Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل گمرک بازرگان از تردد ۲۸۷ هزار دستگاه کامیون از این گمرک خبر داد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، صادق نامدار مدیر کل گمرک بازرگان عصر دوشنبه در آٓئین گرامیداشت روز گمرک در سازمان منطقه آزاد ماکو افزود: گمرک بازرگان رتبه چهارم ترانزیت کشوری را به خود اختصاص داده و یک چهارم ترانزیت کل کشور از منطقه آزاد ماکو اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نامدار از ترانزیت ۲۷۷ هزار رأس دام از گمرک بازرگان خبرداد و افزود: در طی ده سال گذشته برای اولین بار این تعداد دام از این گمرک ترانزیت شده است.
مدیر کل گمرک بازرگان با اشاره به اینکه این مرز یکی از پایانه‌های مهم زمینی کشور است، گفت: در ده ماه سال‌جاری تاکنون ۲۸۷ هزار دستگاه کامیون و با تناژ پنج میلیون و ۷۴۰ هزار تن کالا از این مرز تردد کرده است که نسبت به مشابه سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.

وی استفاده از کنترل‌های غیرمزاحم در گمرک بازرگان را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در کنار مکانیزاسیون رویه‌ها و بکارگیری سامانه‌های الکترونیکی، توسعه تجهیزات موقعیت یاب جی. پی. اس (GPS)، اسکنر‌ها، دستگاه‌های ایکس ری، دوربین‌ها و کراس چک کردن اطلاعات می‌توانند در هوشمند سازی تجارت با استفاده از ابزار‌های غیر مزاحم کمک کنند.

نامدار از قعالیت ۲۴ ساعته همکاران در گمرک بازرگان نیز خبرداد وافزود: دودستگاه ایکس ری در گمرک بازرگان فعال است که یکی از آن‌ها غیر فعال بود که سه ماه پیش به همت وزارت دفاع و سازمان انرژی اتمی رفع مشکل و به بهره برداری رسید.

مدیرکل گمرک ادامه داد: مشکلات تخلیه بار در گمرک بازرگان نیز با ورود بخش خصوصی برطرف می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: پیرو توافق نامه با طرف ترک خوشبختانه مشکلات صف کامیون‌ها در مرز بازرگان برطرف شده، ولی با افزایش تردد کامیون ها، اهمیت احداث دهکده لجستیک در منطقه ملموس خواهد شد که در این زمینه سازمان منطقه آزاد ماکو احداث این دهکده را در دستور خود دارد.

مدیر کل گمرک بازرگان از راه اندازی نخستین دروازه مشترک مرزی کشور در مرز بازرگان خبر داد و افزود: دروازه مشترک تجاری بین ایران و ترکیه در مرز بازرگان با تعاملی که بین سازمان منطقه آزاد ماکو و گمرک ایجاد شده است لذا با الکترونیکی شدن گمرک در ایران امکان تبادل الکترونیکی اطلاعات میان گمرکات دو کشور فراهم شده و شرایط بهتری را برای توسعه و تسهیل تجاری میان دو کشور فراهم آورند.

شایان ذکر است در این مراسم از فعالین حوزه گمرکی منطقه آزاد ماکو تجلیل شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ایران ایران و ترکیه ترکیه گمرک ترانزیت ماکو منطقه آزاد ماکو گمرک بازرگان مدیر کل گمرک مرز زمینی دستگاه ایکس ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد

آفتاب‌‌نیوز :

«پیر لودهامار» از مقامات ارشد سازمان ملل متحد در امور مین‌روبی، بعدازظهر امروز (جمعه)، در کنفرانسی مطبوعاتی در ژنو گفت که برداشتن حجم عظیم آوار‌ها و بمب‌های منفجرنشده در غزه ممکن است ۱۴ سال طول بکشد.

حملات اسرائیل به نوار غزه باعث شده است بخش عظیمی از این منطقه باریک با ۲.۳ میلیون جمعیت، به آوار تبدیل شود و بسیاری از غیرنظامیان آواره شوند و با خطر گرسنگی و ابتلا به انواع بیماری‌ها دست و پنجه نرم کنند.

براساس گزارش خبرگزاری «رویترز»، لودهامار می‌گوید جنگ در غزه حدود ۳۷ میلیون تن آوار در منطقه پرجمعیت غزه به جا گذاشته است.

او اضافه کرد با آنکه مشخص کردن میزان دقیق مهماتی که در غزه منفجر نشده‌اند، ممکن نیست؛ اما پیش‌بینی می‌شود آواربرداری در غزه از جمله ساختمان‌های ویران‌شده حدود ۱۴ سال طول بکشد.

این مقام سازمان ملل در پایان اشاره کرد: «ما می‌دانیم که معمولا حداقل ۱۰ درصد مهماتی که پرتاب شده، عمل ناموفق بوده و عمل نکرده است. ما از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون صحبت می‌کنیم.»

ارتش رژیم اسرائیل با حملات گسترده به نوار غزه بسیاری از تاسیسات این منطقه از جمله تاسیسات درمانی، آموزشی و عبادتگاه‌ها را ویران کرده است.

مردم غزه تحت محاصره نیرو‌های اسرائیلی هستند و نیاز مبرمی به دارو و مواد غذایی دارند.

نظامیان اسرائیلی به کامیون‌های حاوی کمک‌های بشردوستانه به‌سختی اجازه ورود به غزه را می‌دهند و این کامیون‌ها بعد از بازرسی‌های سختگیرانه به صورت محدود وارد غزه می‌شوند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • تصادف کامیون ۴ کشته بر جای گذاشت
  • معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو
  • خرید دو دستگاه کامیون برای شهرداری شهرکرد
  • نخستین همایش منطقه‌ای حجاب، عفاف و زیست عفیفانه برگزار می‌شود