Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@02:24:57 GMT

زمان طلایی برای پاک کردن زبان+روش

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۱۰۸۳

زمان طلایی برای پاک کردن زبان+روش

باکتری‌ها و بوی بد دهان

دهان ما پذیرای هزاران میکروب و خصوصاً باکتری است که بر اثر وجود باقی مانده‌های غذا و خوراکی ایجاد می‌شوند؛ و این رسوبات قطعاً از روی دندان‌ها و زبان کنده می‌شوند. فلور باکتریایی در ایجاد بوی بد دهان مؤثر است. این پدیده در میان مردان شدیدتر است، زیرا زبان آن‌ها زبرتر و پُرزدارتر از زبان زنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
چنین برجستگی‌هایی باعث ایجاد سد و حبس شدن انواع و اقسام مواد غذایی می‌شوند، در نتیجه شرایط مناسبی برای رشد باکتری‌ها به وجود می‌آید.

دقیقاً همین باکتری‌ها هستند که باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند. علاوه بر پوسیدگی، گاز‌های بد بویی تولید می‌کنند که در نهایت منجر به بوی بد دهان می‌شود.

بنابراین، توصیه می‌شود سه بار در روز، بعد از هر وعدۀ غذایی، دندان‌ها را مسواک بزنید تا از شر باکتری‌های دهانی رها شوند، دقیقاً به همین دلیل، عملیات پاک کردن باید برای زبان هم انجام شود. بهتر این است که با استفاده از نخ دندان بین دندان‌ها را تمیز کنید تا تکه‌های مواد خوراکی بین آن‌ها باقی نماند، علاوه بر این، استفاده از یک دهان شویه برای شستشوی دهان نیز بسیار عالی است.

شیوۀ استفاده از زبان پاک کن

شاید تعجب آور باشد که نتوانید زبان پاک کن را در هر مغازه‌ای پیدا کنید، اما در داروخانه حتماً می‌توانید گیر بیاورید.

باید یادآوری کنیم که پاک کردن زبان بهتر از با کشیدن مسواک روی آن است، زیرا هم مفیدتر است و هم نیازمند یک حرکت ساده است.

چه طور باید شروع کرد؟

زمان و شیوۀ پاک کردن زبان:

همیشه قبل از مسواک زدن زبان را پاک کنید.

انجام این کار، یک بار در روز کافی است.

از عقب به سمت جلو باید روی زبان کشیده شود. تازه کار‌ها از جلو به سمت عقب می‌کشند.

بعد از هر یک بار پاک کردن، زبان پاک کن را آب بکشید.

بعد از پاک کردن کامل زبان، دهان تان را آبکشی کنید.

فرآیند بهداشت دهان و دندان را با شستشوی دهان به پایان برسانید. برای این کار دهان تان را از آب یا آب و دهان شویه پُر و سپس خالی کنید.

برخی مطالعات اهمیت این اقدام را برای بهداشت دهان و دندان، اثبات کرده اند. بنابر آخرین مطالعات، تست‌های آنالیز بو و آنالیز گاز‌های دهانی- دندانی در بین داوطلبانی که دهان سالمی داشته اند، تأثیر فوق العادۀ پاک کردن زبان نسبت به مسواک زدن تنها، به وضوح به اثبات رسیده است.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زبان باکتری زبان بوی دهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی

ناسا اعلام کرد که یک باکتری جهش‌یافته خطرناک در ایستگاه فضایی پیدا کرده است که عامل عفونت خونی فضانوردان حاضر بوده است. ریزگرانش، تابش خورشیدی، سطح بالای دی‌اکسیدکربن ، رطوبت و تهویه نامناسب در داخل ایستگاه فضایی از عوامل حضور و جهش این باکتری است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم،‌ ناسا اعلام کرد که یک باکتری جهش‌یافته خطرناک در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) پیدا کرده است که عامل عفونت خونی فضانوردان حاضر بوده است. ریزگرانش، تابش خورشیدی، سطح بالای دی‌اکسیدکربن ، رطوبت و تهویه نامناسب در داخل ایستگاه فضایی از عوامل حضور و جهش این باکتری اعلام شده است.

بد نیست بدانید که به دلیل محدودیت‌های فراوان در ایستگاه‌های فضایی، فضانوردان از سطح بهداشت حداقلی برخوردار هستند. استحمام در شرایط بدون گرانش و استفاده از دستشویی لوله‌ای عجیب و غریب ایستگاه فضایی از سختی‌های زندگی در فضا است.

دکتر کاستوری ونکتسواران؛ محقق اصلی آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا، گونه‌های باکتری انتروباکتر بوگاندنسیس جدا شده از ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را مورد مطالعه قرار داد. 13 سویه از یک باکتری بدنام به دلیل مقاوم بودن به چند دارو، از ISS جدا شد.

تصاویر خیره‌کننده ایستگاه فضایی بین‌المللی از یک منطقه برقی

یافته‌های مطالعه نشان می‌دهد که در شرایط مختلف، سویه‌های جدا شده از ISS جهش یافته و از نظر ژنتیکی و عملکردی در مقایسه با همتایان زمینی خود متمایز شدند. سویه‌ها توانستند در طول زمان با فراوانی قابل توجهی در ISS باقی بمانند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)
  • تکنیک‌های طلایی برای سلامت مغز
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود