Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی- مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان‌وبلوچستان گفت: طبق برآوردهای اولیه، مجموع خسارات وارده از سیل، سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است که بخش اعظم آن در حوزه کشاورزی و راه است.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، عباسعلی ارجمندی، مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری امروز، 8 بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: سیل اخیر 14 شهرستان و یک‌هزار و 542 روستای استان را دربرگرفت؛ شدت بارندگی‌ها در این چند سال اخیر بی‌سابقه بود، بطوری که در بعضی شهرها بالای ۲۰۰ میلی‌متر باران بارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بیان کرد: طبق برآوردهای اولیه، مجموع خسارات وارده از سیل، سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است که بخش اعظم آن در حوزه کشاورزی و راه است.

وی افزود: خوشبختانه در جریان سیل، هیچ گونه تلفات جانی نداشتیم، زیرا هشدارها دو روز پیش از بارندگی‌ها از طریق ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها و حتی اطلاع‌رسانی میدانی صورت گرفت، بطوری که در بعضی روستاها، با بلندگو به مردم هشدار دادیم.

ارجمندی اظهار کرد: با توجه به حجم بالای بارندگی و در محاصره آب قرار گرفتن روستاها، امر امدادرسانی بسیار مشکل شد؛ در لحظات اولیه اگرچه پرواز امکان‌پذیر نبود، اما از طریق قایق‌های ارتش و سپاه و مردم امدادرسانی به سیل‌زدگان انجام شد و در همان ابتدای سیلاب سه هزار نفر نجات یافتند.

وی گفت: تعداد ۶۷۸ تیم علاوه بر خود تیم‌های داخل شهرها درگیر امدادرسانی به سیل‌زدگان شدند و توزیع بسته‌های ۷۲ ساعته از همان لحظات ابتدایی سیلاب آغاز شد.

این مقام مسئول اظهار کرد: در جریان سیل، دستگاه‌های زیادی پای کار آمدند، به عنوان مثال هلال احمر تاکنون 16 میلیارد تومان هزینه کرده است، سپاه تعداد چهار بیمارستان صحرایی ایجاد کرده، ارتش شش بالگرد به منطقه فرستاده و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) 66 تن مواد غذایی و دارویی ارسال کرده است.

وی با بیان این‌که از طریق مواکب اربعین تا امروز ۹۰۰ هزار بسته غذای گرم توزیع شده است، افزود: کل اقلام توزیع شده بین سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان چهار هزار تن بوده است؛ همچنین در این مدت حدود 11 هزار دقیقه برنامه نیز از تمامی شبکه‌های صدا و سیما پخش شد.

ارجمندی ادامه داد: در حال حاضر، در ۲۴ روستا تردد تنها با ماشین‌های سنگین انجام می‌شود و اقلام نیز از همین طریق به دست مردم می‌رسد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری گفت: در حوزه شبکه آب آشامیدنی ۴۲ روستا باقی مانده که به دلیل مسائل بهداشتی فعلا نمی‌توانند از شبکه آب آشامیدنی استفاده کنند و آبرسانی از طریق تانکرهای سیار و ارسال آب معدنی انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۱۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان تلاش برای توسعه پنبه‌کاری در سیستان و بلوچستان دستاوردهایی به همراه داشته و با راهبرد حمایتی، چشم‌انداز احیا و رونق کشت پنبه در استان افق روشنی دارد که در صورت حمایت می‌تواند به سمبل و نماد به‌زراعی در دوران کم‌آبی تبدیل شود.

اعمال برخی سیاست‌های حمایتی و برنامه‌های درازمدت، بروز برخی وقایع اقلیمی و اعمال سیاست‌های اقتصادی در سایر حوزه‌های کشاورزی موجب رغبت تعدادی از کشاورزان به کشت پنبه در استان شده است.

با توجه به مشکلات استان سیستان و بلوچستان در تامین منابع آبی مورد نیاز بخش زراعی و ضرورت کاهش کشت‌های پرآب، باید احیای کشت پنبه بیش از پیش در دستور کار متولیان قرار بگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در قالب خرید تضمینی وش پنبه مابین سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان و یک شرکت فعال در این زمینه یک هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت قراردادی پنبه خواهد رفت.

سید محمد رضا سیدحسینی در گفت وگو با ایسنا، تصریح کرد: براساس این تفاهمنامه، کشاورزان با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و این شرکت، مزارع خود را به کشت پنبه اختصاص و کارخانه پنبه تولیدی را با نرخ تضمینی در مزرعه خریداری می‌کند.

وی  بیان کرد: کشت پنبه از اوایل فروردین ماه سالجاری در سیستان‌وبلوچستان آغاز و تا مرداد ماه با همکاری کشاورزان شهرستان های دلگان ،بمپور ،ایرانشهر، خاش و تفتان ادامه خواهد داشت.

سید حسینی افزود: تاکنون ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت پنبه رفته است.

وی اظهار کرد: با انجام کشت های قراردادی دغدغه کشاورزان جهت فروش محصول مرتفع و زمینه توسعه کشت این محصول در سیستان وبلوچستان فراهم خواهد شد.

وی تاکید کرد: جهت ارتقای دانش بهره برداران استان برای کشت پنبه ،سفرهای آموزش و ترویجی به استان های پیشرو در کشت پنبه انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان
  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • پنجمین روز از نمایشگاه اکسپو وحضور سرمایه گذران درغرفه سیستان وبلوچستان
  • پنجمین روز ازنمایشگاه اکسپو وحضور سرمایه گذران درغرفه سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان