Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد ۴۹میلیون و ۱۲۵سهم شرکت کلر پارس به‌عنوان هفدهمین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه، در بازار دوم فرابورس ایران عرضه می‌شود.

قدس آنلاین؛ تعداد ۴۹میلیون و ۱۲۵سهم شرکت کلر پارس به‌عنوان هفدهمین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه، با نماد معاملاتی "کلر" روز چهارشنبه(۱۶ بهمن‌ماه) در بازار دوم فرابورس ایران انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان سهام در محدوده قیمتی ۲۸۰۰تا ۲۹۵۰۰تومانی برای هر سهم و با سهمیه ۸۰سهمی برای هر کد حقیقی و حقوقی عرضه خواهد شد. ضمن این که مدیر این عرضه نیز شرکت کارگزاری صباتامین و متعهدین خرید هم شرکت سرمایه‌گذاری هامون شمال به میزان ۳۳.۳ درصد و شرکت کارگزاری صبا تامین به میزان ۱۶.۸ درصد سهام قابل عرضه می‌باشند.

همچنین شرکت بورسی باما سهامدار ۹۹.۶ درصدی سهام این شرکت است که دارای ۱۷۴ نیروی انسانی و سرمایه اسمی ۶۰ میلیارد تومانی می‌باشد.

این گزارش می‌افزاید: عرضه ۶۰میلیون سهم شرکت ذوب روی اصفهان در حالی قرار است به عنوان شانزدهمین عرضه اولیه امسال بازار سهام سه‌شنبه این هفته اتفاق بیفتد که روند عرضه‌های اولیه از اول آبان ماه تا کنون متوقف بوده است.

این گزارش می‌افزاید: شرکت کلر پارس ۴ مهر سال ۱۳۶۶ توسط وزارت نیرو برای تامین کلر شرکت های آب و فاضلاب در شهرستان تبریز تاسیس و به ثبت رسید. پس از اخذ موافقت اصولی در زمینه تولید کلر و مشتقات آن و سود سوز آور از وزارت صنایع ۲۶ آذر سال ۶۶ فعالیت پروژه آغاز و با معرفی فروشنده خارجی ماشین آلات و تجهیزات تولید کلر و سود از سوی وزارت نیرو که از طریق مناقصه بین المللی صورت پذیرفت شرکت دنورا از ایتالیا به مجریان پروژه معرفی و شروع به کار کرد.

موقعیت جغرافیایی ایده‌آل کلرپارس به لحاظ قرار گرفتن در مجاورت آزاد راه و مسیر ریلی سراسری و با بهره گیری از ناوگان تخصصی مواد شیمیایی، حمل سالانه بیش از ۶۵ هزار تن محصولات تولیدی این شرکت را علاوه بر گستره کشور به سایر کشورهای هدف صادراتی نیز تسهیل و تسریع می کند.

محصولات کلر پارس در صنایعی نظیر آب و فاضلاب، شوینده و بهداشتی، نیروگ این شرکت با سرمایه ۳۲.۷ میلیارد تومانی و ۳۳۴ نفر نیروی انسانی، زیرمجموعه ۹۵.۲ درصدی هلدینگ تیپیکو بشمار می رود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عرضه اولیه سهام فرابورس فرابورس ایران بازار فرابورس ایران مزایده و فرابورس بورس شاخص بورس معاملات بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟