Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش‌آموزان و کارکنان مجتمع دخترانه سمای بوشهر علاوه بر بازدید از نیروگاه اتمی این شهر با تجهیزات و فرآیندهای عملیاتی این نیروگاه آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، دانش‌آموزان و کارکنان مجتمع دخترانه سمای بوشهر علاوه بر بازدید از نیروگاه اتمی این شهر با تجهیزات و فرآیندهای عملیاتی این نیروگاه آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بازدید کارشناس نیروگاه با بهره‌گیری از پوستر، ماکت و نمایش فیلم، فعالیت‌ها و قسمت‌های مختلف نیروگاه را تشریح و اظهار کرد: «باوجود پیچیدگی فناوری یک نیروگاه هست‌ای از نوع نیروگاه اتمی بوشهر و صرف‌نظر از تمام الزامات سختگیرانه ایمنی، فرآیند تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه هسته‌ای را می‌توان به‌طور ساده به سه مرحله کاملاً مجزا تقسیم کرد که در سه مدار مستقل شامل مدار اول، مدار دوم و مدار خنک‌کننده اصلی انجام می‌پذیرد.»

مریم رحیم‌زاده توضیحات لازم در مورد چگونگی تولید توان حرارتی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی، تجهیزات اصلی مدارهای اول و دوم نیروگاه، ساختمان رآکتور اصلی و مشخصات فیزیکی دیواره‌ها و پوسته بتونی کروی شکل آن، ساختار توربین هزار مگاواتی و عملیات خنک‌سازی سیستم آب بخار،  توسط آب دریا و همچنین مطالبی مربوط به فرایند استخراج و غنی‌سازی اورانیوم و تولید قرص، میله‌ها و مجتمع سوخت ارائه کرد.

مدیر مجتمع آموزشی دخترانه سمای بوشهر نیز در حاشیه این بازدید به آنا گفت: «هدف از برگزاری بازدید علمی از نیروگاه اتمی بوشهر، آشنایی دانش‌آموزان با توان فنی مهندسی کشور به‌ویژه شرکت‌های تابعه سازمان انرژی اتمی است.»

مهربانو کریمی ادامه داد: «کشور اکنون در برهه حساسی قرار دارد و تمام چشم‌ها از داخل و خارج کشور به سازمان انرژی اتمی دوخته شده است.»

به گزارش آنا، واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر به‌عنوان نخستین نیروگاه اتمی کشور با دارابودن بزرگ‌ترین توربین کشور از سال ۱۳۹۱ با تولید توان نامی خود ، بیش از 1.5 درصد مصرف کشور را تأمین می‌کند که با تکمیل واحدهای دوم و سوم که اکنون در حال ساخت است، این مقدار به پنج درصد خواهد رسید.

انتهای پیام/4103/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش آموزان نیروگاه اتمی بوشهر نیروگاه اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد