Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، بن سلمان با اینکه مثل سایر سردمداران آل سعود، آمریکا را ضامن دوام و بقای حکومت خود می داند و معتقد است که اگر آمریکا نباشد حکومتشان دو هفته هم دوام نمی آورد – همان طور که ترامپ هم گفته بود – اما بر خلاف بقیه، حمایت آمریکا را برای دوام حکومت خود کافی نمی داند؛ او ولایتعهدی را از چنگ پسر عموی خود، محمد بن نایف بیرون آورد و تمام شاهزاده های سعودی را که در وفاداری شان اندکی تردید داشت، به بهانه های مختلف کنار زد و برقراری ارتباط با صهیونیسم بین الملل و رژیم صهیونیستی را در کانون توجه های خود قرار دارد با این تصور که دوستی با این رژیم، ضامنی قطعی برای بقای حکومت در عربستان می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علت خیز افسارگسیخته بن سلمان به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی – که تا حد گدایی رسیده است – همین است. او در این راه حتی طرح صلح عمویش ملک عبدالله با رژیم صهیونیستی را - که در کنفرانس بیروت در 2002 مطرح شد و مبتنی بر حل مسأله فلسطین و سپس عادی سازی روابط بود – زیر پا گذاشت.

 

بن سلمان اولین مقام عربی است که به طور علنی اعلام کرده است که یهودیان در فلسطین حق دارند و فلسطینی ها باید این حق را به رسمیت بشناسند.

 

او جنبش های مقاومت اسلامی در فلسطین را در فهرست تروریسم قرار داد و با به خدمت گرفتن اختاپوس رسانه ای عربستان تلاش کرد رژیم صهیونیستی را رژیمی طبیعی و صلح جو معرفی کند.

 

ولیعهد سعودی، به شخصیت های سعودی از جمله مقامات این کشور اجازه داد به فلسطین اشغالی سفر کرده و با مقامات صهیونیست دیدار کنند؛ انور عشقی و ترکی بن فیصل و .. از جمله مقامات سعودی بودند که به بهانه هماهنگی امنیتی و سیاسی به این رژیم سفر کردند.

 

او همچنین به فعالان سعودی اجازه داده است که به فلسطین اشغالی سفر کنند و در شبکه های اجتماعی به تبلیغات برای این رژیم بپردازند و در این مسیر هر کسی را که حتی در حد یک توییت با آرمان فلسطین اعلام همبستگی کند، مجازات می کرد. همزمان مگس های الکترونیک خود را برای حمله به محور مقاومت و سران و شخصیت های برجسته آن به کار گرفت و در مقابل به تعریف و تمجید از سازشکاران پرداخت.

 

چند روز پیش از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا طرح "معامله قرن" را به هدف حذف کامل آرمان فلسطین اعلام کند، یک هیئت رسانه ای بلندپایه از کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی به عربستان سفر و گزارشی را با عنوان "یک اسرائیلی در عربستان" تهیه کرد. در این گزارش شرح مفصلی از دیدار با شهروندان عربستان در چند شهر این کشور از جمله مدینه منوره، جده وریاض آمده است.

 

در واقع اگر مواضع بن سلمان و تعهد وی به فروش فلسطین در ازای 50 میلیارد دلار نبود، طرح معامله قرن هرگز شکل نمی گرفت.

 

دو روز قبل از اعلام این طرح - به نوشته روزنامه هاارتس- "آریه درعی"، وزیر کشور رژیم صهیونیستی برای اولین بار در تاریخ، با صدور حکمی به "اسرائیلی ها" اجازه داد به عربستان سفر کنند. طبق این تصمیم، "اسرائیلی ها" می توانند برای انجام شعائر دینی در هنگام حج تمتع و عمره به عربستان سفر کنند.

 

این اقدام بن سلمان در واقع سیلی محکمی بود به صورت پادشاه اردن که به زعم بن سلمان، در اعلام حمایت از "معامله قرن" تعلل کرده بود؛ معامله ای که می توانست اردن را به عنوان وطن جایگزین برای فلسطینی تعریف کند و در عوض حق وصایت خاندان هاشمی بر مسجد الاقصی و مسئولیت تاریخی اردن در قبال فلسطینی ها مثل حج و صدور انواع پاسپورت و مجوزهای دیگر را از این کشور بگیرد.

 

همچنین دو روز پیش از اعلام طرح "معامله قرن"، روزنامه "تایمز آف اسرائیل" در گزارشی نوشت: "اسرائیلی ها به زودی وارد عربستان می شوند و از اماکن تاریخی و آثار باستانی آن که متعلق به یهودیان است از جمله وادی خیبر دیدن خواهند کرد". این در حالی است که "انور عشقی"، افسر ارشد سعودی، در سال 2016 به فلسطین اشغالی سفر کرده و با تعدادی از مقامات دیپلماتیک و اعضای کنست رژیم صهیونیستی دیدار کرده بود.

 

این سایت اسرائیلی 5 نقطه از اماکن باستانی مهم یهودی در عربستان را برمی شمرد از جمله "وادی خیبر"، از مهمترین و سرسبزترین اماکن در غرب عربستان و "قلعه خیبر". این سایت تصریح می کند که این مناطق متعلق به یهود است که پیامبر (محمد صلی الله علیه و آله وسلم) و اصحابه ایشان 1400 سال قبل آنها را فتح کرده است و علی بن ابی طالب (علیه السلام) هم در خیبر را با دستان خود از جا کنده است. دیگری "کاخ رئیس قبیله یهودی در خیبر" است؛ به گفته این سایت، "این کاخ پر از طلا و جواهر" بوده است. منطقه باستانی دیگر، "تیما" است؛ این شهر یک قلعه یهودی بوده است. و نیز "چاه هداج"در تیما که تاریخ آن به 2500 سال قبل برمی گردد و متعلق به یک یهودی بوده است!!

 

نکته جالب توجه در اینجا لحن کلام این سایت اسرائیلی است، وقتی که درباره این اماکن صحبت می کند. این سایت به صراحت می گوید که این اماکن "متعلق به یهود" است و "پر از طلا و جواهر بوده است" و این مناطق از "حاصل خیزترین مناطق" بوده اند. استفاده از چنین عبارت هایی در واقع حکایت از چشمداشت رژیم صهیونیستی و تلاش این رژیم برای بازگرداندن این اماکن و لو پس از گذشت قرن ها در سایه حکومت بن سلمان دارد. هدفی که این رژیم دنبال خواهد کرد قطعا دریافت غرامت نخواهد بود. این رژیم همه این زمین ها را به عنوان بخشی از قلمرو "اورشلیم" مطالبه خواهد کرد. بعید می دانیم که بن سلمان که سودای 50 سال پادشاهی آینده را در سر می پروراند، در بخشیدن این مقدار از زمین به صهیونیست ها تعلل کند. او حتی حاضر است پس از آنکه اجازه تحریف قرآن را به صهیونیست ها داد، به خاطر اینکه پیامبر اسلام (ص) و صحابه ایشان خیبر را فتح کرده اند، از نتانیاهو عذرخواهی کند.

 

منبع: سعيد محمد / العالم

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: محمد بن سلمان خیبر بنیامین نتانیاهو عربستان فلسطین رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از الجزیره، «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی امروز دوشنبه بعد از دیداری که در ریاض با همتای آمریکایی داشت، از نزدیکی موعد امضای توافق امنیتی میان این کشور و آمریکا خبر داد.

وی در این باره اعلام کرد: ما در حال حاضر به مراحل نهایی درباره توافق دوجانبه با آمریکا نزدیک شده‌ایم.

این اظهارات درحالی بیان شده است که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، امروز در ریاض گفت: آمریکا و عربستان سعودی طی یک ماه گذشته درباره عادی‌سازی روابط میان ریاض و اسرائیل اقداماتی انجام دادند.

وی افزود: اقدام دوطرفه عربستان و آمریکا در رابطه با پرونده عادی‌سازی روابط با اسرائیل در مراحل پایانی است.

دولت بایدن به هموار کردن مسیر یک توافق بالقوه برای عادی‌سازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می‌کنند.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. 

سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و کابینه این رژیم به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راهکار «دو دولتی» متعهد شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • افشای گفت‌وگوهای مخفیانه عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه + جزئیات
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم
  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم
  • مخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیان
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!