Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@21:13:32 GMT

توقف ارسال تسلیحات به عراق

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۰۶۶۱

یک رسانه آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا تحویل سلاح از جمله حمایت نظامی از ناوگان هوایی اف-۱۶ عراق را متوقف کرد. ناطقان: تارنمای خبری آمریکایی « اینساید دیفنس - insidedefense » روز سه‌شنبه همچنین اعلام کرد، براین برکنز (Brian Brackens) یک سخنگوی نیروی هوایی آمریکا این اقدام آمریکا را نگرانی از وضعیت امنیتی در عراق بیان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس اعلام این تارنما، دولت آمریکا تحویل تسلیحاتی همچون موشک‌های «ساید ویندر»، «ماوریک» و دیگر تسلیحاتی که برای ناوگان تازه جنگنده‌های اف-۱۶ عراق مورد نیاز است، به دلیل ناامنی‌های موجود و گروه‌های شبه‌نظامی در آن کشور را متوقف ساخته است.

برکنز اعلام کرده، زمانی که وضعیت در عراق به اندازه کافی امن شد آنگاه ارسال این تسلیحات از سرگرفته می‌شود.
این تسلیحات قرار بود از پایگاهی از «دیتون» در ایالت اوهایو به عراق ارسال شود.

قرارداد تسلیحاتی بین عراق و آمریکا در ماه مه(اردیبهشت-خرداد) ۲۰۱۶ میلادی به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بسته شد که شامل موشک‌های هوا به هوا سایدویندر و موشک‌های هوا به زمین مارویک می‌شد.
آخرین ارسال  از این محموله تسلیحاتی ۱۴ نوامبر(آبان-آذر) به عراق صورت گرفت.

شبکه خبری راشاتودی در گزارشی نوشت: آمریکا که در سال ۲۰۰۳ میلادی به عراق تجاوز نظامی کرد قصد دارد ارتش این  کشور را بنا بر دکترین و تسلیحات نظامی خود بازسازی کند.
آمریکا در حالی اقدام به تعلیق ارسال تسلیحات نظامی به عراق می‌کند که در پی اقدام تروریستی کاخ سفید در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی، وضعیت را برای خود در عراق ناامن و وخیم ساخت، بطوری که در پاسخ به این اقدام تروریستی، پایگاه عین‌الاسد محل استقرار ارتش آمریکا در عراق مورد حملات موشکی ایران قرار گرفتند که تاکنون وزارت دفاع آمریکا از آسیب مغزی ۳۴ نظامی خود خبر داده است.

در همین حال یکشنبه ۶ بهمن‌ماه نیز پنج راکت کاتیوشا به سمت منطقه امنیتی سبز در مرکز بغداد شلیک شد که یکی از آنها به سفارت آمریکا اصابت کرد.
منبع: ایرنا برچسب ها: ناطقان ، تسلیحات ، عراق ، امریکا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ناطقان تسلیحات عراق امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟

گروه دیپلماتیک - همهشری آنلاین: سیستم راهگیری موشک‌های بالستیک فلاخن داود، برنامه هوش مصنوعی انجیل برای انتخاب اهداف بمباران و عملیات ستون ابر که به تفسیری از کتاب مقدس اشاره دارد مبنی بر اینکه ستونی از ابر از قوم بنی‌اسرائیل در برابر تیرها و منجنیق‌های مصریان محافظت کرده‌است. اینها تنها برخی از نام‌ها و نمادهای مذهبی است که رژیم‌ صهیونیستی برای نامگذاری سیستم‌ها و عملیات‌های نظامی خود از آنان استفاده می‌کنند. اما چرا صهیونیست‌ها چنین می‌کنند؟

ویرانگری گسترده و شوکه‌کننده ارتش اشغالگر صهیونیستی در غزه که محکومیت گسترده بین‌المللی را به دنبال داشته باعث شده تا برخی کارشناسان به سیاست‌های تل‌آویو در نامگذاری سیستم‌ها و عملیات‌های نظامی بپردازند و مثلا به این پرسش پاسخ دهند که صهیونیست‌ها با چه منطقی از اسامی و نمادهای مقدس برای اهداف نظامی خود استفاده می‌کنند.

راوال محی‎الدین در عربی جدید می‌نویسد: استفاده از کمله لوندر (گیاه اسطوخودوس) که در کتاب مقدس به آن اشاره شده برای هوش مصنوعی و ماشین کشتار صهیونیست‌ها در جنگ غزه هدفمند بوده و برای انتقال روایت‎های خاص در مورد اهداف سلاح انتخاب شده است. لوندر از کلمه لاتینlavare گرفته شده به معنی شستن و زدودن. یک روایت حاکی از آن است که صهیونیست‌ها با هوش مصنوعی لوندر به‎دنبال پاکسازی نمادین فلسطینی‎ها از غزه هستند. البته نمادگرایی مذهبی برای صهیونیست‌ها پدیده جدیدی نیست: واضح ترین مثال آن هم استفاده از ستاره داوود در پرچم این رژیم است.

دالیا گاویلی نوری محقق و مورخ به وب‌سایت عربی جدید می‌گوید، تقریباً نیمی از عملیات نظامی صهیونیست‌ها در طول تاریخ ۷۵ سالی که از روز نکبت و تشکیل دولت اشغالگر اسرائیل می‌گذرد ریشه‌های مذهبی دارد.

در مورد سیستم‎های نظامی، صهیونیست‌ها در طول تاریخ همواره سعی کرده‌اند تا اسامی استفاده کنند که به نوعی در کتاب مقدس به آن‌ها اشاره شده است. به‌عنوان مثال استفاده از نام سامسون شخصیتی در کتاب عهد عتیق برای سامانه رهگیری کوتاه‌برد تسلیحات کنترل از راه دور تقریبا بر اساس همین سیاست صهیونیست‌ها است؛ به‌ویژه اینکه صهیونیست‌ها با تحریف تاریخ همواره سعی کرده‌اند تا سامسون را قهرمانی به تصویر بکشند که علیه ظلم فلسطینی‌ها برخواسته است!

راوال محی‎الدین می‌نویسد: مثلا استفاده از عنوان فلاخن داود برای سیستم راهگیری موشک‌های بالستیک را در نظر بگیرد؛ این عنوان به پیروزی حضرت داود (ع) بر جالوت اشاره دارد و قرار است که اسرائیل را به‌عنوان افرادی مظلوم به تصویر بکشد که با دشمن قوی‌تری روبرو است. صهیونیست‌هاب ا استفاده از چنین عنوانی می‌خواهند بگویند که استفاده از قوه قهریه علیه فلسطینی‌ها نه تنها موجه است بلکه مورد تأیید خداوند هم هست.

البته این تمام ماجرا نیست. برخی ناظران بر این باورند که یکی از اهداف استراتژی نامگذاری رژیم‌صهیونیستی پنهان کردن ماهیت و تأثیر واقعی تسلیحات به‌ویژه تسلیحاتی است که از هوش مصنوعی استفاده می‌کند؛ به این معنی که با استفاده از اصطلاحات بی‎ضرری چون «بابا کجاست؟» یا اصطلاحات مذهبی علاوه بر پنهان کردن تبعات شوم استفاده از این تسلیحات به‎طور بالقوه مخالفت‌های احتمالی افکار عمومی جهان برای استفاده از این تسلیحات را به حداقل می‌رساند.

کد خبر 849358 برچسب‌ها تسلیحات نظامی اسرائیل خبر ویژه رژيم صهيونيستى

دیگر خبرها

  • هنیه: پاسخ حماس به طرح پیشنهادی جهت توقف جنگ ارسال شده است
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد
  • آمریکا ارسال محموله سلاح به مقصد اسرائیل را متوقف کرد
  • رسانه‌ عبری: بایدن ارسال سلاح به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • تسلیحات نظامی اهدایی آمریکا و اروپا به اوکراین در مسکو ! | ویدئو
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو