندان گسترده‌ای را در مقایسه با همتایان سال گذشته خود تجربه کرده‌اند.

Galaxy S۲۳ Ultra در ظاهر و مشخصات به‌میزان زیادی به S۲۲ Ultra سال قبل شباهت داشت و حداقل روی کاغذ تنها تغییرات مهم آن را باید در دوربین اصلی، پردازنده چهار نانومتری جدید کوالکام و رنگ‌های تازه دستگاه جست‌وجو کرد.

شباهت طراحی گلکسی S۲۳ Ultra با S۲۲ Ultra به‌قدری است که به‌جز رنگ‌های متفاوت امکان تشخیص آن‌ها از یکدیگر در یک نگاه حتی برای چشم‌های حرفه‌ای‌تر این رده نیز چندان آسان نخواهد بود.

کناره‌های خمیده با دو سطح صاف در بالا و پایین، صفحه‌نمایش با حاشیه‌های اندک، دوربین سلفی پانچی مرکزی و پنج لنز مجزای دوربین همگی بدون تغییر در این گوشی تکرار شده و میزان بیرون‌زدگی لنزهای دوربین و حتی جایگاه فلش LED در میانه دو لنز کوچک‌تر سمت راستی نیز تغییر خاصی نکرده است.

صفحه نمایش سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra

صفحه‌نمایش Galaxy S۲۳ Ultra روی کاغذ همانی‌ست که در S۲۲ Ultra پیشین نیز دیده بودیم. یک پنل بزرگ ۶.۸ اینچی Dynamic AMOLED ۲X با وضوح ۱۴۴۰×۳۰۸۸ پیکسل (+QHD با نسبت ۱۹.۵:۹) و فناوری LTPO که امکان تغییر آزادانه نرخ رفرش از ۱ تا ۱۲۰ هرتز را بسته به محتوا فراهم می‌آورد.

حداکثر میزان روشنایی نقطه‌ای این صفحه‌نمایش تغییری نکرده و همان ۱.۷۵۰nits سابق است، سنسور اثر انگشت اولتراسونیک نیز مثل قبل درون همین صفحه‌نمایش جای دارد.

S۲۳ Ultra از ابعاد ۸.۹×۷۸.۱×۱۶۳.۴ میلی‌متری برخوردار است که با نادیده گرفتن یکی دو دهم میلی‌متر افزایش در طول و عرض تقریباً همان ابعاد S۲۲ Ultra پیشین است و وزن حداکثر ۲۳۴ گرمی این مدل تنها چند گرمی سنگین‌تر از S۲۲ Ultra است.

دوربین سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

سامسونگ از یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با اندازه پیکسل ۱.۱۲ میکرونی، گشودگی دیافراگم f/۲.۲ و میدان دید ۸۰ درجه‌ای در این قسمت استفاده کرده است، این دوربین که در فیلم‌برداری حداکثر به وضوح ۴K/۶۰fps دست پیدا می‌کند همچنان مجهز به فوکوس خودکار است و HDR نیز در لیست امکانات آن به‌چشم می‌خورد.

بزرگ‌ترین تغییر در S۲۳ Ultra در دوربین اصلی این گوشی رخ داده که برای اولین بار در یک گوشی سامسونگ از وضوح ۲۰۰ مگاپیکسلی بهره می‌برد، حسگر این دوربین از نوع ISOCELL HP۲ سامسونگ است.

این سنسور امکان ترکیب چهار به یک برای برداشت عکس ۵۰ مگاپیکسلی در ابعاد ۱.۲ میکرون را نیز فراهم می‌کند، این دوربین در فیلم‌برداری به وضوح ۸K با ۳۰ فریم در ثانیه دست پیدا کرده و قابلیت‌های تصویربرداری در شب و پرتره ویدئویی آن به‌گفته سامسونگ با بهبود قابل ملاحظه‌ای روبه‌رو شده است.

دوربین تله‌فتوی پریسکوپی این مجموعه از لنز با f/۴.۹ و فاصله کانونی ۲۳۰ میلی‌متری برخوردار است که ۱۰ برابر زوم اپتیکال را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، سنسور کوچک ۱/۳.۵۲ اینچی این دوربین از پیکسل‌هایی به اندازه ۱.۱۲ میکرون برخوردار است و لرزه‌گیر اپتیکال و فوکوس خودکار نیز در آن حضور دارند و این دوربین نیز به فوکوس خودکار و OIS مجهز است.

قلم S-Pen در سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

قلم S-Pen همچنان یکی از وجوه تمایز اصلی S۲۳ Ultra نسبت به دیگر اعضای خانواده است و ظاهر، امکانات و جایگاه آن درون بدنه نیز تغییر خاصی را نشان نمی‌دهد. ابعاد این قلم ۴.۳۵×۵.۸×۱۰۵.۰۸ میلی‌متر بوده و ۳.۰۴ گرم وزن دارد، این قلم که از امکان ارتباطی بلوتوث برخوردار است ۴,۰۹۶ سطح فشار مختلف را تشخیص داده و مثل خود گوشی با استاندارد IP۶۸ در برابر نفوذ آب و گرد و خاک مقاوم است.

حافظه سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

سامسونگ این گوشی را با ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی UFS ۴.۰ همراه با ۸ یا ۱۲ گیگابایت رم عرضه کرد و نسخه یک ترابایتی این مدل نیز مثل سال گذشته همراه با رم ۱۲ گیگابایتی در دسترس است، به‌گفته سامسونگ در زمینه مدیریت گرمای تولید شده و خنک‌سازی قسمت‌های داخلی نیز تغییراتی در S۲۳ Ultra ایجاد شده است.

باتری سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

ظرفیت باتری گوشی تغییری نسبت به قبل نکرده و همان پنج هزار میلی آمپر ساعت پیشین است، اما با توجه به مصرف پایین‌تر پردازنده انتظار دوام باتری بالاتری از آن می‌رود و سامسونگ نیز از دوام بیش از بیست‌وچهار ساعته این باتری در یک شرایط استفاده معمولی خبر می‌دهد، ۲۶ ساعت نمایش ویدئو و ۹۹ ساعت پخش موزیک دیگر زمان‌های رسمی اعلام شده برای این باتری است.‌

مقایسه سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra و iPhone ۱۵ Pro Max

گلکسی S۲۳ Ultra در اندازه صفحه نمایش ۶.۸ اینچ, ۱۱۴.۷ سانتیمتر مربع (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود ۸۹.۹ درصد) و در حافظه داخلی دستگاه به صورت ۲۵۶GB ۸GB RAM, ۲۵۶GB ۱۲GB RAM, ۵۱۲GB ۱۲GB RAM, ۱TB ۱۲GB RAM است، آیفون Pro Max ۱۵ در اندازه صفحه نمایش ۶.۷ اینچ, ۱۱۰.۲ سانتیمتر مربع (نسبت سطح صفحه نمایش به بدنه در حدود ۸۹.۸ درصد) و در حافظه داخلی دستگاه به صورت ۲۵۶GB ۸GB RAM, ۵۱۲GB ۸GB RAM, ۱TB ۸GB RAM است.

دوربین در گلکسی S۲۳ Ultra دارای وضوح ۲۰۰ مگاپیکسلی و iPhone ۱۵ Pro Max دوربین در وضوح ۴۸ مگاپیکسل و پیکسل‌های ترکیبی ۲.۴۴ میکرونی است، در تفاوت پردازنده این دو گوشی می‌توان به CPU هشت هسته‌ای (۱x۳.۳۶ GHz Cortex-X۳ & ۲x۲.۸ GHz Cortex-A۷۱۵ & ۲x۲.۸ GHz Cortex-A۷۱۰ & ۳x۲.۰ GHz Cortex-A۵۱۰) در سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra و Hexa-core (۲x۳.۷۸ GHz + ۴) در آیفون ۱۵ ProMax اشاره کرد.

قیمت گوشی سامسونگ گلکسی S۲۳ Ultra‌

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۲۵۶/ RAM ۱۲

قیمت از ۵۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۲۵۶/ RAM ۸

قیمت: موجود نیست

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۵۱۲/ RAM ۱۲

قیمت: موجود نیست

Samsung Galaxy S۲۳ Ultra ۵G ۱TB/ RAM ۱۲

قیمت: موجود نیست

کد خبر 749031

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • هفته بیست و پنجم لیگ برتر| تراکتور به دنبال انتقام از استقلال/ نبرد گلادیاتور‌های پرسپولیس و سپاهان در ال‌کلاسیکوی ایران
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung